*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ahahah καρδούλες ρε <3 <3 <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) καποιοι λεγανε οτι σιγα μη μου κατσει... χαλασα και το αντικειμενο για το socket... τι εχουμε εδω?! παρθενο λαδι χωρις επιπροσθετα edit : τελικα δε βολεψε...δεν εχει vitality η μαλακια... edit : εχει πλακα το παιχνιδι ρε!!! Δεν αργησε να μου βγαλει ξανα το socket!!! χαχαχα Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 χειροτερο σου κατσε... εγω ειπα μην καθεσαι να περιμενεις το ancient και επισης μην κολας στο vitality του οπλου...αν π.χ. εχει vitality και reduce cooldowns , ισως και να προτιμουσα να γυρισω το vitality σε %dmg ή socket (αν δεν ειχα το αντικειμενο). Απο ενα σημειο και πανω και 1 εκατομμυριο ζωη να χεις..χωρις resistances/armor/life regen δεν θα χει καν νοημα να την εχεις. ΥΓ : σημερα μου πεσε ancient ring + το παπαρι για σοκετ + cow level + οτι ειδα πεσιμο του πρασινοματη στο φορουμ (ανανδρο) σε γυναικα της παρεας....ηταν γεματη μερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 το ξερω οτι μου εκατσε χειροτερο! 3720 το παλιο 3720 το καινουριο αλλα χωρις vitality που χανω 20% σε tough. κραταω το παλιο... την αγαπαμe ειπα την κοπελα καλε δεν τη ζητησα σε γαμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 εγω θα την ζητουσα..που βρισκεις την σημερον ημερα κοριτσι για σπιτι (και να παιζει διαβλο?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) βρε αη στο DIABLO edit : νεο ρεκορακι χμμ ανεβαινει η ομαδα! T41 - 6:25 ! ερωτηση : αυτο που δινει 35-40% να κανεις επιπλεον ζημια 300-400% weapon damage(ιδιοτητες οπλου) ειναι σημαντικο η οχι? το προτιμαμε ας πουμε απο ενα +7% attacking speed? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σε τι φαση βρισκεται το diablo αυτη την στιγμη?ΤΟ επαιξα απο day 1 και για κανα 4μηνο,εβγαλα τα φραγκακια μου,κ μετα το παρατησα.Δεν υπαρχει πλεον αγορα?Mονο οτι σηκωσεις?Με το pvp που ελεγαν εκαναν τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 εμπα μεσα και θα δεις εναν νεο κοσμο μαγικο χωρις AH ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 εμπα μεσα και θα δεις εναν νεο κοσμο μαγικο χωρις AH ! Για την τσέπη μου με το botting ηταν μαγικο το ΑΗ Αλλα σαν παιχνιδι,το σκότωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 οχι τωρα ειναι ποιο καλο! εχεις κινητρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για την τσέπη μου με το botting ηταν μαγικο το ΑΗ Αλλα σαν παιχνιδι,το σκότωσε ε τώρα δεν υπάρχει RMAH / AH. Κατά τα άλλα έχουν αλλάξει πολλά που δεν μπορούμε να τα αναλύσουμε εδώ. Το καλύτερο είναι να μπεις και να το δοκιμάσεις ή να δεις λίγο στο twitch κανα stream και αποφασίζεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 μολις μπηκα cow level OLE!!! σας ανεβαζω video με τα πρωτα 1-2 λεπτα να παρετε μια γευση οσοι δεν το ανοιξαν ακομα! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ξαναξεκίνησα σήμερα μετά από πολύ καιρό. Έκανα έναν Crusader στο Season Και από ότι κατάλαβα Season και Normal είναι διαφορετικά. Επίσης συνάντησα νέο είδος Gnome Που πέταγε μόνο Materials και ξενέρωσα άπειρα :ρ . Πάντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Να και το videaki με το σημερινο cow level μου! 1 πρασινο - 2 καφετια legendary και χρημα και πολυ γελαδι για σφαξιμο ευκολα χωρις death! Βρισκεις το γελαδι το σκοτωνεις ανοιγει η πυλη μπαινεις και θεριζεις ετσι απλα! Εγω το πετυχα στο ΑΚΤ1 τυχαια. http://youtu.be/GyNc8gpmUb4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 μολις μπηκα cow level OLE!!! σας ανεβαζω video με τα πρωτα 1-2 λεπτα να παρετε μια γευση οσοι δεν το ανοιξαν ακομα! :-) το ξερεις οτι υπαρχει και το ΥΤ ε ? οσοι δεν το ανοιξαν ακομα...το χουν δει εκει YΓ : το build με τα wastes/ik βλεπω να μην πολυτραβαει... δοκιμασα πειραματικα μονο wastes/bul οπλα , χωρις ancients και καποιες τροποποιησεις σε talents/passives και βλεπω να χει προοπτικες.. Σκεψου οτι καθαριζα το grift 46-47 και εφτανα στον guardian με υπολοιπο 6 λεπτα...ακομα και ετσι ομως δεν προλαβαινα να τον φαω... Θελει περισσοτερο dmg σε αυτο το επιπεδο.. Επισης αποφευγα καθε elite group και δεν σταματαγα επουδενι το WW ..αν το σταματουσα ημουν 1-2 χτυπηματα.. Με sprint - WW μαζευα μεγαλα μπουλουκια και βαραγα τρεχοντας ο,τι προλαβαινα...λογω ταχυτητας δεν με πολυχτυπουσαν... Θελει μετατροπες το build για να αποδωσει. ΘΕΤΙΚΑ : 1. μπορεις να σουταρεις το ring και να βαλεις κατι καλυτερο..μιας και παιζεις πλεον με ενα σετ 2. Καθαριζεις πολυ γρηγορα trash mobs σε grift/rift. ΑΡΝΗΤΙΚΑ : 1. δεν εχεις ancients . 2. εχεις μεγαλο cooldown στο wrath of the berserker (ισως στρωσει με cooldown reductions / passive) Θελει μελετη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις