Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

aliakas κανε μου μια χαρη. Δες στον πινακα details τον σαλουφα τι whilwird του δειχνει +% γιατι δεν φαινεται σε αυτο που αναρτησες.

Θελω να δω αν προσμετραει και το αριστερο σου δαχτυλιδι που δινει 300+ % αν θυμαμαι καλα! Εμενα δειχνει μονο το +15%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα θα ήταν να μας έδιναν xp boost και +% drop rate.

Τα πέτυχα κι εγώ τελικά τα γελάδια χθες το βράδυ.

Ευχάριστο level ^_^ μπόλικα chests για να μαζέψουμε χρήμα και νευρικό γέλιο με τις μπριζολομπάλες ζωής.

MOOOOOOO!

το είχα προσέξει και γω

ΔΕΝ το προσμετρούσε 

πάντως είναι άχρηστο

αφού θα φοράς το unity και το -1 σετ

μηπως ειναι bug? anyway ας πεσει το telic του templar να μην ψοφαει μπας και βαλω κανα καλο unity

παντως στο diablo2 , το cow level δεν ηταν και ιδιαιτερα αστεια φαση :) 

επεφτε το ξυλο συννεφο , ειδικα αν ησουν με melee char.

Οι γελαδες κανανε interrupt το attack σου και κατεληγες να εισαι αναμεσα απο εκατονταδες γελαδες και να μην μπορεις να βαρεσεις ουτε μια.

Την μονη φορα που το ειχα βγαλει ηταν με necromancer που ηταν ranged full set και ειχα "σηκωσει" και ενα τσουρμο γελαδες να με βοηθανε :)

Ειχα τραβηξει και σκρινσοτ που εδειχνε γυρω στις 7000 γελαδες να με κυνηγανε....αλλα πρεπει να χει χαθει..ωραιες εποχες :)

• Like 2

παντως στο diablo2 , το cow level δεν ηταν και ιδιαιτερα αστεια φαση :)

επεφτε το ξυλο συννεφο , ειδικα αν ησουν με melee char.

Οι γελαδες κανανε interrupt το attack σου και κατεληγες να εισαι αναμεσα απο εκατονταδες γελαδες και να μην μπορεις να βαρεσεις ουτε μια.

Την μονη φορα που το ειχα βγαλει ηταν με necromancer που ηταν ranged full set και ειχα "σηκωσει" και ενα τσουρμο γελαδες να με βοηθανε :)

Ειχα τραβηξει και σκρινσοτ που εδειχνε γυρω στις 7000 γελαδες να με κυνηγανε....αλλα πρεπει να χει χαθει..ωραιες εποχες :)

Ω ρε φίλε ναι!!! Στο Diablo II ήταν τρελό γμήσι λέμε. Σχεδόν έκλαιγα απ'τους πολλούς θανάτους :/ βρισίδια και κακό κ έλεγα σιγά μην ξαναπαίξω.

Ω ρε φίλε ναι!!! Στο Diablo II ήταν τρελό γμήσι λέμε. Σχεδόν έκλαιγα απ'τους πολλούς θανάτους :/ βρισίδια και κακό κ έλεγα σιγά μην ξαναπαίξω.

To γαμησι ηταν οταν σε ειχαν πετσοκοψει καμμια 10αρια succubus (απο τις πιο μισητες mobs στο 2)..ηταν τα πραγματα σου κατω στο εδαφος..και επρεπε να τα παρεις πριν κανεις quit..με το που εσκαγες μυτη...τσουυυυπ σου πεταγανε εκεινα τα παπαρια (υπαρχουν και στο 3 οι succubus) που ηταν σαν πολυχρωμα αστερακια..και αντε παλι ψοφος...

Ειχα τυχει με φιλο που το παιζαμε σε lan και παλευαμε μια ωρα να παρουμε τα πραγματα μας :)

Οπως ειπα το 2 , δεν ηταν αστεια υποθεση..επεφτε Ξ Υ Λ Ο ! :)

ΥΓ : γυναικα να παιζει diablo..ωω θεε μου μην με δοκιμαζεις ετσι ! :)

To γαμησι ηταν οταν σε ειχαν πετσοκοψει καμμια 10αρια succubus (απο τις πιο μισητες mobs στο 2)..ηταν τα πραγματα σου κατω στο εδαφος..και επρεπε να τα παρεις πριν κανεις quit..με το που εσκαγες μυτη...τσουυυυπ σου πεταγανε εκεινα τα παπαρια (υπαρχουν και στο 3 οι succubus) που ηταν σαν πολυχρωμα αστερακια..και αντε παλι ψοφος...

Ειχα τυχει με φιλο που το παιζαμε σε lan και παλευαμε μια ωρα να παρουμε τα πραγματα μας :)

Οπως ειπα το 2 , δεν ηταν αστεια υποθεση..επεφτε Ξ Υ Λ Ο ! :)

ΥΓ : γυναικα να παιζει diablo..ωω θεε μου μην με δοκιμαζεις ετσι ! :)

Μου είναι αδύνατον να ξεχάσω :fear: :fear: :fear:  γαμωsuccubbus.

Το D3 περίπατος μπροστά του.

Αλλά αγαπώ και τα δύο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...