ozi Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 OXI δεν παίζει ρόλο,αλλά ΜΗΝ βάζεις "ζωή"(δηλαδή αμέθυστους) γιατί είναι ψιλοαχρηστο.Η' diamond ή ruby. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μελετωντας το χαρακτηρα σου αλιακας παρατηρησα οτι η ουσιαστικη διαφορα μας ειναι 1) Εχω μικρο οπλο ΙΚ (3300 damage) ενω εσυ 4300... τεραστια διαφορα φυσικα 2) Εχεις πολυ ALL RESIST ενω εγω ειχα vitality. Ολα τα αλλα λιγο πολυ ενταξει δεν κανουν τρομακτικη διαφορα, παρομοιους χαρακτηρες εχουμε θα ελεγα, αν ειχα καλο οπλο τοτε ανετα ημουν κοντα σου. Θα πεσει? Παντως θα κανω καποιες αλλαγες και θα ξανακανω δοκιμη. Μου επεσαν 2 οπλα 1-Η περιπου στα 2900 το καθενα με socket αλλα πρεπει να χασω 1 σημαντικο skill, γιγαντες η απο immortal. Το damage παντως εκτοξευεται! Μιλαω για 2 πρασινα οπλα που ο συνδιασμος τους δινει + στο whilwird ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Τί φάση τα γελάδια που λέτε; Εκεί στα καλά καθούμενα στο rift/grift ξερωγώ θ'ανοίξει κανα περίεργο portal; [ή λέμε για το γνωστό pony lvl που υπάρχει τόσο καιρό;] Έχω την εντύπωση ότι δεν βρίσκεται μέσα σε rifts (σαν το goblin που σου ανοίγει την πύλη για treasure realm), εγώ το βρήκα όταν έκανα bounties. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ooook θα ξεκινήσω το ψάξιμο το βράδυ άμα είναι. MOOOOOOOOOOOOO MOOOOOO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 το γελαδι που ανοιγει το πορταλ στο "οχι δεν ειμαι cow level καλε"..βγαινει οπουδηποτε.. εμενα μου τυχε μεσα σε dungeon στο ξαφνικο τελειως...νταξ δεν ειναι κατι τραγικο....ενας συνεχης χαρτης σε μια πεδιαδα με γελαδες να σε κυνηγανε οπως τον παλιο καλο καιρο..αρκετα σεντουκια Προσωπικα μου ριξε 3 λεγκς αλλα πιστευω ηταν τυχη ..δεν νομιζω δηλ να εχει αυξημενο mf% εκει περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Απλά έχει άπειρα άσπρα chests και πολλά gold chests, συν 4 chests, σαν αυτά από cursed events, που σου βγάζει το event μέσα στο cow level. Το αγελάδι βρίσκεται σε bounties, όχι σε rifts/greater rifts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 παιδια αν ενα αντικειμενο δινει +15% whilwird και ενα αλλο δινει ακομα ενα +15% whilwird συνολικα παιρνεις +30% η πιανει μονο το ενα? γιατι εχω την αντυπωση οτι το παιρνεις μια φορα το bonus? ιδια ερωτηση ισχυει και για το +20% physical skills απο διαφορα. Αν πιανει και τα 2 γιατι δεν τα προσμετραει οταν παταμε το 'details" ? Να προτιμησω το +20% physical skills η το +315% whilwird weapon damage? edit : αυτα ειναι τα 2 οπλα που ελεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Stackάρουνε τα buffs και μάλιστα εμφανίζονται στο character sheet σου, εάν το ανοίξεις, όπου μπορείς και να τα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Stackάρουνε τα buffs και μάλιστα εμφανίζονται στο character sheet σου, εάν το ανοίξεις, όπου μπορείς και να τα δεις. συμφωνοι αλλα την ωρα της μαχης δεν μπορω να βλεπω πινακες! Μπορω να τα δω χωρις να εχω μαχη τι μεγιστο παιρνω δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ρε πρασινοματη θα μας τρελανεις? εχεις το παπαρι που δινει σοκετ και το κοιτας? γυρνα το σοκετ της τσεκουρας σε %dmg και δωστου σοκετ με το αντικειμενο μην μου πεις περιμενεις να σου κατσει ancient τσεκουρα γιατι θα μου σκασει εγκεφαλικο... χρησιμοποιεις ο,τι εχεις τωρα για να εχεις προοδο...αν σου κατσει κατι στο μελλον ειναι αλλο καπελο... επισης πολυ all res βλεπω στο chest..τοσο χαμηλα εισαι? βαλε κανα +str γιατι με 700κατι dmg στο χαρτι δεν πας μακρυα. τα 1-hand οπλα τα ξεχνας...προτιμας τα σετ μπονους των immortals. PS : εκεινη η κοκκινη μποτιλια στο inventory τερμα αριστερα τι σκατα ειναι ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 αυτη ειναι η μποτιλια! γαματη ε?! ποιο potion βαζετε εσεις edit : το εβαλα το +10% οκ αφου δε μου καθεται το οπλο μαλιστα μου ηρθε με την δευτερη μολις προσπαθεια στο +10% κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 τετοιο potion δεν μου χει πεσει ποτε ομως...τι ποιο χρησιμοποιουμε..καποιο απο τα αλλα..δεν εχει πολυσημασια ποιο..healing να κανει και ας ειναι οποιο ναναι ΥΓ : εβαλες το 10% και το dmg παρεμεινε το ιδιο? μπας και μας τρολλαρεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 τετοιο potion δεν μου χει πεσει ποτε ομως...τι ποιο χρησιμοποιουμε..καποιο απο τα αλλα..δεν εχει πολυσημασια ποιο..healing να κανει και ας ειναι οποιο ναναι ΥΓ : εβαλες το 10% και το dmg παρεμεινε το ιδιο? μπας και μας τρολλαρεις ? οχι δεν ειπα το ιδιο καλε! απο 3300 πηγα στο 3700 περιπου , απλα χαραμισα το socket, ελπιζω να μου πεσει soon παλι! Υπαρχει βελτιωση λογικα θα φανει στα rifts γιατι εχω ligo καλυτερο damage Οσο για το potion ευχομαι να σου πεσει... edit : εχω την εντυπωση οτι οταν παιρνεις +15% whilwird απο ιδιο item π.χ wastes προσμετραει μονο το ενα. βαζοντας για δοκιμη ενα legendary καφε με +15% το εκανε 30% στα details! Επισης μαλλον ΔΕΝ προσμετραει το + κατι % οταν αυτο ειναι στα secondary στα rings γιατι εγω ειχα και +340% whilwird weapon damage αλλα το +15% περεμενε ως εχει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τα πέτυχα κι εγώ τελικά τα γελάδια χθες το βράδυ. Ευχάριστο level μπόλικα chests για να μαζέψουμε χρήμα και νευρικό γέλιο με τις μπριζολομπάλες ζωής. MOOOOOOO! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 γελαδι εδω δεν πετυχα αλλα απο βοδια στο δρομο καλα παμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις