Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έβγαλα 49 σόλο. Χωρίς ancient weapon. Κρέμασα τα σπαθιά μου όμως σε αυτή τη σεζόν λόγω δουλειάς, αλλαγής πόλης και έλλειψη υπολογιστή. Οποτε λογικά ελπίζω μέχρι το τέλος της σεζόν να με έχετε περάσει!!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ αυτή τη στιγμή έχω το 43 farm

και  το 44 άμα κάτσει

για 49 χλωμό το κόβω είναι μεγάλη η διαφορά 

με πόσο damage στην καρτέλα το έβγαλες το 49 ?

Δημοσ.

Εκανα προοδο :P

fuAimPy.jpg

φαρμ 43 εχω και εγω, στον αρχηγο τρωω σφαλιαρες!

όταν λέμε farm εννοούμε και το boss :P

• Like 1
Δημοσ.

50 εβγαλα εγω με τον DH και χωρις ancient nats crossbow. Το 51 το χασα για 10 sec αλλα σε πολυ κακο rift. Λογικα 51-52 βγαινουν σχετικα ευκολα αλλα το χω παρατησει οποτε μαλλον θα μεινει εκει.

Δημοσ.

50 εβγαλα εγω με τον DH και χωρις ancient nats crossbow. Το 51 το χασα για 10 sec αλλα σε πολυ κακο rift. Λογικα 51-52 βγαινουν σχετικα ευκολα αλλα το χω παρατησει οποτε μαλλον θα μεινει εκει. 

•  

δοκίμασε και βάρβαρο και πες μας

αν και ο storm πήγε μπάλα μέχρι 49

ενώ με τον DH είναι 47

δεν ξέρω ίσως να κάνω κάτι λάθος ...

Δημοσ.

ρε παιδια μου επεσε επιτελους το δευτερο unity και το εβαλα στον templar. ΕΙστε σιγουροι οτι τρωω 50% damage?

γιατι πρακτικα ΔΕΝ το διαπιστωσα... Ημουν rift43 και με αγγιγμα πεθαινα!!!!! Πριν το unity αντεχα και ενα χερι πανω μου!

Που διαολο ειναι το 50%

ριξτε μια ματια και στο τελευταιο μου profil για παρατηρησεις οποιος θελει,μπορει και εχει χρονο.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

(με το unity εχασα λιγο damage αλλα υποτιθεται τρωω μιση ζημια)

Δημοσ.

τι να σου πω 

εγώ κάτι δοκιμές που έκανα χθες 

πάνω από 41 χωρίς unity δεν άντεχα 

οπότε πρέπει  να λειτουργεί 

Δημοσ.

Τί φάση τα γελάδια που λέτε; Εκεί στα καλά καθούμενα στο rift/grift ξερωγώ θ'ανοίξει κανα περίεργο portal;

[ή λέμε για το γνωστό pony lvl που υπάρχει τόσο καιρό;]

Δημοσ.

με αυτά τα resistances έβγαλα το 45ρι 

με war cry πάνε 1500 

SCTvYm7.jpg

Τί φάση τα γελάδια που λέτε; Εκεί στα καλά καθούμενα στο rift/grift ξερωγώ θ'ανοίξει κανα περίεργο portal;

[ή λέμε για το γνωστό pony lvl που υπάρχει τόσο καιρό;]

όχι είναι κάτι άλλο για τα 3 χρόνια του D3

αλλά δεν μου έτυχε οπότε ...

Δημοσ.

Δεν έχεις το relic που δεν πεθαίνει ο templar.Βγάλτο το unity από εσένα μέχρι να το βρεις.

Στην armor δεν είμαι fan να έχεις skill.Rollαρε το για κάτι αμυντικό(all res,%life ή elite dmg reduction).

Επίσης βγάλε όλους τους αμέθυστους(κράτα το στο helm).Θα πάς είτε με 3 ruby στην armor +2 diamond στα pants,είτε με 5 ruby.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Rollαρε στο amu το phys% για crit chance.Iσως χρειάζεται και το crit chance στο rorg να το κάνεις  crit damage.

Πρέπει να έχεις crit chance/crit dmg αναλογία ~1/10.Δηλαδή 40% cc - 400%crit dmg.Παίξε και με τα paragon points για να το ισορροπήσεις.

Στην Kadala gamblare για Helm πρώτα!Mέχρι να  έχεις %whirlwind+crit chance+strength.

Μετά gloves με str+vit(είναι πολύ το vit σε αυτό το slot),crit chance+crit dmg.

Μετά τα boots και τα pants θέλεις καποια με all res.

Tέλος δεν έχεις καθόλου health globes στο gear.Δοκίμασε να αλλάξεις το rune του battle rage στο sword to plughshares

Y.γ:Τώρα το είδα γιατί δεν χρησιμοποιείς το nerves of steel στα passive?Είναι ένα cheat death ακόμα.Βγάλε το brawler που είναι άχρηστο στο 80% των rift guardians.

Δημοσ.

ερωτηση ολκης.

Στα 3+2 sockets πανοπλια και pants αν βαλω 3+2 κοκκινα και ζωη πεζει ρολο αν θα τα βαλω 3 πανω και 2 κατω η σκορπια??????

γιατι νομιζω δεν παιζει ρολο η παιζει? αν παιζει τοτε κατι δεν εχω καταλαβει καλα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...