greeneye Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) μαλλον αυτο ειναι, κακως ομως. edit : Βρήκα τσούρμο με goblins και... τους άλλαξα τον αδόξαστο!!! - ήμουν full σε όλα! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αν θυμαμαι καλα καποιος το ψαχνει?????????????? ακριβως πριν το κλεισω για νανι ωραιο δωρακι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 καλά θυμάσαι μην βιαστής να το ξοδέψεις είναι πολύτιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μου εριξε και ενα bul kathy οπλακι πρασινο! Αμα ριξει αλλο ενα να κανω τα διδυμα βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αν θυμαμαι καλα καποιος το ψαχνει?????????????? ακριβως πριν το κλεισω για νανι ωραιο δωρακι!!! Ω ναι! Απ'τα αγαπημένα μου είναι <3 μου ξανάπεσε πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 πρεπει να βρουμε και ενα ΚΑΛΟ οπλο ομως τσιτσιδο να το χωσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ω ναι! Απ'τα αγαπημένα μου είναι <3 μου ξανάπεσε πρόσφατα. Καλά επικό το name της μαγισσούλας σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) χαχα κορυφαιο οντως!!!!!!!!!!!!! οταν παρουμε το "drain life from enemies around you" ποση ζωη δινει? αξιζει τον κοπο? παιδια το gem "pain enhancer" περαν της πρωτης ιδιοτητας εχει καποια αξια στη δευτερη? (rank >25)? γιατι λεει για freezy κτλ που δεν το χρησιμοποιουμε για το γνωστο build με whilwird. An δεν εχει καποια χρησιμοτητα το δευτερο μηπως να βαζαμε αλλο gem για αλλες ιδιοτητες να πιανουν και τα 2? (μιλαμε για βαρβαρο) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 δεν μιλαει για το frenzy...μιλαει για το "blood frenzy"..που ειναι απλως ενα ονομα που εδωσε στην 2η ιδιοτητα του gem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) αααααααααα πεστο ετσι edit : παει το 39 αρι (ευκολα μπορω να πω ειχα πολυ χρονο!) Tier 39 σε χρόνο 9:09 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 βλεπετε καποιο ενδιαφερον σε κανενα απο τα 2 ? Μην κανω καμια μαλακια salvage! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 στειλτα να πανε στο καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κανείς που να παίζει Seasonal Hardcore; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 στειλτα να πανε στο καλο... thx. Απλα ελεγα μηπως προσθετοντας και αλλο socket για 130% CD καναμε τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κρατας μονο Bul Kathos, IK boulder ολα τα αλλα γεια σας. Επισης κρατας το Eun-Jan-Do για τον templar follower. Kαι επειδη ρωτουσες τις προαλες για τον τεμπλαρ παρε ενα επιμορφωτικο βιντεακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις