Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πατσογρια δεν το ριχνει ποτε ε???

εφτιαξα το δευτερο μου...

ΕΛΕΟΣ :mad: :mad: :mad:

post-44836-0-03424500-1431183385_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

πατσογρια φακλανα μπαμπο θεια κολοφερετζα σκουλικαντερα, τοσα που της λετε καθε μερα θα της δημιουργησετε ψυχολογικα

Δημοσ.

πατσογρια φακλανα μπαμπο θεια κολοφερετζα σκουλικαντερα, τοσα που της λετε καθε μερα θα της δημιουργησετε ψυχολογικα

δεν έχει πρόβλημα αυτή, έχει λεφτά....

Δημοσ.

η πατσογρια δεν το ριχνει ποτε ε???

εφτιαξα το δευτερο μου...

ΕΛΕΟΣ :mad: :mad: :mad:

Το χειρότερο είναι πως πάω στοίχημα ότι φαρμαρεις μόνος σου και ανοίγεις τα πορταλ πάλι μόνος σου.

Αν πήγαινες με γκρουπ τώρα θα είχες τολαχιστον 8...

(εκτός και αν πηγες με γκρουπ και κραφταρεις 1 κάθε λίγες ώρες έτσι γιατί μπορείς... Ικανό σε έχω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παει και το Τιερ 37 σε χρονο 11:55 - με την πρωτη προσπαθεια!!! Μονο το boss με καθυστερησε, μεχρι τοτε ημουν οδοστρωτηρας!

post-44836-0-78186500-1431201992_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

παει και το Tier38 σε 14:38 στο τσακ γιατι ξαφνικα ξεμεινα απο τους γιγαντες φιλους μου και ειχε αρκετο χρονο μεχρι να γεμισει το call of the ancients και τον επινα ασυστολα!!! Εστω και δυσκολα απο το παραπανω βγηκε! Παντως ειχα παει με καλο χρονο στο Boss!

post-44836-0-60908100-1431292118_thumb.jpg

Δημοσ.

@greeneye

Για αυτο κατα την διαρκεια της μαχης βαρας μερικες ψιλες με το rend , ωστε να ενεργοποιηθει το 4ο σετ μπονους του immortal's , να μειωνεται το cooldown των ancients και του wrath of berseker...

Με ρεγουλα ομως γιατι το rend τρωει 20αρια fury...με λιγη δοκιμη..μολις τελειωνει το wrath of berseker θα το χεις ξανα διαθεσιμο...και οι ancients θα χουν κατα πολυ μειωμενο το cooldown τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι συμφωνω... θελει καλη τεχνικη για αυτο ζοριστηκα στα μεγαλα Τιερ, πιστευω ευκολα-δυσκολα το 40 το εχω.

Πρακτικα εβγαλα 38 με τη ψυχη στο στομα :fear:

Καθε φορα που παιζω το βελτιωνω, για να δουμε! Ακομα ψαχνω 2 αντικειμενα μην το ξεχναμε...!

1) ενα καλο amulet

2) ενα καλο bracer

Στα αλλα εχω οτι χρειαζομαι αλλα ενα οπλο πρασινακι σαν αυτο που εχω με μεγαλυτερο damage θα μου εδινε απιστευτη ωθηση!

ερωτηση : στην τακτικη μας συμφερει να βαραμε τα ελιτε group που δινουν τις μπιλιες χρονου στο τελος

η οχι? Γιατι εγω ας πουμε οσους ψοφους εχω ειναι απο εκει, και στο τελευταιο μου Τιερ επεσα πανω

σε 2-3 pack μαζεμενα και τα χαστουκια πηγεναν συνεφο και εχασα πολυτιμο χρονο με αποτελεσμα να το βγαλω 20 δευτερολεπτα πριν τη ληξη!!! Σκεφτομαι να τα ξεπερναω και να βαραω οτιδηποτε εκτος απο αυτα, ειδικα αυτα

με τις αλυσιδες κτλ

ερωτηση : με ποιο τροπο καταλαβαινετε (αν καταλαβαινετε) οτι τελειωσαν τα 15 δευτερολεπτα του REND

και τελευταια ερωτηση : γιατι στα profile ενω εχω 6 σετ wates (me ring που μειωνει 1) στο site της εταιρειας δειχνει να εχω 4? Επειδη τα παιρνω και καλα με το ring δεν το δειχνει πρασινο ενω στο game το μετραει?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

@greeneye 

ποιος το γαμει το rend ? το σκας 2-3-4 φορες να κατεβασεις τα cooldowns..και δεν ξανα-ασχολεισαι...μην ξεχνας οτι τρωει fury που ειναι υπερπολυτιμο πανω στην μαχη.

Οσο για τα elite/champions packs αν δω οτι δεν τα πολυ-εχω και μου τρωνε χρονο...τα "παρασυρω" μαζι μου και βρισκω normal τερατα και βαραω μαζι με τα ελιτς.

Ετσι και τον μετρητη προχωραω και εχω τερατα να βαραω για να heal-αρομαι (οσα πιο πολλα βαρας τοσο περισσοτερες πιθανοτητες να crit-ικαρεις και αρα να heal-αριστεις απο το whirlwind).

Σκεψου να βαρας 3 - 4 τερατα μονα τους (π.χ. τα ελιτ πακς) και να σε πελακανε..το healing που παιρνεις απο το whirlwind δεν αρκει..αν βαρας ομως καμμια 20αρια μαζι ...ειναι μια χαρα :)

Στην τελικη αν φας 20-30 τερατα σε 10 secs και 3-4 ελιτ σε 40 secs..δεν σε συμφερει να ασχοληθεις με τα ελιτς...αλλα με τα νορμαλ...

Ο μετρητης ειναι η ουσια :)

• Like 1
Δημοσ.

Bracers φτιαχνεις αυτα απο το plan που σου ριχνει ο τελευταιος αρχηγος. Τον σκοτωνεις μια φορα στο adventure mode και φτιαχνεις υστερα μεχρι να πετυχεις phys dmg, str, vita, critical chance. Η εστω κατι ωστε να μπορεις να το κανεις enchant

Τα μπλε συνηθως τα ψιλοσκοτωνω εκτος και αν ειναι δυσκολα, τα κιτρινα πολυυυυυ σπανια να σχοληθω μαζι τους.

Το rend το εχω με το mutilate οποτε το 10% εχτρα dmg μετραει.

Δημοσ.

@greeneye 

ποιος το γαμει το rend ? το σκας 2-3-4 φορες να κατεβασεις τα cooldowns..και δεν ξανα-ασχολεισαι...μην ξεχνας οτι τρωει fury που ειναι υπερπολυτιμο πανω στην μαχη.

Οσο για τα elite/champions packs αν δω οτι δεν τα πολυ-εχω και μου τρωνε χρονο...τα "παρασυρω" μαζι μου και βρισκω normal τερατα και βαραω μαζι με τα ελιτς.

Ετσι και τον μετρητη προχωραω και εχω τερατα να βαραω για να heal-αρομαι (οσα πιο πολλα βαρας τοσο περισσοτερες πιθανοτητες να crit-ικαρεις και αρα να heal-αριστεις απο το whirlwind).

Σκεψου να βαρας 3 - 4 τερατα μονα τους (π.χ. τα ελιτ πακς) και να σε πελακανε..το healing που παιρνεις απο το whirlwind δεν αρκει..αν βαρας ομως καμμια 20αρια μαζι ...ειναι μια χαρα :)

Στην τελικη αν φας 20-30 τερατα σε 10 secs και 3-4 ελιτ σε 40 secs..δεν σε συμφερει να ασχοληθεις με τα ελιτς...αλλα με τα νορμαλ...

Ο μετρητης ειναι η ουσια :)

συμφωνω απολυτα αν και θελω να βαραω 1 rend καθε 15 sec αφου τσιμπας extra damage και εχω και το +500% ! (περαν του cool down)

Εχανα αρκετο χρονο με τα elite, θα αλλαξω τακτικη... (τα εβγαζα γενικα αλλα καπου καπου με αρκετα death σε πανικο)

για την τελευταια ερωτηση εχεις αποψη? αυτο με τα profile που δεν δειχνει ολα τα waste πρασινα

επειδη το ενα το παιρνω απο το ring

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα αν και θελω να βαραω 1 rend καθε 15 sec αφου τσιμπας extra damage και εχω και το +500% ! (περαν του cool down)

Εχανα αρκετο χρονο με τα elite, θα αλλαξω τακτικη... (τα εβγαζα γενικα αλλα καπου καπου με αρκετα death σε πανικο)

για την τελευταια ερωτηση εχεις αποψη? αυτο με τα profile που δεν δειχνει ολα τα waste πρασινα

επειδη το ενα το παιρνω απο το ring

ισως το προφιλ δεν "δειχνει" οτιδηποτε προκυπτει απο ιδιοτητες αντικειμενων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...