zeke Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εχουμε περασει σε μια νεα εποχη και γενια παιχνιδιων που τα παιχνιδια δεν θελουν skills και δεν σε τιμωρουν... Αν θες το diablo να σε τιμωρησει μην μενεις στο attributes/build μονο..αλλα και στο να μην κανει ποτε PAUSE..εκει να σε δω τι ωραια που θα ναι..ή να πεφτουν τα items σου κατω οταν πεθαινεις και να πρεπει να πας στο σημειο να τα παρεις παλι..οπως γινοταν στο 1 και αν δεν τα περναμε δεν καναμε quit γιατι θαμασταν χωρις αντικειμενα... Εκει να δεις γελιο... Ναι εχουν αλλαξει οι εποχες ,, ομως ευτυχως που υπαρχουν και βγαινουν ακομα τετοια hardcore games για να υπαρχει και ποικιλια και οχι ολα να ειναι μασημενη τροφη. Το PoE ειναι ενα απο αυτα οπως και ολα τα Souls games (demons-dark) και προσφατα το Bloodborne....στη λιστα των arpg. πληρης ελευθερια και reset με κοστος (τετοιο κοστος ωστε να σκεφτεσαι πολυ σοβαρα το reset και κατ'επεκταση το πως στηνεις τον χαρακτηρα σου). αυτο ακριβως οπως το λες υπαρχει στο PoE.
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν εχουν σημασια ολα αυτα τα κειμενα που γραφετε και τα tryhards, πολυ απλα το d3 ειναι ενα infinite loophole, κυριως για μαζοχιστες που τους αρεσει να κανουν το ιδιο πραγμα συνεχεια, αυτη ειναι η αληθεια του συγκεκριμενου παιχνιδιου. Τωρα αλλοι το γουσταρουν γτ μπορουν να αραζουν με καφεδακι + λογικα αισθανονται υπερβολικα δημιουργικοι για να κανουν το ιδιο πραγμα συνεχεια και αλλοι μαζι και εγω δεν μπορουν να παιζουν συνεχεια το ιδιο πραγμα με τακτικες ανανεωσεις του ιδιου πραγματος και να κυνηγαμε το ιδιο πραγμα απτην αρχη. α και οταν εχετε αμφιβολιες για ενα παιχνιδι να κοιτατε τον κοσμο του. ημουν και εγω απο αυτους που ειχαν παραγγειλει πριν ερθει Ελλαδα το d3, γιατι μαρεσε σαν παιχνιδι, αλλα εγω οπως και αλλοι απογοητευτηκαμε. peace όταν ειρωνεύεσαι, peace δεν υπάρχει! όσο για τον κόσμο του κάθε παιχνιδιού... αμα κρίνω από εσένα και τον zeke, το ΡοΕ πρέπει να είναι άθλιο....
InfernoN Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 όταν ειρωνεύεσαι, peace δεν υπάρχει! όσο για τον κόσμο του κάθε παιχνιδιού... αμα κρίνω από εσένα και τον zeke, το ΡοΕ πρέπει να είναι άθλιο.... δεν υπαρχει ειρωνια οταν λες την αληθεια, ειρωνια θα ηταν να ελεγα τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που ισχυουν και δεν εχω ιδεα τι ειναι το Poe dude
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν υπαρχει ειρωνια οταν λες την αληθεια, ειρωνια θα ηταν να ελεγα τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που ισχυουν και δεν εχω ιδεα τι ειναι το Poe dude Σωστά. Όχι ειρωνία... όταν κράζεις απροκάληπτα λοιπόν και χαρακτηρίζεις με αυτόν τον τρόπο τί peace μου συζητάς; Το σχόλιό σου για το αν αισθάνομαι ή όχι δημιουργικός όταν πάιζω diablo ή αν είμαι ή όχι μαζοχιστής δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Γενικεύσεις χωρίς νόημα. Αλλά και μαζοχιστής να ήμουν...στο φινάλε λευτεριά στους BDSM, και αυτοί δικαίωμα στο παιχνίδι έχουν.
Tecton Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε... @InfernoN αν δεν σου αρέσει ο κόσμος του game τότε τι δουλεία έχεις στο thread. Άσε εμάς τους μαζόχες να αισθανόμαστε όσο δημιουργικοί θέλουμε.Δική μας επιλογή είναι και δεν χρειαζόμαστε κριτές. @zeke ειλικρινά δεν είναι game για σένα το Diablo 3.Μπορείς να παίξεις το 1,το 2 ή το και το PoE ,το οποίο φαίνεται να είναι αυτό που θα ήθελες. Το να έρχεται ο κάθε πικραμένος και να δυναμιτίζει την συζήτηση γιατί έτσι του αρέσει για το χ,ψ λόγο ότι έχω κάνει λάθος επιλογή και επίσης να προσπαθεί να με πείσει ότι το δικό του είναι καλύτερο έχει γίνει κουραστικό. Το Diablo 3 δεν είναι τέλειο, το ξέρουμε,το γνωρίζουμε zeke και inferno,αλλά για εμάς τους μαζόχες και μη δημιουργικούς τύπους που γουστάρουν τον καφέ, μας προσφέρει αυτήν την στιγμή αυτό που θέλουμε. 1
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ....αλλά για εμάς τους μαζόχες και μη δημιουργικούς τύπους που γουστάρουν τον καφέ, μας προσφέρει αυτήν την στιγμή αυτό που θέλουμε. Α να γειά σου! Πέρα από καφέ, προτείνω να δοκιμάσεις Τ6 rift με όλες τις συντομεύσεις στο mouse και στο αριστερό χέρι junk food. Εκεί να δεις challenge, διπλό κιόλας! O καφές είναι softcore 1
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι εχουν αλλαξει οι εποχες ,, ομως ευτυχως που υπαρχουν και βγαινουν ακομα τετοια hardcore games για να υπαρχει και ποικιλια και οχι ολα να ειναι μασημενη τροφη. Το PoE ειναι ενα απο αυτα οπως και ολα τα Souls games (demons-dark) και προσφατα το Bloodborne....στη λιστα των arpg. αυτο ακριβως οπως το λες υπαρχει στο PoE. ευτυχως για ποιον? για σας τους γαματους? τους "ικανους"? εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν gamers που ενω θα μπορουσαν να παιξουν καποιο "hardcore" παιχνιδι..δεν εχουν τον χρονο/ορεξη να το κανουν? θελουν να μπουν να βαρεσουν 2-3 ορδες τερατων πιστευοντας οτι βλεπουν το αφεντικο τους μπροστα τους και να πανε για υπνο... υπαρχουν διαφορες μεριδες παιχτων και αν ενα παιχνιδι προσαρμοζεται για να τους "πιασει" ολους..μαγκια του. Κατι αναλογο γινοταν και στο wow..οταν "ευκολυνε" καποια πραγματα η blizz..εβγαιναν οι hardcore παιχτες και κλαιγοντουσαν που αυτοι ειχανε λιωσει για να βγαλουν το ταδε quest ενω ο casual πλεον θα το βγαλει πιο ευκολα...λες και ο ενας παιχτης κλεβει χρονο απο τον αλλον..αν ειναι δυνατον... οπως ειπα..ολοι εχουν δικαιωμα στο παιχνιδι Επισης το ιδιο συστημα με attributes/reset ειχε π.χ. το titan quest με τα skills..αλλα δεν ασχολειται και κανεις μαζι του...δηλ μονο η υπαρξη αυτου του στοιχειου δεν λεει κατι για το παιχνιδι γενικοτερα...(αν και ειναι πολυ καλο παιχνιδι ομολογουμενως) ΥΓ : αν το PoE εχει ακομα PAUSE 2 @@ hardcore ειναι
InfernoN Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εχετε μια λαθος εντυπωση, οτι κρινω αυτους που παιζουν diablo, αν ηταν ετσι θα εκρινα και τον εαυτο μου, i dont give a fk αν ειστε μαζοχες ή οτιδηποτε δεν μιλαω για σας, κρινω το παιχνιδι στο οποιο επενδυσα και περιμενα περισσοτερα, κακως το παιρνετε προσωπικα anyways
Tecton Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Α να γειά σου! Πέρα από καφέ, προτείνω να δοκιμάσεις Τ6 rift με όλες τις συντομεύσεις στο mouse και στο αριστερό χέρι junk food. Εκεί να δεις challenge, διπλό κιόλας! O καφές είναι softcore Ξεκλείδωσες το achievement ρε θηρίο "Double challenge Double CheeseBurger"
zeke Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το diablo δεν είναι για σένα γιατί θες κάτι διαφορετικό και καλά κάνεις. Καλή διασκέδαση στο ΡοΕ και σε ό,τι άλλο @ρχιδάτο τραβάει η όρεξή σου... σου απαντησα επειδη επεμενες να σου πω την γνωμη μου και πως το ηθελα εγω το d3. ουτε πηγα να συγκρινω κατι, ουτε να σου αποδειξω κατι.. Δεν περιμενα να μου απαντησεις ,, αλλα μην "τρελενεσαι" λες και εθιξα προσωπικα εσενα επειδη ειναι η γνωμη μου γι'αυτο το game, το ξερουμε εξ'αρχης και οι 2 οτι γουσταρουμε αλλου ειδους arpg. ενας hardcoras δεν θα παιξει τετοια games και ουτε ενας softcoras τα hc games. τελος δεν ηρθα εδω με τσαμπουκα να σου πω...ε ψιτ μαγκα ελα να παιξεις PoE γιατι εισαι softcoras και να δεις ποσο @rxidato game ειναι ... εσυ το νομιζες μαλλον αυτο ... τεσπα ευτυχως για ποιον? για σας τους γαματους? τους "ικανους"? εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν gamers που ενω θα μπορουσαν να παιξουν καποιο "hardcore" παιχνιδι..δεν εχουν τον χρονο/ορεξη να το κανουν? θελουν να μπουν να βαρεσουν 2-3 ορδες τερατων πιστευοντας οτι βλεπουν το αφεντικο τους μπροστα τους και να πανε για υπνο... ρε αγορινα μου..ναι γιατι σε πειραζει που υπαρχουν hardcorades και απολαμβανουν αυτα τα δυσκολα games? πως εσυ δεν εχεις χρονο και αναγκαστικα παιζεις easy games? ε το ιδιο πραγμα ειναι,,, αυτη η καραμελα ομως του οτι δεν εχω χρονο να δοκιμασω ενα δυσκολο/διαφορετικο/hardcore game απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι αστειο.. οση ωρα θα αφιερωνες κανονικα σε καποιο game την ιδια ακριβως ωρα θα αφιερωσεις και στο αλλο. απλα πρεπει να νιωθεις και λιγο και σιγα σιγα μαθαινεις...δεν ειναι επιστημη. εννοειτε ολοι εχουν δικαιωμα...αλλα υπαρχουν και κατηγοριες ατομων που θελουν αυτα τα games επειδη ειναι γενικα ανωτερα,,, που το κακο?
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ρε αγορινα μου..ναι γιατι σε πειραζει που υπαρχουν hardcorades και απολαμβανουν αυτα τα δυσκολα games? πως εσυ δεν εχεις χρονο και αναγκαστικα παιζεις easy games? ε το ιδιο πραγμα ειναι,,, αυτη η καραμελα ομως του οτι δεν εχω χρονο να δοκιμασω ενα δυσκολο/διαφορετικο/hardcore game απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι αστειο.. οση ωρα θα αφιερωνες κανονικα σε καποιο game την ιδια ακριβως ωρα θα αφιερωσεις και στο αλλο. απλα πρεπει να νιωθεις και λιγο και σιγα σιγα μαθαινεις...δεν ειναι επιστημη. εννοειτε ολοι εχουν δικαιωμα...αλλα υπαρχουν και κατηγοριες ατομων που θελουν αυτα τα games επειδη ειναι γενικα ανωτερα,,, που το κακο? δεν με πειραζει που υπαρχουν hardcorades που απολαμβανουν ο,τι γουσταρουν..με πειραζει που κρινεις ενα παιχνιδι που εχει προφανως μια συγκεκριμενη κατευθυνση με τα δικα σου μετρα και σταθμα. Ειναι σαν να πηγαινω σε μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων να κοιταω ενα διθεσιο και να λεω στον πωλητη "ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 4Χ4 ΚΙΝΗΣΗ...ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ OFF-ROAD ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" Ε παρε αλλο αμαξι ρε φιλε! μην κοιτας το διθεσιο! Επισης δεν ειναι ο χρονος που αφιερωνεις..ειναι ΠΩΣ τον αφιερωνεις..αλλοι μπορει να θελουν να νιωσουν σαν τον μικρο επιστημονα και να να βλεπουν το e-penis τους να μακραινει σαν την μυτη του πινοκιο..και αλλος να θελει να ξελαμπικαρει βαροντας αμυαλα τερατα... Αν δεν μπορεις να μπεις στην ψυχολογια των εκατομμυριων χρηστων ανα τον κοσμο ..δικο σου προβλημα. Σκεψου δηλ καποιον που του αρεσουν τα αεροπλανακια να πρεπει να καθεται με τις ωρες (οπως γινοταν καποτε με τα flight simulators) να βρει τα σωστα κουμπια και διαδικασιες..για ...να....ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ το αεροπλανο.. ποιος την γαμει την απογειωση..το θεμα ειναι να βαρεσουμε κανα γερμαναρα του 2ου παγκοσμιου!!! Τελος αξιολογοντας ενα παιχνιδι σαν ανωτερο ή κατωτερο..απλα δειχνει οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα... αλλο σκοπο εξυπηρετει το ενα αλλο το αλλο...καποιοι θα γουσταρουν το ενα..καποιοι το αλλο...σε καποια στοιχεια θα ναι "ανωτερο" το ενα σε καποια το αλλο...γιατι πρεπει να τα βαλεις να μαλωσουν ?(τα παιχνιδια)...κερδιζεις εσυ κατι? βγαζεις ποσοστα?το οτι παιζεις το ενα ή το αλλο "ανωτερο" σε κανει αυτοματως και σενα ανωτερο πιστευεις? 1
aliakas Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εβγαλα το 37 χτες για πρωτη φορα και πεζοντας πολυ χαλια ειδικα στο τελευταιο boss που με ειχε 1 shot!!! Αυτο δεν το περιμενα η αληθεια. . Απο το 27 πηγα αποτομα στο 37. Πιστευω συντομα θα ειμαι >40 εγώ στην clan πάντως σε βλέπω στο 31
prospa Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το PoE δεν είναι δύσκολο game. Απλά θέλει λίγο χρόνο και λίγο διάβασμα παραπάνω για να μάθεις τα mechanics και την αγορά. Και εκεί υπάρχουν cookie-cutter builds που κάνουν το game afk-able. Είναι χαζό να αποθεώνεις ένα game που έχει 1000 στραβά και για μένα είναι unplayable λόγω desync (ξερω...ΘΑ φτιαχτεί 2-3χρονια μετά το launch) και να μειώνεις ένα άλλο πιο ευρέως αποδεκτό, με μεγαλύτερο κοινό που μάλιστα πλήρωσε για να το παίξει και έχει επίσης άλλα 1000 στραβά. Η καραμέλα με "δύσκολα" παιχνίδια είναι απλά ηλίθια όταν τα πάντα είναι απλά θέμα χρόνου και όρεξης να τα μάθεις αλλά δεν είναι διασκεδαστικά τα πάντα για όλους. Είναι σαν να λες ότι το D&D είναι πιο δύσκολο από το Hearthstone επειδή έχει πιο πολύπλοκους κανόνες ή η Dota δυσκολότερη από το LoL ενώ σε κάθε περίπτωση παίζεις "κόντρα" σε άλλους gamers. 1
greeneye Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγώ στην clan πάντως σε βλέπω στο 31 αργει να ενημερωθει μαλλον. Λες να μην το περασε επειδη ειχα αρκετα death? πως το ελεγχω μονος μου? * Παιδια με το goblin που κουβαλαω και μαζευει τα normal items και καθε 14 πεταει ειτε κιτρινο ειτε legendary εχω λυσει στο γελιο!!!!!!! Ο ηχος ειναι φοβερος και οταν πιανει αντικειμενο κανει εναν ακομα ωραιο διασκεδαστικο ηχο!!!
aliakas Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 το περνάει σε real time για να το πάρεις πρέπει να το βγάλεις σε χρόνο κάτω από 15 λεπτά να δεις που είναι το leaderboard της clan ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις