zeke Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Απλά δεν έχει λογική αυτό που λες. Αν δε βγάλει νέα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αντικείμενα ένα παιχνίδι που έχει ως βασικό άξονα το loot και το farming σαν το Κινέζο τότε τι ακριβώς θες να έχει ένα expansion? Θα loggareis δηλαδή στο νέο patch/expansion/whatever με το παλιό σου χαρακτήρα που ήταν τούμπανο και θα κάνεις τι? Onehit τα πάντα και απλά θα χαζεύεις τα τοπία και θα παρακολουθείς την ιστορία? Το D2 ήταν άλλο game και πολύ χειρότερο πριν το lod 1.09 Δεν έχουν λογική αυτά που λες. Μου φαίνονται γκρίνια για τη γκρίνια. Συνοψίζοντας να συμφωνήσω στο ότι ούτε εμένα μ αρέσει η κονσολοποίηση του game και η απλότητά του αλλά αν μη τι άλλο το expansion και γενικότερα η στρατηγική της εταιρίες μου φαίνονται μια χαρά. Το γιατί επέλεξε να κάνει το παιχνίδι όπως το έκανε και γιατί απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο κοινό είναι άλλη κουβέντα που αφορά τα γούστα του καθενός και όχι τη ποιότητα της εταιρίας. άιντε πάλι... diablo2... back in my time... pepperidge farm remembers... μισό λίγο να συνηθίσω το κρύο στην εποχή των παγετώνων που ζεις! Τα diablo πάντα έτσι ήταν, από το πρώτο diablo. Απλό, mind-numbing farming για καλύτερα αντικείμενα. Και η λογική με τα expansions εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Αυτά περιμένω όταν αγοράζω ένα expansion σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν περιμένω να πάρω σύνταξη με archon ή cm/cc wizard στο d3... Θέλω αλλαγές, δεν τις φοβάμαι. Καλά κάνουν και τα αλλάζουν όλα. Δηλαδή τί, να βρω ένα σούπερ όπλο το φέτος και να το έχω για τα επόμενα 5-10 χρόνια;! Μήπως να το παντρευτώ κιόλας; Ποικιλία ρε μαν! Αυτό την περίοδο έτσι, την άλλη αλλιώς! Ούτε μου λέει η blizzard τί θα παίξω...δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου ήρθε αυτό και γιατί το λες... Τελικά εσύ δεν είπες, τί ακριβώς περιμένεις από ένα νέο expansion; Τί πρέπει να γίνει με τα παλιά αντικείμενα, τί πρέπει να γίνει με τα καινούρια; Ποια πιστεύεις ότι είναι η βάση του παιχνιδιού από την οποία ξέφυγε; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σου λείπει; Όταν λοιπόν κρίνεις, πρέπει να προτείνεις και τί θα ήθελες εσύ για να έχει ένα νόημα η κουβέντα αλλιώς είναι ανούσιο κράξιμο. ρε αγορινες μου δειτε τι κανουν εκει στο path of exile και θα λυθουν ολες σας οι απαντησεις,,,ΟΛΕΣ. δεν ηθελα να το φτασουμε εδω οταν απαντησα στα παιδια για τα ριφτς,, αλλα αφου εγινε ετσι τοτε ναι... δειτε τι κανουν εκει στο game και ποσο μπροστα ειναι σε αυτα τα θεματα. (δεν λεω οτι ειναι το ΤΕΛΕΙΟ arpg γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλες αποψεις,,, αλλα σε τετοια ζητηματα δεν κανει πουστριλικια οπως οι μεγαλο-νταβατζο-εταιρειες) τελος παντων το κλεινω εδω και δεν συνεχιζω,, οποιος θελει απαντηση με αναλυση μου στελνει πμ και το συζηταμε σαν ανθρωποι
greeneye Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 έχεις συνειδητοποιήσει ότι έφτιαξες seasonal χαρακτήρα ? τότε γιατί ξεκίνησες πάλι από το 0 ? γιατι και με τον αλλον χαρακτηρα να ξεκινουσα παλι στο μηδεν ημουν με τα οπλα που ξαφνικα εγιναν αχρηστα! Εκτος τουτου αναγκαστηκα αφου στο season εβαλε νεα legendary κτλ και υπαρχει και ladder ας πουμε και εχεις καποιο κινητρο. Ηθελα να δω και πως ειναι να παιζεις season κτλ κτλ διαφοροι οι λογοι γενικα. Γιατί στο vanilla Diablo 3, χωρίς το Reaper of Souls δεν παίζεις και σκοτώνεις κανονικά? Παιζεις αλλα θα ειναι σαν να παιζεις μονος σου αφου ΟΛΟΙ ειναι στο reaper! Εσυ αν εχεις 2 καφετεριες να μπεις να παρεις καφε κα να κατσεις και στη μια ειναι τιγκα και φουλ στα τουμπανα γκομενες και στην αλλη ειναι αδεια σε ποια καφετερια θα μπεις ακομα και να μη σου αρεσει σαν μερος?
jim777 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ρε αγορινες μου δειτε τι κανουν εκει στο path of exile και θα λυθουν ολες σας οι απαντησεις,,,ΟΛΕΣ. δεν ηθελα να το φτασουμε εδω οταν απαντησα στα παιδια για τα ριφτς,, αλλα αφου εγινε ετσι τοτε ναι... δειτε τι κανουν εκει στο game και ποσο μπροστα ειναι σε αυτα τα θεματα. (δεν λεω οτι ειναι το ΤΕΛΕΙΟ arpg γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλες αποψεις,,, αλλα σε τετοια ζητηματα δεν κανει πουστριλικια οπως οι μεγαλο-νταβατζο-εταιρειες) τελος παντων το κλεινω εδω και δεν συνεχιζω,, οποιος θελει απαντηση με αναλυση μου στελνει πμ και το συζηταμε σαν ανθρωποι Το PoE που το έχω λιώσει εξίσου είναι άλλο παιχνίδι. Δε πλησιάζουν σε λογική. Η μόνη ομοιότητα είναι στη κάμερα.
Tmark Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ρε αγορινες μου δειτε τι κανουν εκει στο path of exile και θα λυθουν ολες σας οι απαντησεις,,,ΟΛΕΣ. δεν ηθελα να το φτασουμε εδω οταν απαντησα στα παιδια για τα ριφτς,, αλλα αφου εγινε ετσι τοτε ναι... δειτε τι κανουν εκει στο game και ποσο μπροστα ειναι σε αυτα τα θεματα. (δεν λεω οτι ειναι το ΤΕΛΕΙΟ arpg γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλες αποψεις,,, αλλα σε τετοια ζητηματα δεν κανει πουστριλικια οπως οι μεγαλο-νταβατζο-εταιρειες) τελος παντων το κλεινω εδω και δεν συνεχιζω,, οποιος θελει απαντηση με αναλυση μου στελνει πμ και το συζηταμε σαν ανθρωποι Δεν θα πω σε αντιπαράθεση PoE Diablo, απλά ένα πράγμα θέλω να αναφέρω. Πολύ δυνατό Arpg το PoE αλλά μόνο και μόνο για το desync δεν αξίζει να παίζεις. Για Hardcore δεν το συζητάω καν. Σ αυτόν τον τομέα τουλάχιστον είναι έτη φωτός το Diablo 3. 1
hawkpilot Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ο βασικότερος λόγος που σταμάτησα να παίζω PoE ήταν το desync. Δεν θα πω σε αντιπαράθεση PoE Diablo, απλά ένα πράγμα θέλω να αναφέρω. Πολύ δυνατό Arpg το PoE αλλά μόνο και μόνο για το desync δεν αξίζει να παίζεις. Για Hardcore δεν το συζητάω καν. Σ αυτόν τον τομέα τουλάχιστον είναι έτη φωτός το Diablo 3. 1
greeneye Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 τι ωραιο αντικειμενο... μου αρεσει το κατω κατω που κανει πλακα θα εχει! 1
zeke Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ο βασικότερος λόγος που σταμάτησα να παίζω PoE ήταν το desync. Δεν θα πω σε αντιπαράθεση PoE Diablo, απλά ένα πράγμα θέλω να αναφέρω. Πολύ δυνατό Arpg το PoE αλλά μόνο και μόνο για το desync δεν αξίζει να παίζεις. Για Hardcore δεν το συζητάω καν. Σ αυτόν τον τομέα τουλάχιστον είναι έτη φωτός το Diablo 3. και μενα, αλλα τα νεα ειναι ευχαριστα στο επομενο exp. With the expansion we are adding a Deterministic Lockstep mode to Path of Exile that will have no desync. Bear in mind that this means that when you click you will have to wait for whatever your ping time is before you start to move or do a skill. This works the same way as you would see in strategy game like Starcraft or a MOBA like Dota. Because this requires a fairly low latency to feel good we are still supporting the old mode for high ping players, however, we have a lot of improvements there too. It's not quite finished yet and we are working out the bugs, but I'm optimisitic that we will be able to get it done before the beta starts, or otherwise a week or so into it. We are also adding a bunch more servers to new locations in order to reduce latency so expect to see East and West coast of America servers, as well as more locations in Europe like London. the key words here are Deterministic Lockstep Mode and Predictive Mode Deterministic Lockstep (D) Pros - will never desync Cons - requires low latency to feel responsive Predictive (P) Pros - latency is not a big factor (unless it is around the 600+) - always feel more responsive Cons - desync with deterministic lockstep, you cannot blame PoE anymore for dying, but blame your ISP instead How will it feel like? When you drink your pots, the pots respond, and you get a sound. With (D), there will be a delay, between you pressing the button, and the "effect". For example: (D) = Press pots -> (wait) -> Effect (P) = Press pots -> Effect (Server Calculates) IF there is a mistake, correct it -> Desync
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ρε αγορινες μου δειτε τι κανουν εκει στο path of exile και θα λυθουν ολες σας οι απαντησεις,,,ΟΛΕΣ. δεν ηθελα να το φτασουμε εδω οταν απαντησα στα παιδια για τα ριφτς,, αλλα αφου εγινε ετσι τοτε ναι... δειτε τι κανουν εκει στο game και ποσο μπροστα ειναι σε αυτα τα θεματα. (δεν λεω οτι ειναι το ΤΕΛΕΙΟ arpg γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλες αποψεις,,, αλλα σε τετοια ζητηματα δεν κανει πουστριλικια οπως οι μεγαλο-νταβατζο-εταιρειες) τελος παντων το κλεινω εδω και δεν συνεχιζω,, οποιος θελει απαντηση με αναλυση μου στελνει πμ και το συζηταμε σαν ανθρωποι ρε αγορίνα εγώ δε σε ρώτησα για το ΡοΕ, σε ρώτησα για το d3 και πώς το θες εσύ. Μη μου απαντάς ότι το θες σαν το PoE γιατί αμα είναι έτσι, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, τράβα παίξε ΡοΕ και άσε εμάς τις βρωμερές πόρνες της κακιάς και καπιταλιστικής blizzard στο σιχαμένο d3... μπορεί τα παιχνίδια να ανήκουν στο ίδιο είδος αλλά το καθένα τραβάει το δικό του δρόμο. Ασε το ΡοΕ στην άκρη και απάντησέ μας σε αυτά που σε ρωτάμε για το d3 αλλιώς δεν έχει νόημα να κουβεντιάζουμε.
zeke Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ρε αγορίνα εγώ δε σε ρώτησα για το ΡοΕ, σε ρώτησα για το d3 και πώς το θες εσύ. Μη μου απαντάς ότι το θες σαν το PoE γιατί αμα είναι έτσι, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, τράβα παίξε ΡοΕ και άσε εμάς τις βρωμερές πόρνες της κακιάς και καπιταλιστικής blizzard στο σιχαμένο d3... μπορεί τα παιχνίδια να ανήκουν στο ίδιο είδος αλλά το καθένα τραβάει το δικό του δρόμο. Ασε το ΡοΕ στην άκρη και απάντησέ μας σε αυτά που σε ρωτάμε για το d3 αλλιώς δεν έχει νόημα να κουβεντιάζουμε. επειδη ειπα δεν θα το συνεχισω.......αλλα τελοσπαντων σου δινω τα πιο βασικα επειδη επιμενεις. 1) ΔΕΝ υπαρχουν builds , υπαρχουν skills αρα πιο το νοημα να ξεκινας απο την αρχη και να εχεις 150 barbades με 5000 paragon? 2) Seasons ειναι αστεια , εφοσον δεν υπαρχουν builds να τεσταρεις καθε φορα και κατι διαφορετικο. ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι παιζεις competitive ladder. γελαει ο κοσμος! 3) Μηδεν customization ολα τα "Skill-Builds" ιδια 4) Skill Tree? κανεις RESET οποτε θελεις. in-game mechanic...... γελαει ο κοσμος ποσο casual και παιδικο ειναι. 5) AUTO attribute points made by BLIZZ. No Brainer EASY arcade game για 5χρονα.. 6) Πρασινα item sets OP OP OP οσο δεν παει, broken συστημα itemization, dex-str-int, με rare items δεν παιζεις για κανενα λογο αρα το BiS παει συνεφο με τα item sets. 7) bonus XP στις γιορτουλες για να χαρουν τα παιδακια, δωσε bonuuuuuuus 1000% blizzard 8) ΜΟΝΟ CRIT DAMAGE ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , περα απο καθε φαντασια ΗΛΙΘΙΟ συστημα damage 9) Defences-offences? ηλιθια stat mechanics! 10) monster affixes. χωρις φαντασια και απλα ενα ιδιο πραγμα καθε φορα. αλλα για να το κανουμε πιο δυσκολο θα δωσουμε 1 δεκακις δις life στα mobs στα 100lvl ριφτς, ωραιο challenge! 11) Ας βγαλουμε το trade ας ανεβασουμε τα drops στο 1000000% να βρεχει legs και sets και αστους να φαρμαρουν μεχρι να βρουν το BiS item που ψαχνουν. chinese confirmed! 12) G.Rifts? μια ψευτοαντιγραφη wannabe endgame maps of PoE. μηδεν customization, ουτε καν μια τριχα απο τα @@ τους δεν μπορεσαν να αντιγραψουν σωστα. 13) Δεν ειναι arpg. ειναι hack'n'slash. ΟΛΑ αυτα τα πιο βασικα σε κανουν να μην παρεις ΠΟΤΕ στα σοβαρα ενα τετοιο παιχνιδι. Δηλαδη ειναι αστειο να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι αυτο το game που παιζεις ειναι δυσκολο...εχει φοβερα builds..και ειναι challenge με τα rifts.και ποσο μαλλον να το παιζεις και σε hardcore mode! λολ και επισης να πιστευεις οτι θα γινει καλυτερο και θα ειναι το καλυτερο arpg επειδη γραφει απο πισω Blizzard και απο μπροστα DIABLO. Σιγα το καλσον! ΑΛΛΑ αν μου λες οτι παιζεις μονο και μονο για τον χαβαλε , την παρεα και να γουσταρεις να σπασεις στο ξυλο τα mobs ή οτι δεν εχεις τον χρονο για να ψαχτεις με κανενα πιο σοβαρο arpg κτλ κτλ τοτε ναι ειμαι μαζι σου σε αυτο 1000%. Δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο απο το να διαλυσεις με οσο περισσοτερο CRIT DAMAGE μπορεις και να ενθουσιαστεις που θα βλεπεις αριθμους πανω απο 100 μυρια DAMAGE. συμφωνω ειναι fun , αλλα μεχρι εκει ομως.. Δεν ειναι κακο παιχνιδι απλα ειναι κακως φτιαγμενο απο την αρχη. οι βασικες αρχες του ειναι λανθασμενες για ενα τετοιο game... ισως επειδη καποιοι περιμεναν το πραγματικο Diablo 3, αλλα ποτε δεν ηρθε. Το περιμενες σαν ενα @ρχιδατο arpg και σου βγηκε μια κουνηστρο! 2
StormGr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Zeke ολα αυτα που λες ειναι σχεδον αληθεια, ακριβως ομως αυτα ειναι ο λογος που παιζω και μου αρεσει το Diablo 3. Ναι οταν βγηκε απογοητευτηκα, περιμενα κατι πιο hardcore, κατι να θυμιζει πιο D2 LoD. Αλλα πλεον μου αρεσει αυτο το χαλαααααρο, φραπεδια και diablo για mindless killing. Ισως φταει λιγο η ηλικια, ισως η γενικη κουλτουρα που εχω πλεον γυρω απο τα παιχνιδια αλλα μου ερχοντε κουτι ολα αυτα που για σενα ειναι αρνητικα για μενα ειναι ταμαμ. 3
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 @zeke τα 4-5 εχουν συζητηθει πολλακις.. θυμαμαι που επαιζα diablo1-2 και εβαζα τους ποντους οπου ναναι , οπως γουσταρα και build οπως το καταλαβαινα... θυμαμαι που επαιζα εναν ranged char (κατι σαν τον DH τωρα) και τον ειχα κανει μαγο !!...στο τελος τι ειδα? οτι δεν τραβαγε ο χαρακτηρας.Και τα attributes points δεν μπορουσα να τα αλλαξω...πιπα τελειως. Αν στο D3 στο ειχανε το ιδιο...θα εφτιαχνες 10 χαρακτηρες πουταναριο τελειως..και στο τελος θα εμπαινες γοογλε να δεις ποια ειναι τα ΒΕΛΤΙΣΤΑ..attributes points και builds.Αν ηθελες να παιξεις σοβαρα το end game και οχι να καβλαντιζεσαι... Aν δεν μπορουσες να κανεις reset ποντους και builds θα κατεληγες με 10-20 αχρηστους χαρακτηρες... Για μενα το βελτιστο θα ηταν να σου εδινε την ελευθερια του diablo1-2 αλλα με resets (που θα κοστιζαν ομως).... Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε... 1
zeke Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 @zeke τα 4-5 εχουν συζητηθει πολλακις.. θυμαμαι που επαιζα diablo1-2 και εβαζα τους ποντους οπου ναναι , οπως γουσταρα και build οπως το καταλαβαινα... θυμαμαι που επαιζα εναν ranged char (κατι σαν τον DH τωρα) και τον ειχα κανει μαγο !!...στο τελος τι ειδα? οτι δεν τραβαγε ο χαρακτηρας.Και τα attributes points δεν μπορουσα να τα αλλαξω...πιπα τελειως. Αν στο D3 στο ειχανε το ιδιο...θα εφτιαχνες 10 χαρακτηρες πουταναριο τελειως..και στο τελος θα εμπαινες γοογλε να δεις ποια ειναι τα ΒΕΛΤΙΣΤΑ..attributes points και builds.Αν ηθελες να παιξεις σοβαρα το end game και οχι να καβλαντιζεσαι... Aν δεν μπορουσες να κανεις reset ποντους και builds θα κατεληγες με 10-20 αχρηστους χαρακτηρες... Για μενα το βελτιστο θα ηταν να σου εδινε την ελευθερια του diablo1-2 αλλα με resets (που θα κοστιζαν ομως).... Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε... ναι γιατι μεχρι να μαθεις το game, να κανεις καποιο theorycrafting για το build σου, να μαθεις πως κανουν scaling τα attributes με τα διαφορα skills.. επρεπε να λιωσεις ,, αμα ηταν να πετυχαινουν τα "βαζω ποντους οπου να ναι" και θελω να παω και end game ε..δεν γινεται πως να το κανουμε! αυτο το customization ειναι το πρωτο πραγμα σε σοβαρα "καλα" hardcore arpg..σε "τιμωρει" με αυτο τον τροπο οτι δεν μπορεις να κανεις reset οποτε σου καπνισει,,οποτε μαθαινεις γιατι δεν θα δουλεψει το εκαστοτε skill.. οταν το αφαιρεσεις αυτο και τα εχεις ολα στον αυτοματο τοτε δεν ειναι arpg.. ειναι κατι το αστειο που απλα θες να περασεις την ωρα σου ευχαριστα, με φραπεδια οπως ειπε το παλικαρι ο storm.
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ναι γιατι μεχρι να μαθεις το game, να κανεις καποιο theorycrafting για το build σου, να μαθεις πως κανουν scaling τα attributes με τα διαφορα skills.. επρεπε να λιωσεις ,, αμα ηταν να πετυχαινουν τα "βαζω ποντους οπου να ναι" και θελω να παω και end game ε..δεν γινεται πως να το κανουμε! αυτο το customization ειναι το πρωτο πραγμα σε σοβαρα "καλα" hardcore arpg..σε "τιμωρει" με αυτο τον τροπο οτι δεν μπορεις να κανεις reset οποτε σου καπνισει,,οποτε μαθαινεις γιατι δεν θα δουλεψει το εκαστοτε skill.. οταν το αφαιρεσεις αυτο και τα εχεις ολα στον αυτοματο τοτε δεν ειναι arpg.. ειναι κατι το αστειο που απλα θες να περασεις την ωρα σου ευχαριστα, με φραπεδια οπως ειπε το παλικαρι ο storm. ωραια εκανες 10-20 δοκιμες..σε "τιμωρησε" το παιχνιδι ..και μετα? uninstall? αφου δεν μπορεις να αναστρεψεις τις δοκιμες.... ή θα συνεχιζεις να φτιαχνεις χαρακτηρες μεχρι να πετυχεις την συνταγη? Αυτα ηταν εν ετει 1995 που βγηκε το diablo..και τοτε καταλαβε την μαλακια που εδερνε τον κοσμο (αλλα και το συστημα που υιοθετουσε το παιχνιδι) και σε ενα expansion που ειχε βγει (απο την sierra αν θυμαμαι καλα)...στον warrior ειχε οριο στο intelligence MHΔΕΝ..σαν να σου λεει..κοιτα μαλακα...ο warrior δεν μπορει να δουλεψει ως..ΜΑΓΟΣ... Εχουμε περασει σε μια νεα εποχη και γενια παιχνιδιων που τα παιχνιδια δεν θελουν skills και δεν σε τιμωρουν... Αν θες το diablo να σε τιμωρησει μην μενεις στο attributes/build μονο..αλλα και στο να μην κανει ποτε PAUSE..εκει να σε δω τι ωραια που θα ναι..ή να πεφτουν τα items σου κατω οταν πεθαινεις και να πρεπει να πας στο σημειο να τα παρεις παλι..οπως γινοταν στο 1 και αν δεν τα περναμε δεν καναμε quit γιατι θαμασταν χωρις αντικειμενα... Εκει να δεις γελιο... Οπως ειπα μιας και ειμαστε σε νεα εποχη της ατιμωρησιας αλλα και επειδη πρεπει να κρατησουμε σαν "rpg-hack n slash" παιχνιδι τα προσχηματα και την προιστορια...για μενα η βελτιστη λυση θα ηταν αυτο που εγραψα παραπανω.. πληρης ελευθερια και reset με κοστος (τετοιο κοστος ωστε να σκεφτεσαι πολυ σοβαρα το reset και κατ'επεκταση το πως στηνεις τον χαρακτηρα σου). Ολα τα αλλα ειναι φανμποισμοι και φιλοσοφιες... Αλλα ακομα και ετσι να ηταν λιγο πολυ ολοι στο τελος θα γοογλαραμε να δουμε οι "λιωμενοι" σε ποιο στησιμο/build καταληξανε...γιατι οπως ξερεις ο casual παιχτης δεν εχει τον χρονο να λιωσει τοσο πολυ και να εμβαθυνει..θελει να χαλαρωσει 1-2 ωρες...και προς μεγαλη σου λυπη εχει και αυτος δικαιωμα στο παιχνιδι.. 1
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) επειδη ειπα δεν θα το συνεχισω.......αλλα τελοσπαντων σου δινω τα πιο βασικα επειδη επιμενεις. 1) ΔΕΝ υπαρχουν builds , υπαρχουν skills αρα πιο το νοημα να ξεκινας απο την αρχη και να εχεις 150 barbades με 5000 paragon? Το νόημα για τα seasons είναι τα καινούρια αντικείμενα και ο χαβαλές του "ξεκινάω από την αρχή". Άντε και για κάποιους που θέλουν να το κάνουν "αγώνα" αυτό το πράγμα. Για μένα ο αγώνας δεν έχει νόημα γιατί στο μεγαλύτερο βαθμό είναι θέμα τύχης αλλά δε με πειράζει κιόλας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να παίξεις season. 2) Seasons ειναι αστεια , εφοσον δεν υπαρχουν builds να τεσταρεις καθε φορα και κατι διαφορετικο. ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι παιζεις competitive ladder. γελαει ο κοσμος! Μα αυτό είναι το στοιχείο, κατ' εμέ, του παιχνιδιού και που διαφοροποιήθηκε από το 2 και γυρίζει ακόμα πιο πολύ στη βάση του και στις ρίζες του. ΔΕΝ ΕΧΕΙ BUILDS. Εγώ προσωπικά όταν το έμαθα ότι θα μπορούμε να αλλάζουμε skills όποτε γουστάρουμε, χάρηκα πολύ. Ούτε επί d2 είχα την όρεξη και το χρόνο να δοκιμάζω τα τελείως ηλίθια (και απαρχαιωμένα πλέον) talent trees, για να δω πώς θα είναι αμα αλλάξω ένα πόντο εδώ και ένα εκεί και να πρέπει να ανεβάσω νέο χαρακτήρα από την αρχή (μέχρι και εκεί πάντως, μπορούσες να κάνεις reset κάποια στιγμή) 3) Μηδεν customization ολα τα "Skill-Builds" ιδια. Εδώ κάνεις ΕΝ ΜΕΡΕΙ λάθος. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικά ξεχωριστά builds απλά μερικά είναι καλύτερα από τα αλλά γιατί έχουν καλύτερο synergy. Απλά πράγματα. Πάντως, όπως και πιο πάνω, αν δεις στα leaderboards υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις ακόμα και στην κορυφή που σημαίνει ότι υπάρχει customization. Προσωπικά έχω περάσει αρκετές ώρες προσπαθώντας να κάνω build να δουλέψουν. Κάποια δουλεύουν αρκετά καλά και ας μην είναι TOP. Μη μου πεις ότι όλα τα builds δούλευαν το ίδιο καλά στο d2 ή στο ΡοΕ... πάντα υπάρχουν min-max και OP builds. 4) Skill Tree? κανεις RESET οποτε θελεις. in-game mechanic...... γελαει ο κοσμος ποσο casual και παιδικο ειναι. Η καλύτερη αλλαγή ever. Έδωσε ωραίο potential στο παιχνίδι. Τί με νοιάζει εμένα αν εσύ το θεωρείς παιδικό και casual (εδώ φαίνεται και πόσο προκατειλημμένος είσαι). Αν λειτουργεί και αρέσει στον κόσμο, πιο είναι το πρόβλημα. Στο φινάλε, η blizzard τόλμησε το διαφορετικό, δεν ήθελαν να κάνουν ένα d2 με καινούρια γραφικά, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκαναν γιατί ούτε εγώ ήθελα κάτι τέτοιο. Τα talent trees του d2 ήταν απαράδεκτα. Άλλωστε όλοι ήξεραν ποια ήταν τα καλά builds. Έμπαινες σε 1-2 φόρουμ, τα έβρισκες και ακολουθούσες την πεπατημένη. Το αν το τελικό προϊόν είναι καλό ή όχι θα το κρίνει ο κόσμος. 5) AUTO attribute points made by BLIZZ. No Brainer EASY arcade game για 5χρονα.. Για το συγκεκριμενο παιχνίδι δεν είχε κανένα νόημα. Πάλι θα γινόταν το ίδιο, θα τα έβαζες όπου έπρεπε για το καλό min-max γιατί αν έκανες κάτι άλλο απλά δε θα δούλευε έτσι όπως είναι το παιχνίδι. Προτιμώ χίλιες φορές να κάνω reset τα paragon levels και τα skills και να πειραματίζομαι παρά να περνάω το χρόνο μου να διαβάζω που πρέπει να βάλω το κάθε πόντο μην τυχόν και κάνω λάθος και να πρέπει να ανεβάζω από την αρχή χαρακτήρες. 6) Πρασινα item sets OP OP OP οσο δεν παει, broken συστημα itemization, dex-str-int, με rare items δεν παιζεις για κανενα λογο αρα το BiS παει συνεφο με τα item sets. ΟΚ αυτό. Συνέβη γιατί το παιχνίδι ξεκίνησε με διαφορετική φιλοσοφία (τζόγος - ΑΗ) και κατέληξε αλλιώς. Ναι, σκοπός είναι να βρεις τα sets αλλά μπορείς να παίξεις με διάφορα αντικείμενα ακόμα και αργότερα, συμπληρωματικά. Κατά βάση όμως, για τα συγκεκριμέα slots θες set items. Όμως και στο d2 έτσι ήταν. Πήγα να το αλλάξουν στο d3 αλλά φώναζε ο κόσμος (που επαιζε d2) και έτσι επέστρεψαν στα set. Η αλήθεια είναι ότι τα set λειτουργούν πιο καλά προς το παρόν αλλά ναι εδώ συμφωνούμε ότι το itemization χρειάζεται βελτίωση. 7) bonus XP στις γιορτουλες για να χαρουν τα παιδακια, δωσε bonuuuuuuus 1000% blizzard really?! εντάξει λέμε για να λέμε τώρα... ένα κίνητρο για να παίξεις είναι, σιγά το πράγμα. Και άλλες εταιρείες κάνουν μικροevents σε περίοδο γιορτών. No big deal. Τελικά γιατί είναι κακό αυτό; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;! Ρε συ, μήπως είσαι κανένας πιτσιρικάς και σου λένε οι δικοί σου "σταμάτα να παίζεις παιχνιδάκια στον υπολογιστή σα μικρό παιδί" και έχει κομπλεξαριστεί λιγάκι; wtf δηλαδή... 8) ΜΟΝΟ CRIT DAMAGE ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , περα απο καθε φαντασια ΗΛΙΘΙΟ συστημα damage. Δεν ισχύει ακριβώς. Άλλα builds χρειάζονται cc, άλλα attack speed, κλπ κάθε build θέλει διαφορετικά πράγματα για να δουλέψει. Ρε συ, έχει παίξει καθόλου d3 ή στα λένε; Δεν έχει ΜΟΝΟ crit damage... αλλά ομολογώ ότι θα μπορούσε να έχει λίγη περισσότερη φαντασία, ΟΚ. 9) Defences-offences? ηλιθια stat mechanics! Απλοποίηση. Μια χαρά. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να φοβάται κάποιος να παίξει το παιχνίδι ούτε να πρέπει να διαβάζει 100 ώρες theorycrafting για να πάρει μυρωδιά τί γίνεται. Άμα θέλεις να παίξεις, μπαίνεις και παίζεις! Και για έναν αρχάριο στο χώρο είναι πολύ εύκολο. Εμένα αυτό, ως gamer, με χαροποιεί γιατί ανοίγεται σε περισσότερο κόσμο. Μια χαρά! Γιατί είναι ηλίθια όμως, δε μας λες. Απλά είναι ηλίθια. ΟΚ fuck logic. Είναι ηλίθια γιατί το λες εσύ. end of story, gg kk thx bb. 10) monster affixes. χωρις φαντασια και απλα ενα ιδιο πραγμα καθε φορα. αλλα για να το κανουμε πιο δυσκολο θα δωσουμε 1 δεκακις δις life στα mobs στα 100lvl ριφτς, ωραιο challenge! Όσο ανεβαίνει η δυσκολία ανεβαίνουν και τα HP και το dmg των εχθρών. Συνήθως έτσι πάει στα παιχνίδια εδώ και αρκετά χρόνια.....Εσύ τί ήθελες δηλαδή; Τί προτείνεις; 11) Ας βγαλουμε το trade ας ανεβασουμε τα drops στο 1000000% να βρεχει legs και sets και αστους να φαρμαρουν μεχρι να βρουν το BiS item που ψαχνουν. chinese confirmed! Βλακείες. Δεν ξέρεις τί θες........ Με το RMAH έλεγαν ότι όλοι γινόμασταν κινέζοι για να βγάλουμε φράγκα... ότι ήταν browsing game... Τώρα ότι πάλι γινόμαστε κινέζοι γιατί έβγαλαν το trade και ξαφνικά τί; Πρέπει να παίξεις το παιχνίδι για να βρεις καλυτερα αντικείμενα. Τί ήθελες;! Άλλωστε και τώρα δε χρειάζεται να ξεσκιστείς στο farming για να βρεις αξιοπρεπή αντικείμενα και να ευχαριστηθείς αλλά αν θες να καθαρίσεις 60 αρι grift, τότε ναι, θα λιώσεις.. Δηλαδή ήταν καλύτερο με το trade και ας ήταν pay to win (από εποχές d2), αυτό μας λες... μάλιστα... Τελικά παίζεις παιχνίδια για να βγάλεις λεφτά ή για να χαρείς το παιχνίδι; 12) G.Rifts? μια ψευτοαντιγραφη wannabe endgame maps of PoE. μηδεν customization, ουτε καν μια τριχα απο τα @@ τους δεν μπορεσαν να αντιγραψουν σωστα. Προς τί ο θυμός;! Ναι, είναι ένα είδος end game το οποίο απ' ότι φαίνεται έχει καλή συμμετοχή. Γιατί τα συγκρίνεις όλα με το PoE? Αμα ήθελα να παίξω ΡοΕ, θα έπαιζα ΡοΕ. Δε θέλω όμως, γι αυτό παίζω κάτι... πώπω κόλλημα ρε παιδί μου.... 13) Δεν ειναι arpg. ειναι hack'n'slash. arpg = hack n slash, κατά βάση. Άλλα έστω...εσύ δεν το θεωρείς arpg αλλά hack n slash. ποιο είναι το κακό; Τα diablo πάντα hack n slash ήταν και είχαν ατελείωτο farming. Και το 1 και το 2 και το 3 έτσι είναι. Δεν ξέρω γιατί νόμιζες ότι θα είναι αλλιώς. ΟΛΑ αυτα τα πιο βασικα σε κανουν να μην παρεις ΠΟΤΕ στα σοβαρα ενα τετοιο παιχνιδι. Δηλαδη ειναι αστειο να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι αυτο το game που παιζεις ειναι δυσκολο...εχει φοβερα builds..και ειναι challenge με τα rifts.και ποσο μαλλον να το παιζεις και σε hardcore mode! λολ αν ήθελα δύσκολο παιχνίδι θα έπαιζα starcraft 2 στην Κορέα ή κάτι άλλο. ίσως σκάκι. Το d3 δεν είναι δύσκολο με αυτήν την έννοια ούτε είχε ποτέ τέτοιο σκοπό, όπως δύσκολα δεν ήταν και τα diablo1-2. Είναι ένα απλό, εύκολο να το μαθεις, παιχνίδι για όλους. Μπορείς να παίζεις λίγο καθε μέρα ή και να λίωνεις. Έχει fast paced action, είναι fun to play και όχι pay to win (πλέον) και σε καποια σημεία προσφέρει challenge. πχ σε μεγάλα g.rifts. Για την ακρίβεια, είναι όσο δύσκολο θέλεις εσύ να είναι. Γιατί αν βάλουμε και το hardcore στη μέση, τότε αλλάζει το πράγμα και γίνεται αρκετά δύσκολο και ενδιαφέρον. και επισης να πιστευεις οτι θα γινει καλυτερο και θα ειναι το καλυτερο arpg επειδη γραφει απο πισω Blizzard και απο μπροστα DIABLO. Σιγα το καλσον! Ρε μεγάλε, την παλεύεις;! Πόσο χρονών είσαι;! Ούτε τα παιδιά του δημοτικού δεν κάνουν έτσι... Ουτε πιστεύω, ούτε με νοιάζει αν είναι το καλύτερο arpg. Αν μου αρέσει και όσο μου αρέσει θα παίζω. ούτε σύνταξη θα πάρω από το diablo ούτε λεφτά, ούτε θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε! Σοβαρέψου! ΑΛΛΑ αν μου λες οτι παιζεις μονο και μονο για τον χαβαλε , την παρεα και να γουσταρεις να σπασεις στο ξυλο τα mobs ή οτι δεν εχεις τον χρονο για να ψαχτεις με κανενα πιο σοβαρο arpg κτλ κτλ τοτε ναι ειμαι μαζι σου σε αυτο 1000%. Δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο απο το να διαλυσεις με οσο περισσοτερο CRIT DAMAGE μπορεις και να ενθουσιαστεις που θα βλεπεις αριθμους πανω απο 100 μυρια DAMAGE. συμφωνω ειναι fun , αλλα μεχρι εκει ομως.. βασικά ναι... θέλω η δυσκολία του παιχνιδιού να είναι στο παιχνίδι και όχι στο που θα βάλω τους πόντους. Στο ποια skills θα επιλέξω και στο πώς θα χειριστώ τον παίκτη. Αλλά θέλω κατά τα άλλα να είναι απλό και να μπαίνω γρήγορα στη δράση, να παίζω, όχι να κάνω διδακτορικό... Εγώ αυτό περιμένω όπως ακριβώς ήταν και το d1. Είχες το χαρακτήρα σου, έμπαινες στο παιχνίδι, σκότωνες τέρατα, έπεφταν όπλα, γινόσουν καλύτερος. Repeat. Απλά πράγματα, ευχάριστα! Δεν ειναι κακο παιχνιδι απλα ειναι κακως φτιαγμενο απο την αρχη. οι βασικες αρχες του ειναι λανθασμενες για ενα τετοιο game... ισως επειδη καποιοι περιμεναν το πραγματικο Diablo 3, αλλα ποτε δεν ηρθε. Το περιμενες σαν ενα @ρχιδατο arpg και σου βγηκε μια κουνηστρο! Φυσικά και δεν είναι κακό παιχνίδι, μια χαρά είναι και μάλιστα τόλμησαν να κάνουν πράγματα που άλλοι δεν τα είχαν κάνει. Το σύστημα με τα skills είναι πολύ μπροστά και πολύ καλό, κατά τη γνώμη μου. Απλά το παιχνίδι δε σου αρέσει εσένα και δεν είναι για σένα. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε όλους... Εσύ ήθελες για d3 το PoE. Άρα εσύ θα ήθελες σε ένα άλλο παιχνίδι να μπει η στάμπα της blizzard, όχι εγώ. Εσύ είσαι ο κομπλεξικός που έρχεται να "κράξει" τους άλλους...τους χαζούς. Είδες εγώ να ασχοληθώ ποτέ με τέτοιου είδους "αντιπαλότητες"; Όχι... ξέρεις γιατί; Γιατί δε με νοιάζει! I don;t give a fuck! Για μένα καλοί είναι και αυτοί που παίζουν d3, και αυτοί που παίζουν ΡοΕ και αυτοί που παίζουν ακόμα d2 - d1 και torchlight και super mario και ναι, να σε τρελάνω... δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που παίζουν ακόμα και candy crush. Ποιος είμαι εγώ για να τους κρίνω;! Με ποιο δικαίωμα και από ποια υψηλή θέση θα κοιτάξω *χαμηλά* και με ύφος αυτούς που πάιζουν κάτι άλλο από αυτό που αρέσει σε εμένα;! Τί θα πει ρε φίλε "αρχιδάτο;" Δηλαδή εντάξει. respect. Τώρα που είπες το diablo3 *κουνήστρο* (λολ) μου έκανες τη μούρη κρέας. Δε θα ξαναπαίξω τώρα...Για την ακρίβεια θα πάω να παίξω ΡοΕ γιατί απ' ότι βλέπω έχετε ωραίο community, είστε ανοικτοί και θετικοί άνθρωποι, φιλικοί....oh wait! Πραγματικά αυτά βλέπω και απορώ γιατί ασχολήθηκα μαζί σου.. Εντάξει αδερφέ. Εσύ που παίζεις αρχιδάτα arpg, σοβαρά και δύσκολα, που αξίζει να ασχοληθείς, πήγαινε παίξε αυτά και εμάς, τους ταπεινούς peasants, τα παιδάκια, που δεν έχουμε @@, που δεν μπορούμε γενικώς, άσε μας να παίζουμε το χαζο diablo3.... Το diablo δεν είναι για σένα γιατί θες κάτι διαφορετικό και καλά κάνεις. Καλή διασκέδαση στο ΡοΕ και σε ό,τι άλλο @ρχιδάτο τραβάει η όρεξή σου... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από BlackScorpionX 1
InfernoN Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν εχουν σημασια ολα αυτα τα κειμενα που γραφετε και τα tryhards, πολυ απλα το d3 ειναι ενα infinite loophole, κυριως για μαζοχιστες που τους αρεσει να κανουν το ιδιο πραγμα συνεχεια, αυτη ειναι η αληθεια του συγκεκριμενου παιχνιδιου. Τωρα αλλοι το γουσταρουν γτ μπορουν να αραζουν με καφεδακι + λογικα αισθανονται υπερβολικα δημιουργικοι για να κανουν το ιδιο πραγμα συνεχεια και αλλοι μαζι και εγω δεν μπορουν να παιζουν συνεχεια το ιδιο πραγμα με τακτικες ανανεωσεις του ιδιου πραγματος και να κυνηγαμε το ιδιο πραγμα απτην αρχη. α και οταν εχετε αμφιβολιες για ενα παιχνιδι να κοιτατε τον κοσμο του. ημουν και εγω απο αυτους που ειχαν παραγγειλει πριν ερθει Ελλαδα το d3, γιατι μαρεσε σαν παιχνιδι, αλλα εγω οπως και αλλοι απογοητευτηκαμε. peace 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις