Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιό λόγο? Και εγώ θέλω να ξέρω ένα release date αλλά ουτε καν έχουμε μπει στο Q1 δεν καταλαβαίνω τον περιορισμό που βάζεις.

Για το Starcraft 2 π.χ ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας κανά 2μηνο πριν οπότε εγώ ακόμα περιμένω mid/late March release.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πώς μπορεί να στοχεύουν σε Q1 χωρίς καν να έχουν ανακοινώσει κάτι ακόμα. Εκτός αν μας πουν πχ οτι σε 1 μήνα κυκλοφορεί. Κομματάκι δύσκολο :mad:

καθόλου δύσκολο, τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται με την Blizzard...

Δημοσ.

36.2548938 Euros στο zavvi αλλα πόσα τα μεταφορικά ? :mellow:

2 ερωτηματα περα από τα μεταφορικα, θα το φέρει τη μέρα της επίσημης κυκλοφοριας κ με τι θα το στειλει, Κουριερ ή ταχυδρομειο;

Επισης για τους beta-testers, υπάρχει retalent ή ειναι σαν το DII;

Τα μεταφορικά είναι ~1.2-1.3Ε όπως είπε κ ο maxus πριν, Για την αποστολή τώρα από zavvi κ play που στέλνουν απλα με ταχυδρομείο παίζει να αργήσει.

Εγώ στο sc2 είχα προπαραγγείλει το collector's, το οποίο κ έστειλαν παρά το όριο των 30Ε για Ελλάδα, αλλά ήρθε με courier καμιά εβδομάδα μετά την κυκλοφορία. Αν θες να το παίξεις τη μέρα που θα βγει νομίζω μονόδρομος να το πάρεις από εδώ. Αν δε σε πειράζει να αργήσει 3-7 εργάσιμες τότε πάρτο απέξω. Αν κ το καλύτερο είναι νομίζω να περιμένεις μπας κ αξιωθεί κανείς εδώ κ το βάλει σε καμιά λογική τιμή (40-45Ε).Π.χ. το battlefield αν θυμάμαι καλά το χε το getitnow για προπαραγγελία στα 35Ε.

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πώς μπορεί να στοχεύουν σε Q1 χωρίς καν να έχουν ανακοινώσει κάτι ακόμα. Εκτός αν μας πουν πχ οτι σε 1 μήνα κυκλοφορεί. Κομματάκι δύσκολο :mad:

Έλα ντε. και γω την ίδια απορία έχω.

Και να ξαναπώ ότι δεν βγαίνει κ το torchlight 2. :mad: :mad: (Μάλλον για amalur μας βλέπω πρώτο κ από τα 3)

Δημοσ.

Έχοντας ξοδέψει άπειρες ώρες σε D1 & D2 περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μπορώ να πω πως πλέον δεν ενδιαφέρομαι. Όλη αυτή η αναμονή για ένα παιχνίδι που υποφέρει από full mmofication και που θα αλλάξει όψη 10.000 φορές από απανωτά patch με ξενερώνει. piratebay και πολύ του είναι.

Δημοσ.

Έχοντας ξοδέψει άπειρες ώρες σε D1 & D2 περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μπορώ να πω πως πλέον δεν ενδιαφέρομαι. Όλη αυτή η αναμονή για ένα παιχνίδι που υποφέρει από full mmofication και που θα αλλάξει όψη 10.000 φορές από απανωτά patch με ξενερώνει. piratebay και πολύ του είναι.

Θα έχεις πληροφορίες εκ των έσω εσύ...

Δημοσ.

Θα έχεις πληροφορίες εκ των έσω εσύ...

διαισθάνομαι μια ειρωνεία αλλά τίποτα άγνωστο δεν είπα

ούτε το diablo 2 ούτε το warcraft 3 σήμερα έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια που ήταν όταν βγήκαν, μετά τα δεκάδες patch που έχουν βγει. γιατί να με νοιάζει πότε θα βγει το D3 αφού και αυτό θα αλλάξει μορφή άπειρες φορές ?

και όταν από τα πρώτα πράγματα που ακούς για ένα παιχνίδι είναι το ingame ebay, full mmofication δεν είναι υπερβολή.

δεν είναι λίγα τα mmo σήμερα, ενώ κάποτε το diablo 2 ήταν γεγονός

Δημοσ.

Εχεις κρινει ενα game που περιμενει ολη η gaming community και μη, απο μια εταιρία που εδω και 20 χρονια βγαζει αριστουργήματα που εχουν γραψει ιστορια στο χώρο του gaming βασιζόμενος σε κατι που διαβασες στο ιντερνετ και δεν ξέρεις καν πως θα εφαρμοστει ή αν θα σου αρεσει;

Μηπως βιαζεσαι λιγο;

Δημοσ.

No future support απο εταιρίες: Μόνο τα χρήματα το κόσμου κοιτάνε να φάνε

Support μέχρι και 10 χρόνια μετα: Το αλλάζουν συνέχεια ΕΛΕΟΣ

Ναι φίλε σε ειρωνεύτηκα γιατί βγάζεις συμπέρασμα διαβάζοντας μόνο τον πρόλογο...

Το Diablo 2 είχε αμέτρητα exploits/bugs και όμως ήταν παιχνιδάρα,η Blizzard προσπαθούσε να τα αντιμετωπίζει με patches μέχρι και σήμερα

To Starcraft/brood war δεν θα ήταν το παιχνίδι που παίζουν τώρα σε όλα τα Major gaming events χώρις ενα σημαντικό patch της Blizzard

Warcraft 3 σπανίως έπαιζα online άποψη δεν έχω

To Starcraft 2 το έκαναν patch στην αρχή κάθε 2 βδομάδες αλλά μας χαλάει γιατί προτιμάμε να έχουμε bugs παρά να αλλάξει το speed λιγο απο το Zergling γιατί τότε δεν θα βγούμε πρώτοι στην Master League

Βέβαια εντάξει έχει και ένα κακό η Blizzard.Δεν συνέχισε να βγάζει patch για το Diablo 1

Δημοσ.

Μην δουλευόμαστε. Όταν βγάζεις συστηματικά patches 10 χρόνια ΔΕΝ λύνεις προβλήματα, προσαρμόζεις το παιχνίδι στα μέτρα του community και αυτό είναι τυπικό mmo χαρακτηριστικό. Όταν το conceptual gaming πάει περίπατο, γιατί να νοιαστώ για day one release ?

Δημοσ.

Θες να μου βρείς ενα παράδειγμα?

Δεν ξέρω πόσο κακό είναι να προσαρμόζεται ενα game στις ανάγκες του community μιας και εμείς παίζουμε.Αλλαγές μεγέθους MMO και π.χ του WoW δεν έχουν γίνει ποτε...

Δημοσ.

Σε κάθε δημοφιλές παιχνιδι που εκατομμύρια χρήστες περιμένουν, πάντα υπάρχουν κάποιοι με το ίδιο τροπάριο....

Εγώ, που είχα παίξει το τάδε παιχνίδια πριν 100 χρόνια, τότε που η γη ήταν επίπεδη, ξέρω. Το παλιό ήταν πολυ καλύτερο, όχι όπως το σημερινό που είναι κοπια και δεν έχει τοσο βαθος και...

Ακολουθει ΚΡΑΞΙΜΟ για κανά δυο σειρές. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι καθένας ανάλογα με την ηλικία του, προσαρμόζει και ποια ήταν η καλύτερη εποχή.

Και καλα να αναφέρει καποιος τη γνωμη του, αλλα το γεγονός ότι αναφέρει ότι ειμαι και πολυ μορτης γιατι έπαιξα τα τάδε παιχνίδια στο παρελθόν γιατι το λένε; Ελπίζουν ότι καποιος θα τους πει πόσο σοφοί είναι;

Υ.Γ. Το ακόμα πιο αστείο είναι, ότι η κριτική γίνεται σε μελλοντικά παιχνίδια που δεν έχουν ακόμα βγει.

Υ..Γ2 Μετα θα περιμένουμε το diablo 4, να βγούμε όλοι μαζί να το κραξουμε γιατι δεν είναι πιστό στο πνεύμα της σειράς, όπως το 3.

Δημοσ.
Το Diablo 2 είχε αμέτρητα exploits/bugs και όμως ήταν παιχνιδάρα,η Blizzard προσπαθούσε να τα αντιμετωπίζει με patches μέχρι και σήμερα

To Starcraft/brood war δεν θα ήταν το παιχνίδι που παίζουν τώρα σε όλα τα Major gaming events χώρις ενα σημαντικό patch της Blizzard

Αυτό που εκνεύρισε πολύ κόσμο στο Diablo 2 ήταν η ασυμβατότητα των χαρακτήρων μεταξύ του patch 1.10 και των προηγούμενων. Εγώ είχα παίξει μόνο με το 1.10 οπότε δε με πείραξε, αλλά και πάλι δε μπορώ καν να φανταστώ πόσο άβολο ήταν το παιχνίδι με μικρότερο stash και χωρίς transmute. Για Starcraft, η μεγάλη αλλαγή ήταν το Brood War.

Επί της ουσίας, όταν υπάρχει το Battlenet από εποχές Warcraft 1 και όλα τα παιχνίδια της Blizzard έχουν σαφή online προσανατολισμό, δε γίνεται να ζητάς να μη βγαίνουν συχνά patches. Μόνο και μόνο για λόγους balancing επιβάλλεται. Και εν πάσει περιπτώσει γιατί είναι κακό να προσαρμόζεται ένα παιχνίδι στα μέτρα του community? Η Blizzard και η κάθε Blizzard έχει το αλάθητο δηλαδή?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...