Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο επομενο και τελευταιο exp ναι... ο στοχος της blizz λογικα ηταν τα 50ριφτ στο πρωτο exp αφου δεν υπαρχει gear για να ριξεις τα 1 πεντακις δις life που εχουν τα mobs σε μεγαλυτερα ριφτς.. failed -_-

ας αρμεξουμε μερικα $$$ στο επομενο exp για να πανε τα παιδια 100 ριφτς ,,, οπου φυσικα το gear που εχεις τωρα θα παει στα σκουπιδια γιατι θα το αντικαταστησεις με dps κοντα 1 δις...

παντα μου αρεσε η στρατηγικη αυτης της εταιριας :lol:

Βρε παιδί μου αφού δεν σ αρέσει το Diablo 3 και γενικά η Blizzard σαν εταιρεία, γιατί κάθεσαι και διαβάζεις το νήμα και απαντάς κι όλας? Τα τελευταία 2 χρόνια κράζεις τα πάντα που έχουν σχέση με το παραπάνω game. Οκ, το Path of Exile μπορεί να είναι καλύτερο σαν Arpg, πιο hardcore, να είναι free, η Grinding gear games να είναι η καλύτερη εταιρεία ever αλλά μην έρχεσαι εδώ και ειρωνεύεσαι.. 

Έχει έρθει κανείς από εμάς στο νήμα του PoE να αρχίζει να κράζει? Γιατί όσο κι αν θεωρείς το PoE το τέλειο game, μπορώ να σου βρω τουλάχιστον 10 μελανά σημεία για να αρχίσω να κράζω κι εγώ.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 5
Δημοσ.

Επίσης, βάση της στρατηγικής της ίδιας εταιρίας κατά πάσα πιθανότητα στο επόμενο expansion θα έχει νέα features και ίσως να μην ασχολήσαι καν με τα grifts.

Βρε παιδί μου αφού δεν σ αρέσει το Diablo 3 και γενικά η Blizzard σαν εταιρεία, γιατί κάθεσαι και διαβάζεις το νήμα και απαντάς κι όλας? Τα τελευταία 2 χρόνια κράζεις τα πάντα που έχουν σχέση με το παραπάνω game. Οκ, το Path of Exile μπορεί να είναι καλύτερο σαν Arpg, πιο hardcore, να είναι free, η Grinding gear games να είναι η καλύτερη εταιρεία ever αλλά μην έρχεσαι εδώ και ειρωνεύεσαι.. 

Έχει έρθει κανείς από εμάς στο νήμα του PoE να αρχίζει να κράζει? Γιατί όσο κι αν θεωρείς το PoE το τέλειο game, μπορώ να σου βρω τουλάχιστον 10 μελανά σημεία για να αρχίσω να κράζω κι εγώ.

πιστευεις δηλαδη οτι εκραξα το game? επειδη δηλαδη ειπα την αποψη μου οσο και πικροχολη και αν ηταν αυτη............ Δεν συγκρινα κανενα game ουτε ανεφερα ποιο ειναι καλυτερο arpg!

σε αυτα που ειπα εχω αδικο? τι πιστευεις εσυ? εκει να μου απαντησεις οχι να μου γραψεις οτι κραζω και ειρωνευομαι αλλιως πιο το κερδος μου? λολ

κουβεντα κανουμε,, μπορει να σου φανηκε λιγακι υπερβολικη επειδη μαλλον εισαι fanboy αλλα συνηθως ετσι δεν κανει αυτη η εταιρεια? ειδαμε ποσα χρονια με το wow που εξακολουθει να το κανει.......και προσφατα με d3 και το expansion του!

οταν επαιζες με τις ωρες να μαζεψεις το gear που ηθελες και μετα σου εβγαζε ενα exp και σου ελεγε τα μπλε που θα πεφτουν θα ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα ιτεμς που φαρμαρες για χρονια ε τοτε με χανει και απο πελατη.....

το μονο feature που ειχε το d3 και το εκανε γι'αυτο που ηταν ,, ηταν το AUCTION HOUSE., ο μονος λογος που αξιζε το game ηταν αυτος και το αφαιρεσαν ,, και δεν το λεω μονο εγω....

• Like 1
Δημοσ.

Μην με αναγκάσεις να ψάξω το ιστορικό του thread για το τι έχεις γράψει κατά καιρούς. Είναι κράξιμο ο τρόπος που σχολιάζεις, δεν λες απλά την αποψή σου (η οποία είναι σεβαστή εννοείτε).

Επίσης όπως όσο fanboy είμαι εγώ επειδή τόλμησα να μου αρέσει το Diablo 3 και άλλα games της Blizzard, τόσο hater είσαι εσυ.

οταν επαιζες με τις ωρες να μαζεψεις το gear που ηθελες και μετα σου εβγαζε ενα exp και σου ελεγε τα μπλε που θα πεφτουν θα ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα ιτεμς που φαρμαρες για χρονια ε τοτε με χανει και απο πελατη.....

Πες μου ένα Arpg που δεν ακολουθεί την παραπάνω τακτική.

το μονο feature που ειχε το d3 και το εκανε γι'αυτο που ηταν ,, ηταν το AUCTION HOUSE., ο μονος λογος που αξιζε το game ηταν αυτος και το αφαιρεσαν ,, και δεν το λεω μονο εγω....

Και δεν είναι τυχαίο ότι σου άρεσε το μοναδικό feature του Diablo 3 που δεν άρεσε στον περισσότερο κόσμο. (Και το οποίο ήταν το πραγματικό άρμεγμα που αναφέρεις συνέχεια).

• Like 1
Δημοσ.

πιστευεις δηλαδη οτι εκραξα το game? επειδη δηλαδη ειπα την αποψη μου οσο και πικροχολη και αν ηταν αυτη............ Δεν συγκρινα κανενα game ουτε ανεφερα ποιο ειναι καλυτερο arpg!

σε αυτα που ειπα εχω αδικο? τι πιστευεις εσυ? εκει να μου απαντησεις οχι να μου γραψεις οτι κραζω και ειρωνευομαι αλλιως πιο το κερδος μου? λολ

κουβεντα κανουμε,, μπορει να σου φανηκε λιγακι υπερβολικη επειδη μαλλον εισαι fanboy αλλα συνηθως ετσι δεν κανει αυτη η εταιρεια? ειδαμε ποσα χρονια με το wow που εξακολουθει να το κανει.......και προσφατα με d3 και το expansion του!

Έχεις άδικο. 

Τι έκανε δηλαδή ακριβώς με το expansion? Άλλο game είναι. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις από ένα expansion που αλλάζει ΟΛΗ τη φιλοσοφία του παιχνιδιού? Τι άλλο δηλαδή να περιείχε? First-person mode?

Και γω δεν είμαι fan του diablo και ειλικρινά πιστεύω ότι το game είχε απείρως μεγαλύτερο potential απ'αυτό που τελικά παρουσίασε που δε μ'αρέσει κιόλας αλλά να κρίνω μια εταιρία με τόσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ fans/subscribers/buyers/whatever είναι τουλάχιστον αφελές. 

Προφανώς χέστηκε η blizzard αν το game της δεν αρέσει στον zeke και σε μένα γιατί πολύ απλά αρέσει η "στρατηγική" της (την οποία εσύ με ένα και μόνο expansion τη κατάλαβες) σε πολλούς άλλους.

Δημοσ.

Μην με αναγκάσεις να ψάξω το ιστορικό του thread για το τι έχεις γράψει κατά καιρούς. Είναι κράξιμο ο τρόπος που σχολιάζεις, δεν λες απλά την αποψή σου (η οποία είναι σεβαστή εννοείτε).

Επίσης όπως όσο fanboy είμαι εγώ επειδή τόλμησα να μου αρέσει το Diablo 3 και άλλα games της Blizzard, τόσο hater είσαι εσυ.

σου ξαναλεω οτι το βλεπεις ετσι επειδη σου αρεσει το game παραπανω απο καποιους αλλους...

αντικειμενικα που ειναι το κραξιμο δηλαδη? στο οτι απαντησα στα παιδια πιο πισω για το θεμα των ριφτς? λογικο δεν ειναι να μην μπορεις να πας πανω απο 50-60 αφου ΔΕΝ υπαρχει το gear? στο επομενο exp θα μπορεις να πας μεχρι τα 100 που ειναι το ταβανι.

δεν θα παει στα σκουπιδια (λεγε με vendor) το gear που μαζευες τοσο καιρο ΧΩΡΙΣ trade? λεω κατι παραλογο εδω? λεω κατι που με κανει hater?

Πες μου ένα Arpg που δεν ακολουθεί την παραπάνω τακτική.

τωρα επειδη τα ζητας  :devil:  θα σου πω αυτο που μου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο,,,PoE 3ο expansion τωρα το καλοκαιρι και ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ αυτη την τακτικη. οκ?

Και δεν είναι τυχαίο ότι σου άρεσε το μοναδικό feature του Diablo 3 που δεν άρεσε στον περισσότερο κόσμο. (Και το οποίο ήταν το πραγματικό άρμεγμα που αναφέρεις συνέχεια).

δεν αρεσε ο τροπος που επεμβαινε η blizzard στο θεμα του RMAH,, σαν feature ηταν το μοναδικο που εκανε το d3 γι΄αυτο που ηταν,, και μπορουσες καλλιστα να παιζεις και να βγαζεις χαρτζιλικι,, κανενα αλλο game arpg δεν το εκανε και ηταν πρωτοποριακο...

Δημοσ.

εβαλα like στον ζεκε giati συμφωνω με to AH οτι ηταν κατι πρωτοποριακο και ωραιο κατ εμε, αλλωστε το ελεγα απο παλια!

Πολλοι εδω μεσα βγαλαμε και χρημα, εγω προσωπικα καπου 70 ευρω, ουσιαστικα παιζω τσαμπα!

Στεναχωρηθηκα ιδιαιτερα που το βγαλανε αλλα κυριως γιατι προσπαθησα μονος και εχασα χρονο, θα εβγαζα > 5000 ευρω πιστευω.

Ομως απο την ωρα που το βγαλανε και με το repaer τωρα που το επαιξα λιγο και εγω νομιζω οτι εχει γινει αρκετα fun !

Πραγματικα ειναι αρκετα διασκεδαστικο και αξιζει να το παρει κανεις, ειτε προλαβε το ΑΗ ειτε οχι!

Θα συμφωνησω με τον ΖΕΚΕ οτι ειναι μαλακια σε καθε expansion να βγαζει ανωτερα οπλα και να καθιστα αχρηστα ΟΛΑ

τα προηγουμενα... θα προτιμουσα να βγαλει πολλα πρασινα αντικειμενα με νεες δυνατοτηες για Builds !

Δε μπορει ρε φιλε ολοι στον βαρβαρο ας πουμε να στριφογυριζουν σαν την αδικη καταρα!!!! (whildwind)

Να μπορουν να γινουν τουλαχιστον 10 διαφορετικα builds αρα βγαλε αντικειμενα χωρις να ανεβαινουν τα στατιστικα

αλλα να συνδιαζονται αλλιως και ολοι να ψαχνουν τροπους να βγαλουν κατι καινουριο.

Φανταζομαι τα ιδια ισχυουν και για τα αλλα characters, 1-2 build θα δουλευουν.

Αν σε επομενο expansion ανεβασουν παλι οπλα κτλ παλι θα παμε στο μηδεν και θα ειναι μαλακια...!

Δημοσ.

Έχεις άδικο. 

Τι έκανε δηλαδή ακριβώς με το expansion? Άλλο game είναι. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις από ένα expansion που αλλάζει ΟΛΗ τη φιλοσοφία του παιχνιδιού? Τι άλλο δηλαδή να περιείχε? First-person mode?

Και γω δεν είμαι fan του diablo και ειλικρινά πιστεύω ότι το game είχε απείρως μεγαλύτερο potential απ'αυτό που τελικά παρουσίασε που δε μ'αρέσει κιόλας αλλά να κρίνω μια εταιρία με τόσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ fans/subscribers/buyers/whatever είναι τουλάχιστον αφελές. 

Προφανώς χέστηκε η blizzard αν το game της δεν αρέσει στον zeke και σε μένα γιατί πολύ απλά αρέσει η "στρατηγική" της (την οποία εσύ με ένα και μόνο expansion τη κατάλαβες) σε πολλούς άλλους.

να μην ηταν αλλο game!! ξεφευγει απο τις βασεις που εχει δωσει,, και εκει ειναι το μεγαλο λαθος σε ενα arpg. να μην αλλαξει την φιλοσοφια του παιχνιδιου. να βγαζει exp αλλα να μην σου φερνει τα ανω κατω επειδη ετσι θα πουλησει!

να αλλαξει το meta του αλλα οχι να σου μ@μησει ολο το game και να σου πει...εμμ τωρα εχουμε τα καινουρια ιτεμς τα λεγομενα ancient legendaries τα οποια ειναι 10 φορες καλυτερα απο αυτα που φορατε,, αντε καλοι μου αγροτες φαρμαρετε σαν τους κινεζους...

αλλα πως να το κανει οπως σου ειπα πριν, απο την στιγμη που ποσα χρονια το ιδιο βιολι παιζει απο το WoW και συνεχιζει ακαθεκτη στα Rpg της.

προφανως και χεστηκε η blizzard για τους λιγους....την μαζα στοχευει και το πετυχαινει μια χαρα (δεν το λεω ειρωνευτικα)

edit: Δες diablo 2 και το lord of destruction σαν παραδειγμα...

σε αναγκαζει να παιξεις υποχρεωτικα το lod? οχι

το classic εχει δικο του gameplay/items καλυτερα builds και δικο του ladder.

απλα στο d3 σου λεει τι να παιξεις και τι θα παιξεις η blizzard.......

Επισκέπτης
Δημοσ.

εδώ ρε φίλος μέχρι και στο bloodborne thread πάλι το diablo κράζεις, το καταλάβαμε, δεν σου αρέσει, έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν και πάλι σε αυτό το thread, τράβα στο Path of exile και βάρα παλαμάκια. έλεος πια.

Δημοσ.

εδώ ρε φίλος μέχρι και στο bloodborne thread πάλι το diablo κράζεις, το καταλάβαμε, δεν σου αρέσει, έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν και πάλι σε αυτό το thread, τράβα στο Path of exile και βάρα παλαμάκια. έλεος πια.

να σε καλα φιλος για το κραξιμο,,, και εσυ και μερικοι αλλοι τους αρεσει να βλεπουν το ιστορικο του καθενος. ελεος πια.

Δημοσ.

να μην ηταν αλλο game!! ξεφευγει απο τις βασεις που εχει δωσει,, και εκει ειναι το μεγαλο λαθος σε ενα arpg. να μην αλλαξει την φιλοσοφια του παιχνιδιου. να βγαζει exp αλλα να μην σου φερνει τα ανω κατω επειδη ετσι θα πουλησει!

να αλλαξει το meta του αλλα οχι να σου μ@μησει ολο το game και να σου πει...εμμ τωρα εχουμε τα καινουρια ιτεμς τα λεγομενα ancient legendaries τα οποια ειναι 10 φορες καλυτερα απο αυτα που φορατε,, αντε καλοι μου αγροτες φαρμαρετε σαν τους κινεζους...

αλλα πως να το κανει οπως σου ειπα πριν, απο την στιγμη που ποσα χρονια το ιδιο βιολι παιζει απο το WoW και συνεχιζει ακαθεκτη στα Rpg της.

προφανως και χεστηκε η blizzard για τους λιγους....την μαζα στοχευει και το πετυχαινει μια χαρα (δεν το λεω ειρωνευτικα)

άιντε πάλι... diablo2... back in my time... pepperidge farm remembers... μισό λίγο να συνηθίσω το κρύο στην εποχή των παγετώνων που ζεις! :P

Τα diablo πάντα έτσι ήταν, από το πρώτο diablo. Απλό, mind-numbing farming για καλύτερα αντικείμενα. Και η λογική με τα expansions εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Αυτά περιμένω όταν αγοράζω ένα expansion σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν περιμένω να πάρω σύνταξη με archon ή cm/cc wizard στο d3... Θέλω αλλαγές, δεν τις φοβάμαι. Καλά κάνουν και τα αλλάζουν όλα. Δηλαδή τί, να βρω ένα σούπερ όπλο το φέτος και να το έχω για τα επόμενα 5-10 χρόνια;! Μήπως να το παντρευτώ κιόλας; Ποικιλία ρε μαν! Αυτό την περίοδο έτσι, την άλλη αλλιώς!

Ούτε μου λέει η blizzard τί θα παίξω...δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου ήρθε αυτό και γιατί το λες...

Τελικά εσύ δεν είπες, τί ακριβώς περιμένεις από ένα νέο expansion; Τί πρέπει να γίνει με τα παλιά αντικείμενα, τί πρέπει να γίνει με τα καινούρια; Ποια πιστεύεις ότι είναι η βάση του παιχνιδιού από την οποία ξέφυγε; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σου λείπει;

Όταν λοιπόν κρίνεις, πρέπει να προτείνεις και τί θα ήθελες εσύ για να έχει ένα νόημα η κουβέντα αλλιώς είναι ανούσιο κράξιμο.

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι οπως ειναι το diablo3 αν δεν παρεις ΚΑΙ το repaer of souls ΔΕΝ μπορεις να παιξεις!!! Αυτο ειναι αδικο για μενα...

Ουσιαστικα σε υποχρεωνει να το παρεις. Οποτε αν βγαλει αλλα 1-2 expansion δεν ειναι μαλακια να πρεπει να πληρωσεις

συνολικα ενα σωροο λεφτα...? Νομιζω οτι ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ αυτο γενικα. Στο BF4 ας πουμε αν δεν παρεις κανενα expansion

μια χαρα παιζεις σε κεντρικες πιστες απλα σου λειπουν πιστες και καποια οπλα... ομως παιζεις και σκοτωνεις κανονικα!

Οποτε δινω και ενα δικιο στο φιλο σε αρκετο βαθμο. Οπως ειπα παραπανω μπορει να βαλει νεες πιστες και νεα πρασινα αντικειμενα , μεγαλη ποικιλια.

ΟΧΙ ομως μεγαλυτερο damage αλλα ετσι που τα εκανε η εταιρεια πως θα φτασουμε 100 rift?

Δημοσ.

Ενα πραγμα θα πω, ο περισσοτερος κοσμος παιζει season....!

Δεν εχω καποιο official νουμερο ή ποσοστο αλλα απο in game στα chat θα δεις το 80+% να ειναι seasonal χαρακτηρες που μιλανε.

Αρα δεν νομιζω να τους πειραξει που θα ακυρωθουνε τα παλια τους αντικειμενα αν και οποτε βγει expansion οταν παιζουν απο clean start σε season.

Ναι σιγουρα υπαρχει η μειοψειφια που θα ηθελε κατι αλλο η δεν τους αρεσει κατι αλλο ή ολα τους βρωμανε.

Για μενα το D3 εγινε απειρως καλυτερο με το expansion και μακαρι να συνεχισει ετσι.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε επομενο expansion ανεβασουν παλι οπλα κτλ παλι θα παμε στο μηδεν και θα ειναι μαλακια...!

έχεις συνειδητοποιήσει ότι έφτιαξες seasonal χαρακτήρα ?

τότε γιατί ξεκίνησες πάλι από το 0 ?

Δημοσ.

Στο BF4 ας πουμε αν δεν παρεις κανενα expansion

μια χαρα παιζεις σε κεντρικες πιστες απλα σου λειπουν πιστες και καποια οπλα... ομως παιζεις και σκοτωνεις κανονικα!

Γιατί στο vanilla Diablo 3, χωρίς το Reaper of Souls δεν παίζεις και σκοτώνεις κανονικά?

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν έχει λογική αυτό που λες. Αν δε βγάλει νέα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αντικείμενα ένα παιχνίδι που έχει ως βασικό άξονα το loot και το farming σαν το Κινέζο τότε τι ακριβώς θες να έχει ένα expansion?

Θα loggareis δηλαδή στο νέο patch/expansion/whatever με το παλιό σου χαρακτήρα που ήταν τούμπανο και θα κάνεις τι? Onehit τα πάντα και απλά θα χαζεύεις τα τοπία και θα παρακολουθείς την ιστορία? 

Το D2 ήταν άλλο game και πολύ χειρότερο πριν το lod 1.09

Δεν έχουν λογική αυτά που λες. Μου φαίνονται γκρίνια για τη γκρίνια.

Συνοψίζοντας να συμφωνήσω στο ότι ούτε εμένα μ αρέσει η κονσολοποίηση του game και η απλότητά του αλλά αν μη τι άλλο το expansion και γενικότερα η στρατηγική της εταιρίες μου φαίνονται μια χαρά. Το γιατί επέλεξε να κάνει το παιχνίδι όπως το έκανε και γιατί απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο κοινό είναι άλλη κουβέντα που αφορά τα γούστα του καθενός και όχι τη ποιότητα της εταιρίας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...