Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια το ταβανι στα rift ειναι το 100 και καλα?

Ναι, μην ανησυχείς, μέχρι του χρόνου να παίζεις κάθε μέρα δεν το πιάνεις.

Δημοσ.

Ναι, μην ανησυχείς, μέχρι του χρόνου να παίζεις κάθε μέρα δεν το πιάνεις.

Αξίζει να ζεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (βαθύ)

• Like 3
Δημοσ.

ηθελα να ηξερα ποιο build πορει να κανει 100 στο rift και με ποσα τελεια οπλα!!!

ε δε θα χρειάζεται και καμιά 10αρια τέλεια όπλα;! :P

Δεν μπορεί να βγει 100αρι greater rift αυτή τη στιγμή. Στο solo είναι 59 και σε 4 party 69. Αυτά τα 40-30 που απομένουν είναι άβυσσος...

Δημοσ.

αυτη τη φορα η τυχη μου χαμογελασε γρηγορα!!!!!!!!!! :-D :devil: :-)

4ο αντικειμενο στην kadala!

E τελειωσες με τα σετακια, τωρα φαρμαρεις ανετα Τ6 ριφτ και χτυπας και 30+ Grifts οποτε αρχινα να ανεβαζεις gems, θες taeguk, pain enhancer, trapped

Δημοσ.

ε με κάνα δυό  expansion ακόμα κάτι μπορεί να γίνει 

εγω πιστευω ποτε δε θα βγει 100 στο μελλον

στο επομενο και τελευταιο exp ναι... ο στοχος της blizz λογικα ηταν τα 50ριφτ στο πρωτο exp αφου δεν υπαρχει gear για να ριξεις τα 1 πεντακις δις life που εχουν τα mobs σε μεγαλυτερα ριφτς.. failed -_-

ας αρμεξουμε μερικα $$$ στο επομενο exp για να πανε τα παιδια 100 ριφτς ,,, οπου φυσικα το gear που εχεις τωρα θα παει στα σκουπιδια γιατι θα το αντικαταστησεις με dps κοντα 1 δις...

παντα μου αρεσε η στρατηγικη αυτης της εταιριας :lol:

• Like 1
Δημοσ.

εβγαλα το 37 χτες για πρωτη φορα και πεζοντας πολυ χαλια ειδικα στο τελευταιο boss που με ειχε 1 shot!!! Αυτο δεν το περιμενα η αληθεια. . Απο το 27 πηγα αποτομα στο 37. Πιστευω συντομα θα ειμαι >40

Παραθετω το τελευταιο μου profile και ακουω σχολια-ιδεες για αλλαγες κτλ (οποιος θελει)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

* γμτ απο οσο βλεπω δεν βγαζει αμεσως το τελευταιο profile αργει να ενημερωθει η μαλακια!

εχω full σετ sto wastes. Ελπιζω μεσα στη μερα να το εμφανισει σωστα, καθε ποτε ενημερωνεται?

Δημοσ.

στο επομενο και τελευταιο exp ναι... ο στοχος της blizz λογικα ηταν τα 50ριφτ στο πρωτο exp αφου δεν υπαρχει gear για να ριξεις τα 1 πεντακις δις life που εχουν τα mobs σε μεγαλυτερα ριφτς.. failed -_-

ας αρμεξουμε μερικα $$$ στο επομενο exp για να πανε τα παιδια 100 ριφτς ,,, οπου φυσικα το gear που εχεις τωρα θα παει στα σκουπιδια γιατι θα το αντικαταστησεις με dps κοντα 1 δις...

παντα μου αρεσε η στρατηγικη αυτης της εταιριας :lol:

Επίσης, βάση της στρατηγικής της ίδιας εταιρίας κατά πάσα πιθανότητα στο επόμενο expansion θα έχει νέα features και ίσως να μην ασχολήσαι καν με τα grifts.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...