Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

immortal's gloves τα φορας

την immortal's τσεκουρα μαζι με ενα gem ...το φορας.. (εχεις στο μυαλο σου , πως οταν πεσει το αντικειμενο που δινει socket σε οπλο..θα γυρισεις το socket se % dmg  και θα βαλεις socket με το αντικειμενο αυτο )

μανι μανι με αυτα τα 2 τσιμπας το πρωτο σετ μπονους.

μην αγχωνεσαι που θα πεσει το dmg σου..χεστηκες...θα χεις 3 τραμπουκους που θα βαρανε μαζι σου επ'αοριστον :)

στα pants , γυρνα το % bash , σε % whirlwind..νομιζω το δινει..αν δεν το δινει στο pants..ισως το δινει στα boots...θες να ενισχυσεις το whirlwind..αυτο ειναι το βασικο σου dmg...

επισης αν εχεις κανα "25αρι" gem..βαλε το ring με το socket και χωσε το gem σε αυτο (και γυρνας το life per hit σε κανα crit dmg / crit chance , να μην χασεις και πολυ dmg....o,τι dmg χασεις ομως θα στο αναπληρωνει το gem )

βασικα αυτα μου ρχονται στο μυαλο οπως τα βλεπω...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοραει και την ΙΚ ζωνη που δεν εκανε λινκ αλλα υπαρχει εκει στο σεντουκι και εχει το 4 σετ μπονους.

Παιζεις με αυτο το build : http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#jhcPRk!ZbXj!YbZZcc

Με τον βάρβαρο έχω φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Riftαρω Τ6 με χασμουρητά, ενώ 30mid+  grift τα έχω ευκολάκια.

Τις προάλλες έφτασα 44 στο τέλος, με σχετική ευκολία, αλλά δεν πρόλαβα το timer (έκανα περίπου 30 δεύτερα παραπάνω μετά τα 15 λεπτά).

Αυτό μου συμβαίνει σχετικά συχνά - πλέον το survivability μου είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά χάνω σε dps στο final boss.

Στο build που παρέθεσες, μήπως το rampage είναι περιττό; Θα μπορούσε να αντικατασταθεί από πχ weapons master;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οχι το rampage ειναι οτι πιο δυνατο για τα mobs, ετσι ωστε να φτασεις στον guardian με οσο πιο πολυ χρονο μπορεις.

Το weapon master απο την αλλη σε αυτο το build ειναι σχετικα αχρηστο με τους 3 ancient να σε γεμιζουνε fury.

Aν θες παραπανω dps στον guardain βαζεις στο rend αντι για blood funnel -> mutilate

Aν δεν εχεις προβλημα ψοφου τοτε μπορεις να αλλαξεις το nerves of steel.

Δωσε προφιλ αν θες περαιτερω βοηθεια :P

edit: εγω προτιμω να παιζω με Bul Kathos γιατι εχω περισοτερη ελευθερια να διαλεξω απο skill, rings, bracers κλπ και διαφορετικο ganeplay απο το μονοτονο αλλα πιο ευκολο 6 ww / 4 IK

edit 2: φυσικα αν μου κατσει ancient IK weapon θα το γυρισω. Αλλα αφου τα εχω ολα νορμαλ προτιμω τα ΒΚ μου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ guys - δεν βάζω link, καθώς τελευταία φάρμαρα bounties για keys+rifts, οπότε το build/γενικότερο set-up είναι για τέτοια χρήση.

Θα κάνω όμως τις δοκιμές μου και αν σκαλώσω κάπου θα επανέλθω με απορίες ή/και το λογαριασμό για τα repairs :mrgreen:

Thanks again! :)

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση μιας και λογο WoD εχω να παιξω Diablo απο το Lord of Destruction.. Θελω αρχικα να το κατεβασω να δω πως ειναι και η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να παρω ολους του χαρακτηρες ( και Crusader δηλαδη ) στο αρχικο free pack μεχρι 13 level που δινει η Blizzard ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο follower για βαρβαρο?

Μια πρωτη γρηγορη δοκιμη χωρις να εχω συνηθισει τα κουμπια και το build πηγα απο 20 Tier στο 27.

edit : κοιτα η πατσογρια τι εβγαλε σε full shards!!!!!!! ελεος μωρη!!! :X

post-44836-0-42166700-1430849423_thumb.jpg

post-44836-0-49931400-1430850410_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

αν και οι followers ειναι λιγο κομπαρσοι και αξιζουν μονο για την φαση με τα unity..το healing που σκαει που και που ο templar δεν με χαλαει καθολου προσωπικα :)

Δημοσ.

παω μια χαρα ηδη στην πρωτη δοκιμη Τ6 !!!!!!

και επειδη ειστε ζηλιαριδες... ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΕ

VAULT ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ Τ6 :D :P

μετραω ηδη 3 vault συνολικα!

post-44836-0-70497300-1430853253_thumb.jpg

post-44836-0-69083200-1430853270_thumb.jpg

post-44836-0-28326500-1430853285_thumb.jpg

post-44836-0-54606800-1430853300_thumb.jpg

post-44836-0-38326500-1430853314_thumb.jpg

Δημοσ.

gratzz για το vault

το build σου τώρα φαίνεται πιο λογικό

επόμενος σου στόχος 4 waste κομμάτια για το bonus (ή 3 συν το ring)

χωρίς το bonus δεν πας πάνω απο 32-34 Grift 

και έχε το νου σου για 2 unity rings τα χρειάζεσαι μετά το 40-42

Δημοσ.

gratzz για το vault

το build σου τώρα φαίνεται πιο λογικό

επόμενος σου στόχος 4 waste κομμάτια για το bonus (ή 3 συν το ring)

χωρίς το bonus δεν πας πάνω απο 32-34 Grift 

και έχε το νου σου για 2 unity rings τα χρειάζεσαι μετά το 40-42

φιλε εχω ηδη 3 κομματια waste και το ring οποτε εχω το "4" pieces! στοχος ειναι το 6! :-)

(shoulder,feet,pant+ring)

edit : εγινε κατι που δεν καταλαβα εδω? ποσα goblin βγηκανε καλε δεν ηξερα ποιο κυνηγουσα εγω

και ποιο οι μπραβοι μου, κατι δεν καταλαβα????????? :rolleyes:

post-44836-0-01399400-1430858041_thumb.jpg

post-44836-0-05022000-1430858050_thumb.jpg

Δημοσ.

και ναι!!!!!!!! h kadala εξηγηθηκε μια φορα!!!!!!!!

εκανα ηδη αλλαγη στο τριτο stat και βγηκε critical chance 6 (!).

να το αφησω η να κανω το whirlwind 10-15% ?

να τονισω οτι ηδη εχω στις μποτες ενα 10-15% +.

Τι προτιμαμε?

post-44836-0-77663900-1430863748_thumb.jpg

Δημοσ.

1) Πετυχες goblin pack! ειναι μαζεμενα καμια 10-15 goblin και περιμενουνε την σφαγη.

2) Στο κρανος παντα critical chance προτιμαμε.

3) Πως παιζεις με το whirlwind στο αριστερο κλικ? Πρεπει να εχεις πατημενο ετσι συνεχεια το shift νομιζω, σε βολευει?

Δημοσ.

1) Πετυχες goblin pack! ειναι μαζεμενα καμια 10-15 goblin και περιμενουνε την σφαγη.

2) Στο κρανος παντα critical chance προτιμαμε.

3) Πως παιζεις με το whirlwind στο αριστερο κλικ? Πρεπει να εχεις πατημενο ετσι συνεχεια το shift νομιζω, σε βολευει?

ναι με βολευει γιατι παταω στο δεξι το rend που : και το εχω συνηθισει απο το προηγουμενο build αλλα και στο μυαλο

μου ειναι το "ισχυρο" οπλο που το παταω μονο μια φορα, στην αρχη το ειχα στο δεξι το whilwind και πατουσα συνεχως rend στο αριστερο απο συνηθεια και ετρωγα τσαμπα το mana αφου το rend δουλευει για 5 sec μονο του και δε χρειαζεται συνεχως πατημα.

Δεκτο για το κρανος αλλα πως ξερουμε ομως ποιο δινει περισσοτερη ζημια...??

Επειδη το critical chance δινει ζημια σε "ΟΛΑ" ενω το whilwind παιρνει μονο αυτο εξτρα ζημια? το λεω λιγο απλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...