sleepy_head Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εισαι σιγουρος οτι δε βοηθαει να πεσουν παραπανω legendary? Αν ναι τοτε ποιο το νοημα να το εχει το παιχνιδι δε θα το εβαζε κανεις γενικως. Εκτος αν ενοεις οτι στο Τ6 εκει που θα πεσουν 97 αντικειμενα σε σενα σε μενα θα πεσουν 100 οποτε δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Για εξηγησε το, ειναι σημαντικο, ευχαριστω. the game only applies 10% of of a character's Magic Find to boosting Legendary item drop rates. (It's not known how this 10% is applied, by addition or multiplication.) http://www.diablowiki.net/Magic_find#Magic_Find_in_Diablo_3 Στην ουσία λέει μην θυσιάζεις κάποιο άλλο stat για MF καθώς δεν έχει σημασία πλέον. Απλά προσπάθησε να ανέβεις σε torment.
greeneye Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 θα το βγαλω αμεσα αλλωστε ηδη ειμαι Τ3 και χωρις να ανοιξω μπαουλο! ανοιξα μπαουλο... παραθετω τα 3 σημαντικα... μαντεψτε τι ειναι (!) και τα 2 δαχτυλιδια που κανουν σετακι * δεκτες προτασεις τι να αλλαξω...
mphxths Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) φορας ζωνη immortal's + τα γαντακια που θελω να πιστευω οτι τα χεις ακομα + ring που φορας ηδη και εχεις το 2-item σετ μπονους φορας boots+pants of waste που με το +shoulders + ring που φορας ηδη εχεις παλι το 4ο σετ μπονους φτιαξε και λιγο τα στατς σε αυτα τα items..και ηταν καλη μερα τα rings βαλτα στην ακρη... θες το ring που φορας + 2 unity..ενα για σενα και ενα για τον follower..να τρως μισο dmg...και πιστεψε με το ξυλο αυξανει εκθετικα στα grifts Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από mphxths 1
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ευχαριστω για τις συμβουλες. Να μην παω δηλαδη σε ολα waste αν μου πεσουν? Ολοι παιρνετε follower ? γιατι εμενα δε μου αρεσει να τους παιρνω, με μπερδευουν γενικως. Ηδη εχω τα 4 σετ, προφανως προτιμας το δευτερο σετ στα immortal ωστε να μενουν οι γοριλες μεχρι να πεθανουν ε? (αντι για waste). Χτες εκει που ημουν Τier11-12 κανοντας δοκιμη στα γρηγορα με τις νεες αλλαγες εβγαλα για πλακα Tier20! Αντε ανεβαινουμε σιγα σιγα, επιασα gems τωρα... τι rank τα εχετε εσεις? Ποσο ειναι το μεγιστο τους * μπηχτη ποιες αλλαγες στατιστικων προτεινεις να πειραξω?
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ευχαριστω για τις συμβουλες. Να μην παω δηλαδη σε ολα waste αν μου πεσουν? Ολοι παιρνετε follower ? γιατι εμενα δε μου αρεσει να τους παιρνω, με μπερδευουν γενικως. Ηδη εχω τα 4 σετ, προφανως προτιμας το δευτερο σετ στα immortal ωστε να μενουν οι γοριλες μεχρι να πεθανουν ε? (αντι για waste). Χτες εκει που ημουν Τier11-12 κανοντας δοκιμη στα γρηγορα με τις νεες αλλαγες εβγαλα για πλακα Tier20! Αντε ανεβαινουμε σιγα σιγα, επιασα gems τωρα... τι rank τα εχετε εσεις? Ποσο ειναι το μεγιστο τους * μπηχτη ποιες αλλαγες στατιστικων προτεινεις να πειραξω? O follower είναι απαραίτητος στο solo. Καλά ρε greeneye τόσα χρόνια, τίποτα δεν έμαθες;! Δηλαδή να 'ουμ' μας προσβάλεις κιόλας, που καθόμαστε και γράφουμε εδώ! Ντροπή & αίσχος! Να πάρεις follower ΑΜΕΣΑ. Βοηθούν πολύ. Τα gems θα τα ανεβάσεις τουλάχιστον 25 lvl για να πάρεις το passive που έχουν. Από εκεί και πέρα όσο ανεβαίνεις στα g. rift μπορείς να τα ανεβάζεις σιγά σιγά. ...για ένα πράγμα στεναχωριέμαι... τώρα με το adventure mode, δε θα υπάρξει πια το *σπιτάκι* (μόνο οι true γνωρίζουν για τί πράγμα μιλάω...) good ol' times 1
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 α δε σου ειπα!!! το δοκιμασα!!!!!!!!! λεω μηπως συνεχιζει να πιανει!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ!!!!!! Το δοκιμασα προσφατα πριν το αναφερεις εδω και ξεχασα να το πω... παει το καλο τρικ που εκανα τοτε! Το ξερω οτι σου δινουν + απλα με ενοχλουσε γενικα η παρουσια τους, ισως τον βαλω τελικα για να ανεβω θα δω. Ποιος απο τους 3 ειναι καλυτερος για βαρβαρο? ερωτηση : εχει καποιο νοημα να εχεις gems πανω απο 25 αφου εκει σου δινουν ολα τα stat?
Tmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Όσο ανεβάζεις τα gems ανεβαίνουν τα stats του. Απλά στο 25 rank παίρνεις και το 2ο ability που έχουν. 1
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 o follower σου "τραβαει" ΧΡ οσο σκοτωνεις η δεν χανεις τιποτα? Μικρη σημασια εχει βεβαια με τα paragon αλλα ενταξει
nevermore Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 o follower σου "τραβαει" ΧΡ οσο σκοτωνεις η δεν χανεις τιποτα? Μικρη σημασια εχει βεβαια με τα paragon αλλα ενταξει Ρε βάλε τον follower και άσε τα κουλά Τραβάει δεν τραβάει δεν θα πεθαίνεις εύκολα (λέμε τώρα )
InfernoN Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 double unity και relic που δεν πετενει op με follower παλιοτερα τουλαχιστον για solo
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 o follower σου "τραβαει" ΧΡ οσο σκοτωνεις η δεν χανεις τιποτα? Μικρη σημασια εχει βεβαια με τα paragon αλλα ενταξει όχι μόνο δεν τραβάει αλλά σου δίνει κιόλας (νομίζω το 1/4 που έχει αυτός; Κάπως έτσι ήταν παλιά) Δηλαδή αν του πετάξεις ένα δαχτυλίδι με +20% exp, θα δεις και το δικό σου να ανεβαίνει +5%. Κάπως έτσι δούλευε, δεν ξέρω αν άλλαξε.
hawkpilot Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ο νούς σου κατευθείαν στην "απατεωνιά" Το κακό είναι ότι αν δεσμεύσεις μία θέση δαχτυλιδιού χάνεις τη δυνατότητα για focus-restraint pair που σημαίνει -100% dmg bonus. double unity και relic που δεν πετενει op με follower παλιοτερα τουλαχιστον για solo
mphxths Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 @greeneye θες οπωσδηποτε το 1ο bonus απο το immortal's για 2 λογους. 1.να χεις τα τρια παλικαρια μεχρι να πεθανουν..και δεν πεθαινουν σχεδον ποτε..εκτος και αν παιζεις σε πολυ μεγαλα grift... 2.με τα παλικαρια χρησιμοποιεις το rune που οσο βαρας σου δινουν fury..στην ουσια αυτοι ειναι η πηγη fury. γιατι οσο στριφογυριζεις με το whirlwind ..το οποιο ξοδευει fury..δεν εχεις αλλο αμεσο τροπο να παραγεις γρηγορα fury... εχεις τα 3 παλικαρια..στην μαχη τους αφηνεις να βαρεσουν πρωτοι..να ανεβει λιγο το fury..και μετα χωνεσαι διχως αυριο Οσο για το τι στατς να πειραξεις..δειξε μας μια τα αντικειμενα μαζεμενα να δουμε
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 φιλε μπηχτη τα ανεβαζω ολα κατα σειρα να τα δεις. Αν βγαλω παντως 1 waste χανω το 4Χ4. Αυτα διαθετει το "καταστημα" για την ωρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις