zeke Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 καταλαβα ναι,,για την εποχη πριν του paragon νομιζα...ωραιος.το παρατησα λιγο καιρο αφου μπηκε αυτο το συστημα ,, αλλα αν υπηρχε ακομα το rmah ισως του εδινα μια ευκαιρια ακομα
greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) μακαρι να υπηρχε το R-A-H ! προλαβα και εβγαλα αν θυμαμαι καλα περιπου 70 ευρω οποτε τσαμπα παιζω! και μαλιστα προσπαθησα τελευταια στιγμη πριν βγει το AH... αν αρχιζα να "διαβαζω" νωριτερα μπορει να εβγαζα και 5000 ευρω * ποιο μου προτεινετενα διορθωσω στο πρασινο σετ... το attack speed που φτανει μεχρι 7 μεγιστο η το critical hit chance που φτανει μεχρι 10? Κανονικα θα επρεπε το CC αλλα μπορει να βελτιωθει μονο μια μοναδα ενω το αλλο απο minimum θα παει max Επεξ/σία 30 Απριλίου 2015 από greeneye
mphxths Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 κρατας το magefist και γυρνας το life per hit σε critical dmg κρατας το immortal's για παρομοια κινηση οταν εχεις και αλλα κομματια του σετ... στα 2 κομματια immortal's σουταρεις το sprint , βαζεις τα παλικαρια τους ancients με το rune που δινει fury οσο βαρανε..και καλα στριφογυρισματα... και διωξε και το overpower ...αν ειναι δυνατον ..βαλε το αλλο το buff που δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα... 1
greeneye Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 το θεμα ειναι οτι πρεπει να φυλαμε στο μπαουλο διαφορα γιατι δεν ξερουμε τελικα ποια κομματια θα εχουμε μαζεψει για να τα συνδιασουμε, εγω μεχρι τωρα δε φυλουσα, απλα φορουσα το ισχυροτερο η εστω αυτο που παρακατω θα ηταν πολυ ισχυρο! Ποια σετ-ονοματα θεωρειτε πολυ ισχυρα αν συνδιαστουν παρακατω? π.χ immortal wastes ε?
StormGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Bασικα σαφως και εννοειται αφηνεις και το CcH και το ΑS οπως εχουν και αλλαζεις το reduce resource με Critical Damage... To δυνατοτερο αυτη τη στιγμη ειναι 5 wastes 3 IK με ring of grandeur για να εχεις δλδ 6 σετ και 4 σετ μπονους αντιστοιχα. Ή αλλιως 6 σετ waste με bul kathos οπλα, και για δαχτυλιδια - ζωνη - bracers υπαρχουν 3-4 συνδυασμοι. http://www.diablofans.com/builds?filter-has-spell-2=-1&filter-build-tag=4&filter-class=2 Με το πρωτο εβγαλα χτες 47 Grift με εντελως αθλιο ΙΚ οπλο. Με το δευτερο ακομη το ψανω να δω τι βολευει εχω βγαλει μεχρι 45 Grift.
greeneye Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ποσο damage εχετε εσεις που ειστε Τ6? μιλαω για αυτο που δειχνει με το Ι inventory και οχι για αυτο που μπορει να προκυψει με συνδιασμο εξαρτηματων στολης πρασινης κτλ. εγω εχω 709.000... Τ3 ειμαι λετε η παραπανω?
mphxths Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ποσο damage εχετε εσεις που ειστε Τ6? μιλαω για αυτο που δειχνει με το Ι inventory και οχι για αυτο που μπορει να προκυψει με συνδιασμο εξαρτηματων στολης πρασινης κτλ. εγω εχω 709.000... Τ3 ειμαι λετε η παραπανω? ξαναλεω το βλεπεις λαθος... ημουν με το χ build και πανω απο 1μυριο dmg στο profile και εβγαζα μεχρι και μετα βιας grift 35-36 και φυσικα φαρμαρα Τ6... αλλαξα build , καποια απο τα items και επειδη επρεπε να χρησιμοποιησω ενα χαλια οπλο , επεσα σε 800κατι dmg. Ομως καθαριζω ανετα μεχρι και grift 41-42 και συνεχιζω να ειμαι ανετος στο Τ6. Αρα δεν εχει να κανει με το dmg που βλεπεις στο προφιλ , αλλα με το dmg που βλεπεις να αιωρειται την ωρα της μαχης
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ποσο χτυπας στη μαχη? νομιζω εχω δει τρελα νουμερα και εγω > 1,5 B αλλα τα items μου ειναι αρτσι μπουτσι και ο λουλας... τωρα προσπαθω να τα κανω ιδια.
StormGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ποσο χτυπας στη μαχη? νομιζω εχω δει τρελα νουμερα και εγω > 1,5 B αλλα τα items μου ειναι αρτσι μπουτσι και ο λουλας... τωρα προσπαθω να τα κανω ιδια. 1) Μαλλον κατι δεν ειδες καλα ή ειχες τιποτα buff απο πυλωνες. 2) Και καλα να ειδες το θεμα ομως ειναι η συχνοτητα και η ποσοτητα. Το να χτυπας 1 bilion μια στα 5 δευτερα και εγω να βγαζω δεκαδες τυφωνες που βαρανε 200 milion καθε δευτερολεπτο ε μαντεψε ποιο ειναι καλυτερο. 3) Για ακομη μια φορα το dps στα χαρτια = μια μαλακια και μιση. Εγω εχω 850k - 950k dps αναλογα το build, ε και τι να λεει, οταν κανω T6 rift σε μερικα λεπτα και οταν μπορω να κανω solo Grift 47... 4) Μπαινε σε public T6 rift και ακολουθα τους αλλους να μαζευεις legenday. Αν δεις κανενα βαρβαρο που ειναι ηδη ντυμενος ζητα του ευγενικα να σου πεταει οτι δεν θελει. 5) Mαζεψε σετ αντικειμενα, δες και κανενα δημοφιλες build Αν τωρα θες να το παλεψεις μονος σου και οτι καταφερεις, παω πασο.
mphxths Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ποσο χτυπας στη μαχη? νομιζω εχω δει τρελα νουμερα και εγω > 1,5 B αλλα τα items μου ειναι αρτσι μπουτσι και ο λουλας... τωρα προσπαθω να τα κανω ιδια. 150-170μυρια κατα μεσο ορο...ισως δω και κανα 200αρι με full buffs..αλλα συνηθως σε αυτο που ανεφερα... Προσπαθησε να μαζεψεις τα αντικειμενα για εκεινο το build που συζητουσαμε.. οπως ειπε και ο storm κανε public T6..λιωσε στην kadala με τα shards..και φτιαχνε σιγα σιγα τα αντικειμενα... κοινως εχε στο νου σου ενα συγκεκριμενο build και ξεκινα να βρεις τα αντικειμενα για αυτο...
aliakas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εγώ θα σου έλεγα 800-900k damage στην καρτέλα για αρχή 600k life και 800-900 all ressist + to buff apo to skill με αυτά τα stats πας t6 σόλο και καμιά 30ρια Grift μετά όπως είπαν και τα παιδιά για να ανέβεις παραπάνω θες τα bonus από τα set για να τα πάρεις θες πολύ farm σε rifts-bounties t6 μετά θες 2 rings + amulet με sockets για να βάλεις τα leg gem σου που με τη σειρά τους θέλουν ανέβασμα τουλ μέχρι lvl 25 γιαυτό κάνεις farm Grifts γενικά πρέπει για να ανέβεις να γράψεις πολλές ώρες παιχνιδιού και πολύ τύχη για να σου πέσει γρήγορα το waste set
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ευχαριστω για τις αναλυσεις, ουσιαστικα εχω καταλαβει πληρως πως πρεπει να κινηθουμε κτλ και οτι πρεπει να φτιαξουμε συνδιασμο για να βγει το ΤΟΠ αλλα... ειναι δυνατον τοσα αντικειμενα να ψαχνουμε ολοι για wastes και immortal king? Επρεπε να βαλουν και αλλα αντικειμενα η εστω καποιες καλες ιδιοτητες και σε αλλα αντικειμενα. ερωτηση : η πατσογρια μπορει να πεταξει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντικειμενο ακομα και waste και immortal ας πουμε?
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 οταν μου εβγαλε καποια blueshards επειδη ημουν full πηγα πολη να ξοδεψω μερικα και γυρισα να τα ξαναπαρω αλλα ηταν καπνος!!! Ετσι γινεται? Μεχρι ποσα μπορεις να μαζεψεις μεγιστο? εγω ειμαι 620 τωρα
aliakas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 για να ανεβάσεις το cap στα shards πρέπει να ανεβάσεις το ρεκόρ σου στο Grift εγώ είμαι στα 910 τα shards δεν εξαφανιζονται εκτός αν κλίσεις το rift αντικείμενα υπάρχουν χιλιάδες καλά το θέμα είναι να φορέσεις αυτά που παίρνεις το μεγαλύτερο κέρδος το οποίο συνήθως έρχεται συνδυαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις