Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok περιμενε τοτε να πεσει... δε μπορει σε 2-3 χρονια θα πεσει. Ελπιζω να εχει ακομα servers ομως

γιατι ολοι θα εχουμε χαρακτηρες ΤΟΥΜΠΑΝΟ! :-)

Δημοσ.

offtopic: πάω να φέρω τα χαρτομάντηλα. λάμψη έγινε το topic του diablo.... σε λίγο θα απολογούμαστε που αγοράσαμε ένα παιχνίδι για να παίζουμε και γιατί ο άλλος παίρνει 3 και 60 και όχι 4 και 60. φαντάζομαι όταν βγαίνεις έξω, μπαίνεις στα μαγαζιά και κάνεις παρατηρήσεις τον κόσμο που αγοράζει ε?

ontopic: ωραίος ο monk που βάρεσε grift 55 se 4' και καθάρισε και grift 56 (πάντα solo) έτσι χαλαρά... εάν βρει κανείς το bug/ exploit ας το πει

Δημοσ.

offtopic: πάω να φέρω τα χαρτομάντηλα. λάμψη έγινε το topic του diablo.... σε λίγο θα απολογούμαστε που αγοράσαμε ένα παιχνίδι για να παίζουμε και γιατί ο άλλος παίρνει 3 και 60 και όχι 4 και 60. φαντάζομαι όταν βγαίνεις έξω, μπαίνεις στα μαγαζιά και κάνεις παρατηρήσεις τον κόσμο που αγοράζει ε?

ontopic: ωραίος ο monk που βάρεσε grift 55 se 4' και καθάρισε και grift 56 (πάντα solo) έτσι χαλαρά... εάν βρει κανείς το bug/ exploit ας το πει

ΔΕΝ είπα κανέναν να απολογηθεί!

όταν μου λενε μην πιείς 2 ποτά θα απαντήσω ανάλογα.

Δεν κλαίγομαι, την αλήθεια λέω,προφανώς κάποιοι τα φυσάνε και κάποιοι τραβάνε όλο το λούκι,...

δεν χρειαζόμαστε την ειρωνία σας...

Δημοσ.

και ήρθες στο topic του diablo να κλαφτείς ότι είσαι ήρωας και τραβάς το λούκι. και λίγα σε είπαν όταν μπαίνεις σε game topic για να κλαφτείς ότι παίρνεις λίγα στην δουλεία σου 

@tmark γιατί διάβασα κάτι για 1h + shield

Δημοσ.

Βρε άντε από εκεί.

Πανάκριβο το παιχνίδι τόσα χρόνια μετά. Αυτό λέω.

Όλα τα άλλα βουτά τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις.

Τέλος από εδώ δεν ξανά ασχολούμαι με το άτομο σου.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επανέρχομαι. Θα πληρώσεις 20€ για ένα παιχνίδι του 2013-2014 το οποίο θα σου προσφέρει δεκαπλάσιες, μπορεί και παραπάνω. 

Εδώ δίνουν 50ρια και 60ρια για παιχνίδια των 5 ωρών. Εγώ σκέψου πήρα το Diablo day one, στα 59€ και δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα ευρώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Επανέρχομαι. Θα πληρώσεις 20€ για ένα παιχνίδι του 2013-2014 το οποίο θα σου προσφέρει δεκαπλάσιες, μπορεί και παραπάνω. 

Εδώ δίνουν 50ρια και 60ρια για παιχνίδια των 5 ωρών. Εγώ σκέψου πήρα το Diablo day one, στα 59€ και δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα ευρώ. 

Τί να μετανοιώσεις... εδώ βγάλαμε κιόλας με το RMAH...

• Like 1
Δημοσ.

18,5 φορές έβγαλα το απλό από το rmah περίπου με υπολογισμένη τιμή αγοράς 60€ (+ δουλεύα ταυτόχρονα ~11 ώρες / ημέρα) (για να μην ακούσω ότι ξυνόμαστε κτλ κτλ κτλ)

Δημοσ.

18,5 φορές έβγαλα το απλό από το rmah περίπου με υπολογισμένη τιμή αγοράς 60€ (+ δουλεύα ταυτόχρονα ~11 ώρες / ημέρα) (για να μην ακούσω ότι ξυνόμαστε κτλ κτλ κτλ)

Γύρω στα 90 μεροκάματα δηλαδή.

Δημοσ.

και τι ετρεχες botakia :P ? γιατι λιγακι αδυνατο να δουλευες 11 ωρες την μερα και να σου εμεναν 13 ωρες να κοιμηθεις, να φας και να παιξεις εννοειτε...στο περιπου δηλαδη ησουν με 5 ωρες υπνο και 4 ωρες gaming?

και εβγαλες 1100 περιπου μονο απο το RMAH η επαιζες μπαλα και στο κλασσικο d2jsp?

εγω μεχρι τον σεπτεμβριο του 12 ειχα βγαλει σχεδον μια 200αρα με απειρο λιωσιμο.......

Δημοσ.

3 ώρες ύπνο και τις άλλες d3. όπως ανέβαινα για 100 paragon έβγαλα perfect lacuni + mempo + craft gloves (3fecta) + flip gems. μόνο από τα gloves εάν είχε κάποιος όρεξη έβγαζε την ημέρα 200ε. same με το flip gems που ήταν καθαρό κέρδος (ακόμα και όταν ο moldran το έκανε σούπα σε όλους). my 2 cents. 

και μιλάω για καθαρά λεφτά. όχι d2jsp gold / coins etc etc που έβγαλα. it's a game, not rocket science

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...