klainmaingr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ρε παιδια παω να βαλω αυτο το build αλλα οσα γραφει για τα 6 βασικα αριστερο δεξι κλικ και οπλα 1 εως 4 ΔΕΝ μπορουν να μπουν ολα γιατι καποια ειναι ιδιες θεσεις τι διαολο... κατι δεν καταλαβα? π.χ δεν εχει καθολου αν βαζω bash, cleave κτλ και εχει ταυτοχρονα και wraith kai call of ancients που μπορει να μπει ΜΟΝΟ ενα! Για πειτε μου λιγο γιατι το εχασα http://www.diablofans.com/builds/53986-6ww-4ik-gr50-55-whirlwind Ψάξε στα options και ενεργοποίησε το elective mode.
mphxths Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ρε παιδια παω να βαλω αυτο το build αλλα οσα γραφει για τα 6 βασικα αριστερο δεξι κλικ και οπλα 1 εως 4 ΔΕΝ μπορουν να μπουν ολα γιατι καποια ειναι ιδιες θεσεις τι διαολο... κατι δεν καταλαβα? π.χ δεν εχει καθολου αν βαζω bash, cleave κτλ και εχει ταυτοχρονα και wraith kai call of ancients που μπορει να μπει ΜΟΝΟ ενα! Για πειτε μου λιγο γιατι το εχασα http://www.diablofans.com/builds/53986-6ww-4ik-gr50-55-whirlwind επειδη παιζω με αυτο...αν δεν εχεις τα 2 μπονους απο τα 2 σετς που σημαινει 5 απο το ενα , 3 απο το αλλο + το δαχτυλιδι που μειωνει τα "απαραιτητα" set items κατα ενα για να παρεις το αντιστοιχο μπονους...δεν δουλευει σωστα το build. Και επειδη πρεπει να στριμωξεις 2 σετς μαζι...το 2ο σετ..το immortal's πρεπει να παιξει με συγκεκριμενα items.. οπλο/ζωνη/random , ωστε να χωρεσουν και τα υπολοιπα 5 κομματια του αλλου σετ. Γνωμη μου αν δεν εχεις τα απαραιτητα για να δουλεψει το build μην το πολυδοκιμασεις γιατι θα απογοητευτεις... Παντως δουλευει καλα..εκει που εβγαζα grift 36-37 με το ζορι...με λιγοτερο "ονομαστικο dmg" , εβγαλα "σχετικα" χαλαρα grift 41 πριν λιγες ωρες...
greeneye Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δεν εχω ουτε 1 κομματι απλα θα τα ψαξω και να ειμαι ετοιμος γενικα. Πηγα να φτιαξω κανα δυο αλλά... Ο blacksmith μου ολο plan του παιρνω αλλα ακομα πιτσες φτιαχνει
aliakas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δεν φτιάχνονται αυτά τα σετ είναι drop btw χθες βράδυ που πήγαμε βόλτα είχα αυτό το build 1
InfernoN Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ε τοτε βρεξε θεε μου!!!!! και εδω ερχεται η τεραστια ερωτηση του diablo. και μετα τι?
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 και εδω ερχεται η τεραστια ερωτηση του diablo. και μετα τι? Τί εννοείς;
StormGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 1) Συνεχιζεις να αναβαθμιζεις και προσπαθεις για μεγαλυτερο solo Grfit 2) Φτιαχνεις καποιο αλλο χαρακτηρα και κανεις ολα τα παραπανω 3) Εχεις παιξει τοσες πολλες ωρες που τα εχει βγαλει τα λεφτα του οποτε πας στο επομενο 4) Παιζεις κατι αλλο και που και που επιστρεφεις για λιγο mindless killing 2
zeke Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 και εδω ερχεται η τεραστια ερωτηση του diablo. και μετα τι? ωχ! ενας που καταλαβε οτι δεν εχει νοημα το ατελειωτο φαρμινγκ στο diablo! ελα μου ντε και μετα τι? builds δεν υπαρχουν προφανως αφου κανεις reset οποτε θελησεις τα σκιλς σου και δεν υπαρχουν μοναδικα -λεγε με unique- builds ,,, οποτε τι μενει? το μονο που μενει κατα την γνωμη μου ειναι το fun οταν παιζεις παρεα σε φαση οπως παιζεις κανα pro με φιλους....σκοτωνεις 500 τερατα ντυνεσαι σε μια μερα και μετα τελος
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Options gameplay elective mode Solαρεις, βάζεις audiobook, profit
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Grift 34, Torment VI. Και οι 2 παίκτες έχουμε ο καθένας damage 550k +. ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!! Wtf ρε παιδιά;;; Πεθαίνετε τόσο πολύ κι εσείς; Βέβαια να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο Grift ήταν αρκετά πούστικο. Σε φάση ενώ σκοτώναμε ένα group elites σκάει από πίσω μας αμέσως χρυσό τερατάκι !@#@$#@ κλπ κλπ κλπ
mphxths Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Grift 34, Torment VI. Και οι 2 παίκτες έχουμε ο καθένας damage 550k +. ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!! Wtf ρε παιδιά;;; Πεθαίνετε τόσο πολύ κι εσείς; Βέβαια να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο Grift ήταν αρκετά πούστικο. Σε φάση ενώ σκοτώναμε ένα group elites σκάει από πίσω μας αμέσως χρυσό τερατάκι !@#@$#@ κλπ κλπ κλπ προφιλ damage ή αυτο που σκαγατε στην πραγματικοτητα? κανε και λινκ το προφιλ σου να δουμε το επιπεδο των items. παντως εγω σε τετοιου επιπεδου grifts αν δεν σκαω κατα μεσο ορο 100μυρια dmg και πανω δεν παταω (grifts 34-40 τα βγαζω εχοντας κατα μεσο ορο 130-140μυρια dmg + ο,τι bonuses στα abilities που χω απο τα items) επισης απο οσο εχω καταλαβει πλεον δεν ειναι τοσο το profile dmg που θα κανει την δουλεια αλλα τα bonuses απο τα items.
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ωχ! ενας που καταλαβε οτι δεν εχει νοημα το ατελειωτο φαρμινγκ στο diablo! ελα μου ντε και μετα τι? builds δεν υπαρχουν προφανως αφου κανεις reset οποτε θελησεις τα σκιλς σου και δεν υπαρχουν μοναδικα -λεγε με unique- builds ,,, οποτε τι μενει? το μονο που μενει κατα την γνωμη μου ειναι το fun οταν παιζεις παρεα σε φαση οπως παιζεις κανα pro με φιλους....σκοτωνεις 500 τερατα ντυνεσαι σε μια μερα και μετα τελος Τίποτα δεν έχει νόημα στη ζωή, μπορούμε να ψοφήσουμε από τώρα! Ξεκινάς πρώτος lololol Χρόνος που φεύγει διασκεδάζοντας, δεν είναι χαμένος χρόνος. Ή έτσι λένε..
aliakas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Grift 34, Torment VI. Και οι 2 παίκτες έχουμε ο καθένας damage 550k +. ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!! Wtf ρε παιδιά;;; Πεθαίνετε τόσο πολύ κι εσείς; πριν λίγο έκανα solo 41 πέθανα ίσα με 50 φορές γιατί μου έβγαλε το boss με τις φωτιές που τριπλασιάζει τον εαυτό του αλλιώς ίσος και να το χα οριακά ο storm στην clan για βάρβαρο είναι πρώτος με 43 και μου φαίνεται απλησίαστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις