Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το gem και μόνο, σε 4 ώρες πάς 70. solo. οπότε, με ενα boost μέχρι να χτυπήσεις έναν φραπέ και να φας και μια σοκοφρέτα, έχεις ντυθεί με set items :P

Δημοσ.

edit : τελικα ειμαι πολυ φαρδος!!! μπηκα για πλακα Τ6 σε public και στο πρωτα λεπτα ανοιξε vault!

Μπηκα μεσα και εγινε πανικος! Απο 40 Μ ειμαι με 91 Μ + legendary + ολα τα καλουδια!!!

:-D  :-D  :-D  Ακουω σχολια  :X

κώλε :P 

• Like 1
Δημοσ.

Inb4 Top100

UE fire build με calamity. Έκατσε καλούτσικο rift. Στο συγκεκριμένο set λογικά θα είχα καλύτερο χρόνο με xbow.

lKpT2Sn.jpg

Μπραβο φιλε μου, εισαι ωραιος. Βαλε μια και το προφιλ σου να παρουμε ματι το gear.

Eγω παντως εχω κολησει στο 47... :unsure:

Δημοσ.

Μπραβο φιλε μου, εισαι ωραιος. Βαλε μια και το προφιλ σου να παρουμε ματι το gear.

Eγω παντως εχω κολησει στο 47... :unsure:

Ty. Random#2218

Πριν λίγο βγάλαμε και ένα 59ρι 4δα και μπήκαμε στους 800 με publica wd. Ένα ancient krider θέλω για να maxάρουν όλα.

Στα spells/gear μη τα δένεις και κόμπο γιατί αλλάζω για trials/greaters/solo/speedruns και είναι διαφορετικά weapons/gems/amulets.

Δημοσ.

Inb4 Top 50.

Same build με αρκετή τύχη στο rift set και με ένα μόνο pylon σε ολόκληρο rift (ευτυχώς στο  boss).

Συνεχίζω να νομίζω οτι το 2h xbow με σωστό gameplay είναι καλύτερο. Απλά το mobility του calamity συγχωρεί πολλά λάθη παρόλο που κάνει πολύ λιγότερο damage.

829dwHF.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια παω να βαλω αυτο το build αλλα οσα γραφει για τα 6 βασικα αριστερο δεξι κλικ και οπλα 1 εως 4 ΔΕΝ μπορουν να μπουν ολα γιατι καποια ειναι ιδιες θεσεις τι διαολο... κατι δεν καταλαβα? π.χ δεν εχει καθολου αν βαζω bash, cleave κτλ

και εχει ταυτοχρονα και wraith kai call of ancients που μπορει να μπει ΜΟΝΟ ενα!

Για πειτε μου λιγο γιατι το εχασα

http://www.diablofans.com/builds/53986-6ww-4ik-gr50-55-whirlwind

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...