StormGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 πολυ γεναιοδωρα τα bounties σε Τ1 σημερα τι διαολο... ποιος φουρνος γκρεμιστηκε?! Γεναιοδωρα και εντελως αληθωρα, set spirit stone προφανως innas σε βαρβαρο... καλα παμε με το smart loot 1
greeneye Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Που την ειδες την γενναιοδωρια; Το 1 απο τα 2 που σου τυχανε δεν κανει καν για το class σου δεν πειραζει, δεν πεφτουν 2 πρασινα καθε μερα... εκτος τουτου θα μαζεψω υλικο για monk! να ειναι ετοιμος να αρχισει καλα οταν ερθει η ωρα. Θελω να φτιαξω 5 καλους χαρακτηρες.
k_skidrow Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 δεν πειραζει, δεν πεφτουν 2 πρασινα καθε μερα... εκτος τουτου θα μαζεψω υλικο για monk! να ειναι ετοιμος να αρχισει καλα οταν ερθει η ωρα. Θελω να φτιαξω 5 καλους χαρακτηρες. Γνωμη μου,και πιστευω να μην το παρεις στραβα,αλλα με την ταχυτητα που ανεβαζεις τον χαρακτηρα σου δεν υπαρχει περιπτωση μεχρι το τελος της σεζον να εχεις φτιαγμενους και τους υπολοιπους χαρακτηρες οπως πρεπει. Φαντασου οτι στον βαρβαρο αυτη τη στιγμη δεν εχεις μαζεψει ουτε ενα σωστο αντικειμενο που θα κρατησεις τουλαχιστον. Θελεις καταρχας να βρεις το σετ,να βρεις το ancient οπλο,και να βρεις και σωστα παρελκομενα,και ουτε τοτε θα εισαι ετοιμος γιατι απο ολα αυτα που θα εχεις βρει τουλαχιστον το 30-50% των αντικειμενων θα θελουν αλλαγη λογω στατιστικων. Επειτα πρεπει να ανεβασεις gems να τα πας τουλαχιστον 25 ολα. (που αυτο ειναι μονο η αρχη) Γενικα ειναι αρκετα δυσκολο να φτιαξεις μεσα σε μια σεζον 6 χαρακτηρες καλα ντυμενους. Προς το παρων θα σου προτεινα να μαθεις καλα τον βαρβαρο που παιζεις και ταυτοχρονα να κοιτας αλλες classes πως παιζουνε,τι αντικειμενα χρειαζονται και τι κανει το καθε σετ απο την καθεμια για να παρεις μια ιδεα. Ο βαρβαρος σε αυτο το patch ειναι πολυ δυνατος γιαυτο και σου λεω να κρατησεις αυτον τον χαρακτηρα και με αυτον τουλαχιστον να μαθεις το παιχνιδι. Οταν εισαι ετοιμος πολυ πιο ευκολα θα φτιαξεις 2ο και ακομα πιο ευκολα 3ο,4ο κτλπ.
greeneye Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ευχαριστω για τις info αλλα δε με ενδιαφερει στο season αυτο να φτιαξω και τους υπολοιπους! Θα παιξω μετα τη season ισως κα αναλογως και τι εκανα με βαρβαρο. παντως χαρακτηρα απο το μηδεν δεν ανεβαζω παλι! Ελπιζω να παει αμεσως 70 η εστω να ξεκιναει 60 δεν ξερω πως το εχουν! Ανεβαζω το πρασινο σε ΜΟΝΚ ετσι για την ιστορια.
aliakas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 στη θέση σου θα άλλαζα επειγόντως τα 2 1 hand όπλα που έχεις με 1 2 hand γύρο στο 3.5k damage με 130% crit damage socket λογικά θα δεις μεγάλη διαφορά στο damage και στο socket στο κεφάλι θα έβαζα +23% life κοίτα μια το αστέρι μου να πάρεις μια γεύση http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tsouxtra-2491/hero/58863012 για το lvl up για νέο char όποτε με δεις μέσα whisper να σε πάω βόλτα σε t6 adventure αν και νομίζω ότι και τα άλλα παιδιά δεν πρόκειται να σου αρνηθούν δυστυχώς κάποια με μάτιασε και από το νέο σετ του βάρβαρου μου έχουν πέσει 3 κομμάτια με τα χέρια να τα έχω 4 φορές οπότε είμαι με τα παλιά όχι ότι με χαλάει αφού το charge είναι όλα τα λεφτά σε πάρτι αλλά θα ανέβαινα λίγο στο solo GRift
greeneye Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 δεν εβαλα ακομα ζωη στο κρανος για να εχω +% magic find οποτε και περισσοτερα legendary για να ανεβασω λιγο χαρακτηρα. Μολις ανεβασω και παιζω Τ3 με Τ4 τοτε θα το βγαλω. Παντως περισσοτερα legendary μου επεσαν πεζοντας Τ1 παρα Τ2 και Τ3 που δοκιμασα! * παιδια αν ξεκινησω νεο χαρακτηρα ειτε seasonal ειτε οχι απο ποιο level θα ξεκινησουν? Τονιζω οτι εχω 2 βαρβαρους (εναν seasonal) και οι 2 στο level70.
greeneye Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 @greeneye: Aπο το λογικο κατ εμε lvl 1. θα τους κανω βολτα Τ6 εως να πανε 70 τοτε
aliakas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 lvl 1 αλά κρατάς τα paragon άλλα paragon στο season και άλλα parogon στο κανονικό
StormGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επισης μια βολτα σε Τ6 ριφτ να σε παει καποιος θελεις 2 αντε 3 να φτασεις 70...
tzelen Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Επισης μια βολτα σε Τ6 ριφτ να σε παει καποιος θελεις 2 αντε 3 να φτασεις 70... lols, αλήθεια;
StormGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 lols, αλήθεια; Αργησα να ξεκινησω αυτη τη σεσον λογω διακοπων του Πασχα. Γυρναω μετα απο μερικες μερες και σε 40-50 λεπτακια με εκανε power level o Foris σε Τ6 ριφτ απο το 0 -70 σε 2-3 ριφτακια (τοτε δεν ητανε και πολυ ντυμενος, αρχες ακομη, τωρα σε 20 λεπτακια πιστευω ανετα) 1
greeneye Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εφτιαξα προχειρα ολους τους χαρακτηρες... οποτε ειναι βολικο να τους κανω 70 παιδια ευχαριστω! edit : τελικα ειμαι πολυ φαρδος!!! μπηκα για πλακα Τ6 σε public και στο πρωτα λεπτα ανοιξε vault! Μπηκα μεσα και εγινε πανικος! Απο 40 Μ ειμαι με 91 Μ + legendary + ολα τα καλουδια!!! :-D Ακουω σχολια
shooterg Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Παιδια τι διαφορα εχει ο season hero απο τον απλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις