Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι. χθες ήταν για κλάμματα. προσπαθούσα να καθαρίσω 50-52 και ένιωθα ότι είχε στα κουμπιά κόλα. βάλε και το lag γενικά η μέρα χθες ήταν για κλάμματα 

• Like 1
Δημοσ.

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το πρωτο μου!

πολυ διασκεδαστικο! Στο Τ1 :-D :-D :-D :-D :-D

Εριξε 3 στο τελικο + μερικα plan και αλλα και φραγκα νωριτερα!

Εσας ποσα ριχνει στο τελος?

* Δεν τα ανοιξα ακομα γιατι γεμισε 1 θηκη απο μπαουλο (!) και φευγω. Αν εκατσε κατι καλο θα γραψω.

* σε ποιο σημειο καταλαβαινεις οτι πας σε αυτη την "πιστα" ? Οταν εμφανισει το goblin η μονο οταν το σκοτωσεις?

Πολυυυυυυυυυυυυυυυ σπάνια, όταν σκοτώνεις το goblin, σου ανήγει portal και πας εκεί. Αλλά don't get your hopes up, εμένα μου έχει συμβεί 3 φορές και παίζω μήνες :-(

Δημοσ.

και το gem ειναι οτι πρεπει για να αναβασεις gold

εγω το χρησιμοποιουσα μεχρη να ανεβασω ολα μου τα gems

στο μαξ και μου εχουν μεινει και 150 εκατομυρια

Δημοσ.

οταν εχω 3 gem  ρε παιδια τι ανεβαζω γιατι δεν το καταλαβα καλα αυτο... ποιο να διαλεξω?

Μεχρι τωρα που δοκιμασα 2 φορες και στις 2 εγινε το ιδιο

1) successfully

2) fail

3) successfully

Δημοσ.

grift10 ειμαι προς το παρον αλλα ανεβαινω μερα μερα λιγο λιγο και με 1 βολτα μονο σε Τ6 με τα παιδια.

Μην ξεχνατε οτι ΤΩΡΑ το αγορασα ουσιαστικα... ακομα το μαθαινω, μολις μαθω τα κολπα θα ειμαι εντελως διαφορετικος :-)

Δημοσ.

grift10 ειμαι προς το παρον αλλα ανεβαινω μερα μερα λιγο λιγο και με 1 βολτα μονο σε Τ6 με τα παιδια.

Μην ξεχνατε οτι ΤΩΡΑ το αγορασα ουσιαστικα... ακομα το μαθαινω, μολις μαθω τα κολπα θα ειμαι εντελως διαφορετικος :-)

αμφιβαλω... :P

Δημοσ.

Εβγαλα 40αρι Grift με Natalya set, χωρις να ξερω να παιζω, χωρις ancient weapon και χωρις taeguk!

Θελω να δω ποσο μπορω να το φτασω :D

Δημοσ.

πολυ γεναιοδωρα τα bounties σε Τ1 σημερα τι διαολο... ποιος φουρνος γκρεμιστηκε?! :mrgreen: :D :rolleyes:

Που την ειδες την γενναιοδωρια;

Το 1 απο τα 2 που σου τυχανε δεν κανει καν για το class σου :huh:

πως το βλεπετε? θα το αλλαξω συντομα η ηρθε και εδεσε? :-(

Στατς οπως life και regenerate life δεν τα θελεις σε ενα σωστο neck.

Συν οτι πρεπει να ρολλαρεις ή να σου κατσει καλυτερα και socket.

Οποτε οπως καταλαβες θα το αλλαξεις πολυ συντομα.

Ανοιξε οδηγους και δες ο βαρβαρος που παιζεις τι χρειαζετε σε καθε αντικειμενο συγκεκριμενα.

Τα στατιστικα πως πρεπει να ειναι ακριβως.

Στο neck θελεις socket,crit chance,crit dmg, και μετα αναλογως αν εισαι κωλοφαρδος και σου κατσει elemental damage καλοδεχουμενο αλλιως primary stat (strength,dexterity,intelligence,αναλογως τι class παιζεις)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...