Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ θερμά τον storm για τα 6 -7 run έχασα τον λογαριασμό......να σε καλά φιλέ μου... green στο προτελευταίο σου run. Ξεκολωθηκες !!!!!!

δεν προλαβαινα να μεταφερω στο μπαουλο (γεμισα 4 θηκες!!!) και γυρνουσα και ο χαρτης εδειχνε αστερια... :-D

edit : μετα το ξεσκαρταρισμα απο 250.000 damage πηγα στις 377.000 και ανεβασα και toughness κτλ.

Καλα πηγε μπορουσε να παει και καλυτερα βεβαια ομως τωρα μπορω να παιξω καλυτερο rift

να μην αργω πολυ.

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι: στο νεο barb set, το 6/6 bonus λέει gain the dust devils rune στο WW.

Αν επιλέξεις το WW το ίδιο rune, θα γίνεται cast 2 φορές;

Δημοσ.

Απόψε ελπίζω να σας πετύχω μέσα να boostάρουμε λίγο την seasonal barbarian μου :) βασικά να την ντύσω θέλω γιατί βλέπω τα αντικείμενα να πέφτουν με το σταγονόμετρο και απογοητεύομαι πάλι.

Δημοσ.

κανα καλο build για μαγο? :D

Εχεις κανένα set?Αν όχι κοίτα αυτό http://www.diablofans.com/builds/53743-beginner-t1-t6-guide-gearing-towards-a-set

Οσο μαζεύεις items θα βρεις και το build που σου ταιριάζει.Κάποιο από αυτά

http://www.diablofans.com/builds?filter-has-spell-2=-1&filter-build-tag=4&filter-class=32&sort=-rating

Πάντως το blizzard με το frozen solid rune βοηθάει πολύ στα grifts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι: στο νεο barb set, το 6/6 bonus λέει gain the dust devils rune στο WW.

Αν επιλέξεις το WW το ίδιο rune, θα γίνεται cast 2 φορές;

Ναι αλλά δεν αξίζει να το έχεις αφότου έχεις συμπληρώσει το set.

Βάζεις το blood funel.

Y.γ:Σε ένα public game να μπείς με ένα barb να καθαρίζει μόνος του σε 5-6 rifts (αν πετύχεις goblin pack ή gelatinous goblin)

έχεις μαζέψει ότι χρειάζεσαι για decent t6 runs.

Δημοσ.

Απόψε ελπίζω να σας πετύχω μέσα να boostάρουμε λίγο την seasonal barbarian μου :) βασικά να την ντύσω θέλω γιατί βλέπω τα αντικείμενα να πέφτουν με το σταγονόμετρο και απογοητεύομαι πάλι.

Εγω χτες φωναζα ποιος θελει βοηθεια στο chat και με γραφατε ολοι...

Και πριν αναρωτηθεις ναι ησουν και εσυ μεσα!

Δημοσ.

Χθες δεν γινόταν να συμμετέχω σε party με τίποτα. Θα σας έσπαγα τα νεύρα γιατί συνέχεια σταματούσα είτε για μαγείρεμα είτε για τηλέφωνα :P σήμερα πιστεύω θα μπορώ να συγκεντρωθώ παραπάνω.

Δημοσ.

Blood Funnel rune βάζω όταν κάνω grifts. Για απλό rift νομίζω το Hurricane είναι πιο efficient για farming.

Αλλά οκ, νόμιζα (ήλπιζα :unsure:  ) ότι μπορούσε να έκανε double cast :ph34r:

Δημοσ.

Ο Τρισμέγιστος storm αν έχει κέφια σήμερα θα σε κανει κάνα run.....ε storm ? Μόλις τελιωσα την μικρή κολυμβητήριο πάω σπίτι να δε μελρτησω !!!

• Like 1
Δημοσ.

εάν θέλετε (οι περισσότεροι με έχετε flist) σφυρίχτε να σας πάω και κανένα t6 / grift / bounty μεσημέρι - απόγευμα - βράδυ που θα είμαι μέσα 

Δημοσ.

Εχω βιντεακι που βγαζω solo Grift 47, παραλιγο να παρω ρανκ σε Grift 49 αλλα μου κατσε πολυ ασχημο bossaki στο τελος.

Ελπιζω το βραδυ να το ανεβασω.

Δημοσ.

για δώσε armory link. εγώ ακόμα δεν έχω βρει ταβάνι στα grifts. το πάω χαλαρά μιας και άργησα να ξεκινήσω και ανεβαίνω 1-2 επίπεδα ανά 2 μέρες. (ανεβάζω και gear ταυτόχρονα) atm όλα καθαρίζονται με 5-7' remaining έως το 45-46 (σε solo πάντα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...