Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα μου βγαζει οτι το clan δεν ειναι διαθεσιμο η κατι τετοιο...

Εχει διαφορα ψιλα bugs το νεο patch. Τουλαχιστον δεν μου κολαει τοσο πολυ οσο πριν μερικες μερες.

Δημοσ.

δεν εχω φακελακι.τα φτερα ειναι στο stash και δεν φοριουντε.

Και μένα στο stash και μια χαρά φοριούνται με δεξί κλικ. Ξαναδοκίμασες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

70 ρισα me season character ... μαζευω αντικειμενα του 70 level πλεον να ανεβω και αλλο!

Τωρα θα λιωσω τα rift!

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

70 ρισα me season ψηαραψτερ ... μαζευω αντικειμενα του 70 level πλεον να ανεβω και αλλο!

Τωρα θα λιωσω τα rift!

Παιζεις απο την αρχη της season? Και αν ναι ποσες ωρες την ημερα παιζεις;

Δημοσ.

Τι build για μονκ?

Cold dashing strike με raiment of a thousand storms set, focus/restraint και flying dragon:

http://www.diablofans.com/builds/53770-quin69-gr55-dashing-strike-monk

χωρίς optimised gear βγάζω ψιλό-άνετα 38-40GRift με 1-1,2b dmg/dash και ~90m toughness.

Μια παραλλαγή που χρησιμοποιώ:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kapws-2310/hero/56099923

Δημοσ.

Παιζεις απο την αρχη της season? Και αν ναι ποσες ωρες την ημερα παιζεις;

απο την αρχη ναι... επαιξα κανονικα και το μηδενισα απο την αρχη και τα 5 ACT. Επαιξα γενικα καπου hard master αναλογα

αν μου πετουσε αντικειμενα και την παλευα. Οτι εβρισκα με +XP το εβαζα και ας εχανα damage ktl. Δεν μετρησα ωρες

αν καπου το δειχνει να το δω να σου πω. Γενικα επαιζα 1-2 ωρες το ΠΟΛΥ τη μερα. Μεχρι 40 level πας νερο παει σφαιρα γενικα.

Μη χανεις το χρονο με πολλες σπηλιες κτλ, μενε σε μαχες με ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ γιατι κερδιζεις χρονο με + XP.

Καπου 64-65 level ημουν οταν εβγαλα ΟΛΑ τα ΑΚΤ χωρις να μπαινω σε σπηλιες μονο κεντρικο δρομο!  Δεν κυνηγουσα πτωματα κτλ οτι ηταν μπροστα μου καθε φορα.

Δημοσ.

Cold dashing strike με raiment of a thousand storms set, focus/restraint και flying dragon:

http://www.diablofans.com/builds/53770-quin69-gr55-dashing-strike-monk

χωρίς optimised gear βγάζω ψιλό-άνετα 38-40GRift με 1-1,2b dmg/dash και ~90m toughness.

Μια παραλλαγή που χρησιμοποιώ:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kapws-2310/hero/56099923

Ευχαριστω πολυ το δοκιμασα και ειναι το καλυτερο build!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ανεβαστε λιγο χαρακτηρες σας να βλεπουμε ντυσιματα και γραψτε και τι TORMENT παιζετε... Ετσι να περνουμε μυρωδια και εμεις σιγα σιγα!

* Πετυχε κανεις γαματο οπλο απο kadala?

Δημοσ.

ρε θα τον πάει κανένας t6 runs ή να τον πάμε εμείς να ντυθεί να χαρεί το παιχνίδι λίγο? greeneye t6 παίζουν όλοι από την 2η ημέρα. τα greater rifts ( ή grifts είναι που κάνουν την διαφορά μιας και το αντίστοιχο του t6 είναι level 30 νομίζω και όσο ανεβαίνει γίνεται τρομερά πιο δύσκολο) μερικές σελίδες πίσω είχαν βάλει links zeniath & klainmain νομίζω από τους χαρακτήρες τους. το θέμα είναι τώρα κάνεις μερικά bounties, να μαζέψεις κανά 20 κλειδιά για rifts (περίπου 5-6 bounties θέλεις) και να σε πάει κάποιος να πάρεις shards & gear

Δημοσ.

παιδια ανεβαστε λιγο χαρακτηρες σας να βλεπουμε ντυσιματα και γραψτε και τι TORMENT παιζετε... Ετσι να περνουμε μυρωδια και εμεις σιγα σιγα!

* Πετυχε κανεις γαματο οπλο απο kadala?

Δεν σπαμμαρεις οπλα στην kadala ακομα.

μαζεψε ολα τα υπολοιπα που θελεις και μετα δινε 75 blood shards για καθε οπλο.

Και ναι απο την 2η μερα ολοι ηταν τ6.

και απο την 5η μερα speedrift στα 35αρια.

Δημοσ.

βασικά μαζεύεις shards και προσπαθείς να κάνεις από 1 item σε κάθε slot από το tier σου. μετά αριστερά δεξιά gems και rings / necks και τέλος όπλα

Δημοσ.

βασικά μαζεύεις shards και προσπαθείς να κάνεις από 1 item σε κάθε slot από το tier σου. μετά αριστερά δεξιά gems και rings / necks και τέλος όπλα

σε ποια σειρα βαζεις τα αντικειμενα που "ψαχνει κανεις"? π.χ

1) πανοπλια

2)κρανος

κτλ.

Δεν εψαξα για ετοιμο build ειπα να δοκιμασω πρωτα μονος να δω τι θα καταφερω και με random drop και με kadala αλλα απο αυτα που διαβαζω οχι η kadala δε θα ριξει τιποτα αλλα θα αρχισω τα καντηλια μαλλον :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...