greeneye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 γιατι νομιζω οτι μπηκε πολυς κοσμος και οι servers μπουκωσαν? δεν εχω κανενα θεμα ουτε με θερμοκρασιες ουτε τιποτα. Εχω και ssd ! ι7 - 8 γιγα μνημη και gtx970.
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και εγώ είχα θέματα μέχρι προ χθες το βράδυ με πολύ lag άπειρα d/c και ping πάνω απο 700.....τελικά άνοιξαν το κουτί του υπολογιστή και το άφησα ανοιχτό να πέρνει αέρα και παει νερό....κάτι επαιξε με θερμοκρασίες μάλλον αν και τραβηγμένο το θεωρώ αν απο τώρα με 23 βαθμους έχω θέμα στους 40 τι θα κανω Ή πλάκα είναι οτι σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα κολλήματα.... ενημερωτικά, έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό firefox και παίζω d3 τα fps από 60 (που έχω βάλει κόφτη) πέφτουν στα 30. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Μόλις κάνω alt-tab και το κλείσω, όλα καλά.
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μόλις διαπίστωσα και εγώ oτι με το skype ανοιχτό τα fps μου είναι 25-30....με κλειστό είναι 60+...... κλειστά και το skype....όχι logout τερματισμό προγράμματος εντελώς....
greeneye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 παιδια εχει νοημα με season character να το μηδενισει κανεις? η καλυτερα μονο adventure mode εξαρχης
StormGr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 παιδια εχει νοημα με season character να το μηδενισει κανεις? η καλυτερα μονο adventure mode εξαρχης adventure mode και τα μυαλα στα καγκελα, δεν εχω ακουμπησει καν το campaign
greeneye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 εγω σχεδον εφτασα στον diablo μηπως εκανα μαλακια?
k_skidrow Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 εγω σχεδον εφτασα στον diablo μηπως εκανα μαλακια? Γιατι να εκανες μαλακια δηλαδη; Εδω και πολλα ποστ βλεπεις ολοι να λενε οτι παιζουνε adventure σε rift και bounties. Προφανως καποιος λογος θα υπαρχει. Το ποσο καλο θα σου πεταξει ενα αντικειμενο δεν εχει καμια σημασια με το που θα παιζεις. Αυτο ειναι random. Αν ομως θελεις να ανεβεις γρηγορα απο το 0-70 και επειτα να συνεχισεις να ανεβαζεις paragon ξεκινας οπως εισαι με adventure mode ωστε να μαζευεις και απο την αρχη keystones στα bounties και για διαλλειμα απο τα bounties μπαινεις και κανα ριφτακι. Κατσε διαβασε κανεναν οδηγο για το τι αντικειμενα χρειαζεσαι για το class που παιζεις και τι stats πρεπει να εχει το καθε αντικειμενο ωστε να rollαρεις καταλληλα. Επισης τι skills/passives πρεπει αν επιλεξεις γιατι αμα εχεις βαλει μονος σου οτι ναναι το πιο πιθανο με τα αντικειμενα που θα εχεις τωρα ο χαρακτηρας σου να χρησιμοποιει το 50% των δυνατοτητων του. Στο μεταξυ μπαινεις greater rift και ανεβαζεις οσο πιο πολυ μπορεις τα gems. Εφοσον λοιπον εχεις κουμπωσει το main set,εχεις καποια "συμπαθητικα" παρελκομενα (ring,neck) και ελα καλουτσικο weapon,ancient κατα προτιμηση ξεκινας το ανελεητο farming για να βρεις οτι upgrade χρειαζεται ο χαρακτηρας σου. Torment 6 φυσικα αλλα και greater rift farming. (Τα 35αρια greater rifts ειναι οτι πρεπει για να ανεβασεις paragon τον χαρακτηρα σου αλλα και να φαρμαρεις διαφορα αντικειμενα μιας και στο τελος του ριφτ εχεις απο 2 εως και 4 legendary drops σιγουρα καθε φορα αλλα και αρκετα blood shards για να spammαρεις αντικειμενα στην kadala.) To μυστικο σε ολο αυτο ειναι να ξερεις το τι χρειαζεται ο χαρακτηρας σου επακριβως απο runes στα skills μεχρι το τι gems θα βαλεις στα ring και το neck και φυσικα το τι stats θα πρεπει να εχει το καθε αντικειμενο σου. Αυτο που ειπα παραπανω για το φαρμ στα 35αρια ειναι μια αλλη ιστορια που θα στην εξηγησω μια αλλη φορα. 3
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 σκατοπαίχνιδο... εκεί που t1 είσαι με το ζόρι, σε 2 ώρες παίζεις t6 και εκεί που πάλευες grift 21 καθαρίζεις solo grift 35 ενώ ξύνεσαι... με 3 αντικείμενα
Arikado Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μολις ξεκινησα Monk Season για να δουμε τι κανει! Σαν tank μπορεις να τον παιξεις???
geovilmarbeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 crusader 48lvl μου εβγαλε κατι μπλε τερατακια που ειναι ασπρα μπροστα τη κανουν αυτα με ακολουθουν παντα 3-4 καλησπερα
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Βασικα κανεις δεν παιζει arena, το εχει αφησει πισω η blizzard, αντι να κατσει να φτιαξει stages, rank board και αλλα...
greeneye Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 τα τερατακια εχουν πολυ πλακα αλλα μπορει να σου σπασουν και τα νευρα
geovilmarbeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 μασκοτ της ομαδας ειναι χαχαχαχχ δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις