Tmark Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλημερα, Εχω το Diablo 3 απο οταν πρωτοβγηκε. Ειχα παιξει λιγο στο PC αλλα σταματησα. Γινεται να πουλησω το δισκακι και να μπορει οποιος το παρει να παιξει χωρις προβληματα? ΟΧΙ Ή το key εχει κλειδωσει με το battlenet account και πρεπει να τα δωσω πακετο? ΝΑΙ Yπαρχει δυνατοτητα να μεταφερω το χαρακτηρα μου σε εκδοση για PS4 και να συνεχισω εκει που το αφησα?? ΟΧΙ
greeneye Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αυτο που με στεναχωρησε διαβαζοντας μερικα πραγματα για τα season ειναι οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν δινει δυνατοτερα legendary αλλα καποια ΝΕΑ legendary που απλα δεν υπαρχουν αν δεν παιξεις seasons. Πιστευω οτι επρεπε να βαλουν κατι να πεφτει δυνατοτερο χωρις καποια υπερβολη σε dps εστω και σπανια ωστε να σε κανει να θες να παιξεις. Ουσιαστικα δηλαδη το κερδος παιζοντας season ειναι τα ladder? σιγα τα αυγα... και καποια ΝΕΑ οπλα χωρις να ειναι δυνατοτερα... εσεις πως το βλεπετε?
klainmaingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Γιατί λείπω αρκετό καιρό και το "essence/rings" δεν το κατανοώ Για την ώρα t6 rifts την παλεύω με το ζόρι (γιατί ακόμα δεν έχω καλό toughness), αλλά σίγουρα θέλω πράμα ακόμα για να φτιαχτώ. Το νέο set είναι το unhallowed essence. Παίζεις όλο το set χωρίς grandeur και για rings έχεις focus/restraint. Όπλο οτιδήποτε σου δίνει περισσότερο weapon dmg και quiver την dead man legacy. Wrists τα reaper wraps που τα παίρνεις απο malthael και καλωσήλθες στο billion damage club. Είναι καθαρά multishot build. Σε έχω flist, inspect για gear stats και skills/passives. 1
zeniath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Έχω μαζέψει 5p Unhallowed Essence, αλλά είναι μούφες. Τα focus/restraint ένα focus έχω αλλά όχι τόσο καλό. Μόνο τη Dead Man Legacy έχω καλή. Όπλο ένα 3K που το craftαρα αλλά κατα τ'άλλα μούφες weaps... Έχουμε δουλειά μπροστά μας Thanks για τα tips, θα σε τσεκάρω συχνά
aliakas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μην ξεχνάτε ότι είναι ένα grinding game δηλ δεν μπορείς από το Α να πας στο Ω παίρνεις αναβαθμίσεις σιγά αλλά σταθερά εμένα ο barbie με έχει βολέψει πολύ με δυο immortal king κομμάτια (για το bonus) και το whirlwind build και paragon 40 με βγάζει T3 άνετα και με μερικούς θανάτους Τ4 seasonal χαρακτήρας που ξεκίνησε από το 0 ξέρω έχω δρόμο μπροστά μου BUT I LOVE THIS GAME α το loot click πρόβλημα παραμένει και ας λένε οι devs ότι θέλουν δεν γίνεται να clickαρω μανιωδώς όλη την οθόνη μετά από κάθε elite pack ή boss ας μεγάλωναν το inventory και απλά περνώντας από πάνω να lootαρω τα πάντα edit έβγαλα και το πρώτο μου solo greater rift 20 σε 25 λεπτά και με καμιά 15ρια θανάτους πιο πολύ για test εννοείτε
greeneye Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) εγω εβγαλα το πρωτο μου greater rift 5ari και μετα 7αρι! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από greeneye
zeniath Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το νέο set είναι το unhallowed essence. Παίζεις όλο το set χωρίς grandeur και για rings έχεις focus/restraint. Όπλο οτιδήποτε σου δίνει περισσότερο weapon dmg και quiver την dead man legacy. Wrists τα reaper wraps που τα παίρνεις απο malthael και καλωσήλθες στο billion damage club. Είναι καθαρά multishot build. Σε έχω flist, inspect για gear stats και skills/passives. Woot woot! Μπήκα και εγώ στο billion damage club! Max μέχρι στιγμής που έχω δει ήταν 1.3B, αλλά θέλω καλύτερα items. Όχι ότι με χαλάει... 1
greeneye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ποιο πιθανο που ειναι να παρουμε καλυτερο εξοπλισμο γενικα? περισσοτερα αλλα κυριως καλυτερα legendary? αντεχω ευκολα-δυσκολα torment1. Το λεω για να ανεβω σιγα σιγα σε items και να παιζω μεγαλυτερα rift κτλ. Αν παιζω συνεχως bounties ας πουμε υπαρχει περιπτωση να παρω κατι ΓΑΜΑΤΟ? η αν παιζω single player?
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Woot woot! Μπήκα και εγώ στο billion damage club! Max μέχρι στιγμής που έχω δει ήταν 1.3B, αλλά θέλω καλύτερα items. Όχι ότι με χαλάει... Σε weapon chest και quiver θες max discipline στα secondary. Αυτά είναι τα πρώτα upgrades που χρειάζεσαι για να δείς διαφορά. Μετά τα κλασσικά crit αντι για vit στο head όπως το έχεις και οπωσδήποτε ένα weapon γιατί το weapon dmg σου είναι πολύ κάτω. Αν έχεις το arcane barb recipe, craftαρε και ότι κάτσει ancient φόρα το.
paularas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Woot woot! Μπήκα και εγώ στο billion damage club! Max μέχρι στιγμής που έχω δει ήταν 1.3B, αλλά θέλω καλύτερα items. Όχι ότι με χαλάει... και γω χθες έκοψα πρώτη φορά 8m : D πολύ σας χαίρομαι παιδιά που κόβετε κόλους 1
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 και γω χθες έκοψα πρώτη φορά 8m : D πολύ σας χαίρομαι παιδιά που κόβετε κόλους Σήμερα άν όλα πάνε καλά θα ναι η μέρα σου. Have faith. Το gear έρχεται.. απο την κίνα.. με χελώνα.. κουτσή.. Spam 35ρια και που θα πάει..
paularas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 oh boy oh boy, today is my day i can feel it... (μετά από 24 ώρες) ζενιάθ: αχ έκοψα 2b κλάιν μάιν τζι αρ: αχ έκοψα 10b και 2 κιλά φέτα ζφουρ [μία λέξη]: έκοψα 9m 1
greeneye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ρε παιδια σερνεται το παιχνιδι ξαφνικα!!! παω σε slow motion! εχει κανεις τετοιο θεμα? ελεος δηλαδη ποτε δεν ειχα προβλημα!
paularas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 τσέκαρε hdd usage. και εμένα είχε φάει κάτι φρίκες 1η - 2η μέρα
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και εγώ είχα θέματα μέχρι προ χθες το βράδυ με πολύ lag άπειρα d/c και ping πάνω απο 700.....τελικά άνοιξαν το κουτί του υπολογιστή και το άφησα ανοιχτό να πέρνει αέρα και παει νερό....κάτι επαιξε με θερμοκρασίες μάλλον αν και τραβηγμένο το θεωρώ αν απο τώρα με 23 βαθμους έχω θέμα στους 40 τι θα κανω Ή πλάκα είναι οτι σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα κολλήματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις