Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dh 70(142) με παλιό build (m6) προς το παρόν μέχρι να πέσουν 2-3 πράγματα ακόμα. Έχε χάρη που χάσαμε τη μέρα με κατσίκια και τα συναφή και μείναμε πίσω.

Χάρισε και μια witching hour με το καλημέρα οπότε δεν αργεί το full build.

Metaxas αν έχεις καμια όρεξη για 4δες και το πήρες ζεστά, θα χρειαστούμε tiki/stundoctor. Σφύρα ingame, σε έχω flist (random).

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ χθες δεν σε ρωτγσα αν 70 ρίζες season και μου ριπές ναι???? Τι 44

ενοειται, οδωστρωτηρας ειμαι αφου το εγραψα :devil:

Δημοσ.

πλακα σου εκανα βρε! ειναι δυνατον μεσα σε ελαχιστες ωρες να πηγα χαρακτηρα απο το 0 στο 70 ?! :lol:

Ουτε με cheats δεν γινεται αυτο!!!

εγω εχω αλλη απορια, εσεις που εχετε χαρακτηρες απο season1 και 2 τους εχετε ακομα και παιζετε?

Δεν διαλυθηκαν μολις τελειωσαν τα season και απλα κρατησατε τα οπλα XP κτλ?

Αν κανω 70 εναν season χαρακτηρα κανω και τις 5 "φυλες" 70αριδες αμεσως?

Οποιος γνωριζει ας μας πει.

Δημοσ.

Οι χαρακτήρες στο τέλος της season γι Ουντάι κανονικοί.....όχι δεν κανει αυτόματα και τους υπολοιπους; πως σου ήρθε αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη αμα παω το νεο βαρβαρο με season paly στα 70 και θελω να κανω και εναν μαγο ας πουμε 70 πρεπει να τον ξεκινησω απο το 0 ?!

edit : σε ποιο επιπεδο μου προτεινετε να μπω με το key of trials? παιζει ρολο?

γενικα φαινεται να αντεχω εως Τ1 να μπω ετσι η δεν παιζει ρολο?

* αν ερθουν 40 κυματα και καθαρισω 100% τα 12 ας πουμε τι χανω γενικα και τι κερδιζω?

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Όχι με mara δεν πας βήμα. Με το ζόρι t6. Η διαφορά με το essence/rings είναι χαοτική. Απο 100-200m crits σε 1-1,5b. Άσε που τα ρίχνει πλέον σαν blackthornes....

Δημοσ.

Παιδια οσοι παιζετε Season 3 ενεργα, αφηστε καπου το tag του λογαργιασμου ωστε να μπορουμε να κανουμε ενα friend request!

Δημοσ.

καπου level50 στο seasons3 ειμαι.

εφτασε κανεις 70?

αν το μηδενισω μια φορα και δεν εχω φτασει70 τι γινεται μετα? bounties και ετσι? η συνεχιζω εως

οτου γινω 70

Δημοσ.

Όχι με mara δεν πας βήμα. Με το ζόρι t6. Η διαφορά με το essence/rings είναι χαοτική. Απο 100-200m crits σε 1-1,5b. Άσε που τα ρίχνει πλέον σαν blackthornes....

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Γιατί λείπω αρκετό καιρό και το "essence/rings" δεν το κατανοώ :D

Για την ώρα t6 rifts την παλεύω με το ζόρι (γιατί ακόμα δεν έχω καλό toughness), αλλά σίγουρα θέλω πράμα ακόμα για να φτιαχτώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω με Τ1 τι να πω!!!!!!

edit : πως καταλαβαινουμε χωρις δοκιμη (με το ματι δηλαδη) αν σε ενα οπλο με socker

βαζοντας διαμαντι με +damage θα δωσει λιγοτερο η περισσοτερο συνολικο damage απο ενα

κοκκινο με critical damage?

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω το Diablo 3 απο οταν πρωτοβγηκε. Ειχα παιξει λιγο στο PC αλλα σταματησα.

Γινεται να πουλησω το δισκακι και να μπορει οποιος το παρει να παιξει χωρις προβληματα?

Ή το key εχει κλειδωσει με το battlenet account και πρεπει να τα δωσω πακετο?

Yπαρχει δυνατοτητα να μεταφερω το χαρακτηρα μου σε εκδοση για PS4 και να συνεχισω εκει που το αφησα??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...