Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lalanis & remali: +1 κι από μένα

btw 'θυμηθήκανε΄ κι αξιωθήκανε να ενημερωσουν το site τους, για το torch μιλάω!!!

Μη διαβάστε τι έγραψαν... κινείται στη σφαίρα του γελοίου!

Δε βγάζουμε τώρα το παιχνίδι γιατί όλοι παίζετε skyrim ή bf3... ΕΛΕΟΣ ρε φίλε, τι μαμακία πρόφαση είναι αυτή;;; Μήπως παίζουν αυτοί skyrim ή bf3 και δεν προλαβαίνουν να το τελειώσουν;;; Με τα μυαλά αυτά, μέχρι να βγει το torch όλοι θα παίζουν d3 !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια,ενδιαφερεται κανεις που να εχει diablo 3 beta key να το ανταλλαξει για ενα dota 2 key + 1 Path of Exile key? το ξερω ειναι λιγα για ενα diablo 3 key αλλα δυστυχος μονο αυτα εχω :S

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,ενδιαφερεται κανεις που να εχει diablo 3 beta key να το ανταλλαξει για ενα dota 2 key + 1 Path of Exile key? το ξερω ειναι λιγα για ενα diablo 3 key αλλα δυστυχος μονο αυτα εχω :S

Δεν υπάρχει beta key. Όταν σε κάνουν beta tester, σου ενεργοποιούν την beta στο battle.net account σου. και συνδέεσαι με του account σου το username και password. οπότε για να σου δώσει κάποιος την δυνατότητα να παίξεις την beta (σε αυτήν την φάση τουλάχιστον) πρέπει να σου δώσει όλο το battle.net account του πράγμα δύσκολο ιδίως εάν έχει και άλλα αγορασμένα games της blizzard εκεί.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικά seconds είναι αλλα αξίζει

Βλέπουμε τους Imperius,Tyrael και Diablo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iSkFCgK9Aak

Επίσης μια σελίδα για την 15ετή επέτειο του Diablo

http://us.battle.net/d3/en/game/anniversary/

Επεξ/σία από Stavrakas13
Δημοσ.

δεν εχω παιξει κανενα diablo,αλλα διαβασα λιγο wiki και μαρεσει πολυ ομολογω..κυκλοφορουν τα βιβλια στα ελληνικα?

απο την τριλογια sin wars για παραδειγμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...