greeneye Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) για το keystone of trials ποιο ειναι το ελαχιστο επιπεδο δυσκολιας που πρεπει να παιξει κανεις για να "πεσει" (να υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη) γιατι επαιξα 2 rifts και πηρα τα γνωστα... 3 !!! αξιζω τη μετονομασια του clan ε? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από greeneye
k_skidrow Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 και στο torment 1 ριχνει αλλα σπανια. στο torment 6 εχει 100% πιθανοτητα να σου το ριξει.
greeneye Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) ωχ! Ο χαρακτηρας μου αντεχει δυσκολα Τ1... θελω πολυ αναβαθμιση ακόμα! που βρισκεστε στο season? εγω level22 με βαρβαρο ΑΚΤ2 με 93.521 gold Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από greeneye
seithan Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Στο Τ3 να παίξεις σχεδόν πάντα σου ρίχνει, ειδικά εάν παίζει και με ομάδα. Αλλά πρέπει να φτοιάξεις ατελείωτα infernal machines για να πάρεις τα mats που χρειάζονται για το κράφτινγκ. Και σκέψου μετά και το nrg, οπότε πόσα κράφτινγκ/ mats runs χρειάζονται. Κάψιμο.
Arikado Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Παιδια μολις εστειλα Clan Request.Τι Class να παιξω??? Σκεφτομουν η Barb ή Witchdoctor.Tι λετε?
Arikado Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Ψαχνω κανενα καλο Build για Pet Witchdoctor καποιος καμια ιδεα?
gildo Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Χρονια πολλα σε ολους.Δεν αντεξα τελικα εχθες και τον πηγα paragon 35 στο season.Παντως το gold που φοβομουν περισσοτερο ειδα οτι ριχνει αρκετο και τελικα μαζεψα 5m μεχρι στιγμης.Ειναι τα rift κιολας που δινουν αρκετο gold ειδικα τωρα που θα τους ανεβαζουμε τη δυσκολια.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Παιδια μολις εστειλα Clan Request.Τι Class να παιξω??? Σκεφτομουν η Barb ή Witchdoctor.Tι λετε? Ρε συ, δεν παίζει ρόλο. Σχεδον όλοι, έχουμε όλα τα classes. Μάλιστα, 2x το κάθε ένα (due to male / female και achievements). Ξεκίνα με ότι σου κάνει όρεξη. Όταν μαξάρεις η βαρεθείς τον χαρακτήρα, ρολλάρεις και τον 2ο και τον 3ο και τον 4ο κοκ. Χρονια πολλα σε ολους.Δεν αντεξα τελικα εχθες και τον πηγα paragon 35 στο season.Παντως το gold που φοβομουν περισσοτερο ειδα οτι ριχνει αρκετο και τελικα μαζεψα 5m μεχρι στιγμης.Ειναι τα rift κιολας που δινουν αρκετο gold ειδικα τωρα που θα τους ανεβαζουμε τη δυσκολια. Ο μόνος λόγος για να μείνεις απο φράγκα είναι τα gems, άντε και να μην σου κάθετε το enchant όταν προσπαθείς να Min/max. και όλα αυτά λύνονται με ένα goblin rift. Το goblin rift σου δίνει χρήματα, κέφι, διασκέδαση, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και θεραπεύει την κατάθλιψη. Ίσως να σε κάνει και καλύτερο πατέρα.
Metaksas Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 και εγω δν αντεξα και ξαναρχισα χθες γ τα καλα, μπηκα season 3 πηγα καμια 70ρια paragon, καλο φαινεται το 2.2 αν και wd μου φαινεται boostaran το pet build + tiki, για εκει μου φαινεται οδευω....
greeneye Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 τι επιπεδο ειστε εσεις? Σε ποια δυσκολια το παιζετε? Κυνηγατε σπηλιες κελαρια η μονο κεντρικο δρομο?!
Arikado Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Παιδια το name μου ειναι SolidusGr μπορειτε να με κανετε accept για να μπω στην clan?Ευχαριστω!
FORIS78 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Φίλε το επίπεδο το καθορίζει το gear που φοράς, κάνε bounties και rift με άλλους σε επίπεδο που να την παλεύεις και όσο προχωράς και βρίσκεις αντικείμενα φτιάχνεις το build που πρέπει και ανεβαίνεις σε δυσκολία , αυτά όπως κατάλαβενεις δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, πρέπει να γράψεις αρκετές ώρες, διαφορετικά μπες με κάποιον από εδώ που είναι τούμπανο να σε πάει καμία βόλτα σε t6 να ντυθείς Sent from my iPhone using Insomnia
gildo Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε συ, δεν παίζει ρόλο. Σχεδον όλοι, έχουμε όλα τα classes. Μάλιστα, 2x το κάθε ένα (due to male / female και achievements). Ξεκίνα με ότι σου κάνει όρεξη. Όταν μαξάρεις η βαρεθείς τον χαρακτήρα, ρολλάρεις και τον 2ο και τον 3ο και τον 4ο κοκ. Ο μόνος λόγος για να μείνεις απο φράγκα είναι τα gems, άντε και να μην σου κάθετε το enchant όταν προσπαθείς να Min/max. και όλα αυτά λύνονται με ένα goblin rift. Το goblin rift σου δίνει χρήματα, κέφι, διασκέδαση, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και θεραπεύει την κατάθλιψη. Ίσως να σε κάνει και καλύτερο πατέρα. Χαχαχα.Στο normal εχω βρει 2 και οντως ριχνουν βροχη απο gold αλλα στο season δεν εχουν πεσει ακομα.Μολις τωρα εσκασε goblin vault με 20m και το boon of the hoarder Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από gildo
greeneye Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) level36 και 189.000 gold. αντε να φτασω 70 οσο ποιο γρηγορα γινεται εσεις πως πατε edit : θυμηθηκαμε τα παλια... αντε γεια BELIAN! με 2 ΝΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από greeneye
Προτεινόμενες αναρτήσεις