Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βλεπω κοσμο να επιστρεφει ή αν το αγοραζει για την καινοιυρια σεσον να υπενθιμησω οτι εχουμε Clan με το ονομα insomnia, Οσοι θελετε στειλτε request για να σας βαλουνε

tnx for the info

έστειλα

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ποιο επιπεδο μου προτεινετε να αρχισω το season? επιπεδο δυσκολιας εννοω.

Εφτιαξα εναν βαρβαρο τελικα πηγα level2 αλλα ωρα για εκκλησια :unsure:

Δημοσ.

παιδια το μηδενισα, εκανα και bounties 5 σημεια και πηρα 6 key. Εβαλα το 1 και εκανα nephalem rift.

ωραια και τωρα? καπου χαθηκα!  τι μου προτεινετε. Ποιο ειναι αυτο που στο τελος βγαζει σακους με legendary μπας

και γεμισει το ματι μου? και πως το κανω σε 2 γραμμες? ευχαριστω

* εκανα leave game και τωρα που ξαναμπηκα δεν συνεχιζουν τα bounties μου λεει οτι δεν εχω κανει

και τα πρωτα 5 ενω τα εκανα, επειδη βγηκα τα εχασα? πρεπει με τη μια να κανω και τα 25 δηλαδη

5 σε καθε επιπεδο? αν ειναι ετσι ελεος! θελει να παιξεις συνεχομενο και ακετο χρονο!

Και αν τα κανω και τα 5 τι οφελος εχω παρακατω? πρεπει να τα μαθω αυτα ωστε να ξερω μεχρι που παιζω

καθε φορα γμτ χαθηκα!

Δημοσ.

παιδια το μηδενισα, εκανα και bounties 5 σημεια και πηρα 6 key. Εβαλα το 1 και εκανα nephalem rift.

ωραια και τωρα? καπου χαθηκα!  τι μου προτεινετε. Ποιο ειναι αυτο που στο τελος βγαζει σακους με legendary μπας

και γεμισει το ματι μου? και πως το κανω σε 2 γραμμες? ευχαριστω

* εκανα leave game και τωρα που ξαναμπηκα δεν συνεχιζουν τα bounties μου λεει οτι δεν εχω κανει

και τα πρωτα 5 ενω τα εκανα, επειδη βγηκα τα εχασα? πρεπει με τη μια να κανω και τα 25 δηλαδη

5 σε καθε επιπεδο? αν ειναι ετσι ελεος! θελει να παιξεις συνεχομενο και ακετο χρονο!

Και αν τα κανω και τα 5 τι οφελος εχω παρακατω? πρεπει να τα μαθω αυτα ωστε να ξερω μεχρι που παιζω

καθε φορα γμτ χαθηκα!

αρχίσαμεεε.......

καλώς ήρθες στο ros.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορείς να χαθείς στο diablo είναι όλα μετρημένα κουκιά

κάνεις bounties , rift και greater rift για να ανεβάσεις τα leg gems σου

αυτό είναι όλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει καποιος να μας πει οταν ξεκιναμε ενα bounties μεχρι ποιο σημειο πρεπει να παιξουμε ωστε να εχουμε το "save" του παιχνιδιου? Σε ποιο επιπεδο δυσκολιας το παιζετε?

edit : τελειωνοντας το ΑΚΤ1 πηρα οτι πηρα στο τελος.

Εχασα τιποτα που ΔΕΝ ειχα χρονο να κανω και τα αλλα 20 bounties των υπολοιπων ΑΚΤ?

Αν κανω συνεχομενα και τα 25 κερδιζω κατι καλυτερο?

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

ευχαριστω.

αρα οσοι κανετε bounties απλα τελειωνετε 1 ΑΚΤ ας πουμε για να παρετε οτι δινει στο τελος.

Μας έλειψες :)

Προβλέπω 2k σελίδες στο θρεντ :P

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω.

αρα οσοι κανετε bounties απλα τελειωνετε 1 ΑΚΤ ας πουμε για να παρετε οτι δινει στο τελος.

Απλα βολευει στο να μην βγαινεις συνεχεια εκτος και ξαναμπαινεις. Τα εχω τελειωσει αρκετες φορες ολα, αλλα δεν θα σου δωσει κατι παραπανω αν κανεις και τα 25.

Δημοσ.

Απο δευτερα παλι γιατι καηκα.Μεχρι στιγμης paragon 4 στο season και συνεχιζουμε.Ποσο θα κρατησει περιπου μηπως ξερετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...