Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειδατε περιμενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρο να παει στα 15 ευρω και δυστυχως δεν πηγε... θα το παρω με 20 ευρω αναγκαστικα να σας κανω και παρεα. Μπορω να περιμενω και αλλο αλλα νομιζω πλεον δεν εχει νοημα μετα τοσο καιρο. Αρχιζει και η season3 οπως λετε και βοηθαει στην επιλογη μου. Τηρησα οτι ειχα πει αλλα μεχρι να παει 15 ευρω δε θα υπαρχετε ουτε εσεις να παιξουμε παρεα αλλα ισως ουτε και σερβερ να μπω!!! :-D

Dear GEORGIOS MAVROUDIS,

Thank you for shopping from our website: http://www.Allcdkey.com/!

Your Order # 420792-AC now has been finished. Please view the attachment to check the screenshot(s) of the CD Key(s). Whenever you have a question please don't hesitate to contact us. We are always expecting to serve you better.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αν το επαιρνες πριν λιγο καιρο που εκανε 20 δολλαρια απο το site της blizzard και το εστελνες με gift στο mail σου επειδη ειναι το Αμερικανικο θα σ εβγαινε 17 ευρω.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είστε όλοι μαζί κάπου μαζεμένοι ?

υπάρχει insomnia guild ?

από τα notes στο patch βλέπω ότι ο doctor

παίρνει dps boost και είναι πειρασμός για το

νέο season αν και ο αγαπημένος μου είναι ο βάρβαρος

μήπως κατάλαβα κάτι λάθος ?

Δημοσ.

Κανεις που παιζει απο ινσομνια να μου πει το id του αμα τυχει ποτε να παιξουμε μαζι? :)

Δημοσ.

Ηδη λιώνει αυτός να προλάβει την season3

μπα φιλε δουλεια ειμαι! το απογευμα θα το βαλω, κατσε να το κατεβασω πρωτα γμτ εχω δρομο!

Δημοσ.

Επειδη βλεπω κοσμο να επιστρεφει ή αν το αγοραζει για την καινοιυρια σεσον να υπενθιμησω οτι εχουμε Clan με το ονομα insomnia, Οσοι θελετε στειλτε request για να σας βαλουνε

Δημοσ.

επρεπε να φτασω level65 για να παρω το πρωτο μου legendary! ελεος!!!

Δεν το ανοιξα ακομα ειπα να το ποσταρω εδω :devil:

Αντε παμε δυνατα ! :ph34r:

post-44836-0-29841400-1428599745_thumb.jpg

Δημοσ.

εχει κανεις θεμα μετα την αναβαθμηση σε 2,2,30894;;;;; δεν με βαζει μεσα και δεν ξερω αν εχει παίσει ο σερβερ η ειναι θεμα απο εμενα!!!

Δημοσ.

και μενα κρασαρε τωρα και το παλευω, δεν εμπαινε battlenet!

Μολις μπηκα ρε πουστη μου σημερα πρωτη μερα και το γονατισα το συστημα :X

Δημοσ.

Ουτε και μενα με βαζει τωρα.Μηπως εχουν πεσει οι servers?Παντως απο εχθες μετα το update εχει πολυ lag το παιχνιδι.

Δημοσ.

ρε συ green.... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όχι τιποτα θα αναγκαστω να δω παλι walking dead .......

τα εχω δει όλα και προχθες ειδε ένα επεισοδιο η Κυρα και τωρα με βαζει να τα ξανα δουμε όλα από την αρχη να μπει στο νοημα......

post-57931-0-01267100-1428606003_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αντε θα πω την αληθεια... το εριξα για να φτασω πρωτα εγω στα 70 να ειμαι ετοιμος ! ηδη ειμαι 65+ :-D :-D :-D

Αλλα 14 γιγα εχω να κατεβασω μετα θα ειναι ετοιμο, καπου εκει θα μπουμε ολοι μαζι!!! (κατεβαζω κανονικα!)

Παιδια στα seasons εγω ας πουμε που αντεχω T1 θα παιζω Τ1 και εσεις Τ5 οσο ειστε η παιζει αλλιως το

πραγμα? μηπως εχω μειονεκτημα παιζοντας σε χαμηλο level και βρισκω χειροτερα (και ποιο λιγα)

legendary?

* Οταν μπαινω εγω ειναι busy day και για το forum και για το παιχνιδι :X

Δημοσ.

Καπου τα μπερδεψες...... και 70 να φτασεις δεν είναι της season 3 ο χαρακτηρας σου..... αυριο βραδυ που θα ξεκινησει η season 3 Θα φτιαξεις νέο από level 1 .......

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...