Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. Μια ερωτηση παιδια, ειχα αγορασει το d3 πριν 2 χρονια στο pc και το ειχα τερματισει.

Τωρα ειπα να το ξανα αρχισω και το αγορασα μαζι με το expansion για το PS4.

ξερετε αν μπορω να μεταφερω τον χαρακτηρα και τα αντικειμενα που ειχα? η τα χανω και ξεκιναω απο το 0?

Γνωρίζει κανείς;

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς;

Δε νομίζω ότι μπορείς αλλά google is you friend

Aaaaanyway

Q. Will I be able to transfer my game data from PC to console for Ultimate Evil Edition?

No. You will not be able to transfer your game data from PC to any supported console platform for Ultimate Evil Edition (or vice-versa).

Link.png Site: Source

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ. Άλλη μια ερώτηση , στο ακαουντ μου είχα βάλει κωδικό με sms αλλα έχω αλλάξει αριθμό απο τότε. Τωρα τι πρέπει να κανω; Να στείλω email?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς;

Και να μπορουσες να μεταφερεις δεν θα αξιζε να μπεις καν στην διαδικασια.

Τα αντικειμενα που θα ειχες μαζεψει θα ηταν κατευθειαν για salvage σε σχεση με αυτα που πρεπει να εχεις τωρα.

Σε ευχαριστω πολυ. Άλλη μια ερώτηση , στο ακαουντ μου είχα βάλει κωδικό με sms αλλα έχω αλλάξει αριθμό απο τότε. Τωρα τι πρέπει να κανω; Να στείλω email?

Στειλε ticket support στην blizzard θα σου στειλουνε καποιο λινκ να ενεργοποιησεις στο email σου και να αλλαξεις καποια παλια σου στοιχεια.

Αν επιλεξεις live support απλα θα σε ρωτησει εκεινη την στιγμη καποια στοιχεια να του δωσεις.

Δημοσ.

παιδια το gamecard το δινει 14,98 ! ΕΥΡΩ  Παω και εγω να το αγορασω και οταν μπαινω μεσα το δειχνει 14,98 λιρες!!!

Οποτε θα βγει πολλα! Γιατι αυτο? τι παει λαθος? Πως ειναι πρωτο στη λιστα αφου ουσιαστικα ειναι πολυ ακριβο?

* Μιλαω για το reaper of souls

Δημοσ.

Ρε πρασινομάτη ακόμα να το πάρεις;;;

Άντε, αρχίζει και η 3η season όπου νά'ναι, προλαβαίνεις.

Δημοσ.

XD

XglG7.gif

10000 likes για το γελιο του Sheldon.

Tι θα κανετε στη σεσον 3?

Ειμαι μεταξυ Barbarian που επιστρεφει το αγαπημενο whirwind build και Demon Hunter που επισης επιστρεφει το αγαπημενο elemental arrow build....

Δημοσ.

παιδια το gamecard το δινει 14,98 ! ΕΥΡΩ  Παω και εγω να το αγορασω και οταν μπαινω μεσα το δειχνει 14,98 λιρες!!!

Οποτε θα βγει πολλα! Γιατι αυτο? τι παει λαθος? Πως ειναι πρωτο στη λιστα αφου ουσιαστικα ειναι πολυ ακριβο?

* Μιλαω για το reaper of souls

πάρε από amazon uk το ros σε collectors στα 18e να λες ότι πήρες και τον κολλέκτορα

Δημοσ.

Αξιζει το

Diablo III: Reaper of Souls.?? στα 35 ευρω...???

http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/diablo-iii:-reaper-of-souls-pc-game/prod5502251pp/

E συγνωμη κιολας αλλα στα τελευταια ποστ λενε τα παιδια πως το βρισκουν 15 ευρω digital και 18 την colector και μας ρωτας αν αξιζει να δωσεις 35?

Σκεψου ισα με 10 δευτερολεπτα και θα την βρεις την απαντηση.

Δημοσ.

10000 likes για το γελιο του Sheldon.

Tι θα κανετε στη σεσον 3?

Ειμαι μεταξυ Barbarian που επιστρεφει το αγαπημενο whirwind build και Demon Hunter που επισης επιστρεφει το αγαπημενο elemental arrow build....

Μάλλον θα ξαναδοκιμάσω Monk να δω τί αλλαγές παίζουν.

Δημοσ.

E συγνωμη κιολας αλλα στα τελευταια ποστ λενε τα παιδια πως το βρισκουν 15 ευρω digital και 18 την colector και μας ρωτας αν αξιζει να δωσεις 35?

Σκεψου ισα με 10 δευτερολεπτα και θα την βρεις την απαντηση.

χαχαχαχα..καλο...αλλα ρωταω ανα αξιζει σαν συνεχεια και οχι για την τιμη του.....

Χωρια οτι ειμαι συλλεκτης οποτε ψωνιζω με case καθε game ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...