ababapanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 καλησπερα. Μια ερωτηση παιδια, ειχα αγορασει το d3 πριν 2 χρονια στο pc και το ειχα τερματισει. Τωρα ειπα να το ξανα αρχισω και το αγορασα μαζι με το expansion για το PS4. ξερετε αν μπορω να μεταφερω τον χαρακτηρα και τα αντικειμενα που ειχα? η τα χανω και ξεκιναω απο το 0? Γνωρίζει κανείς;
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γνωρίζει κανείς; Δε νομίζω ότι μπορείς αλλά google is you friend Aaaaanyway Q. Will I be able to transfer my game data from PC to console for Ultimate Evil Edition? No. You will not be able to transfer your game data from PC to any supported console platform for Ultimate Evil Edition (or vice-versa). Site: Source
ababapanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ. Άλλη μια ερώτηση , στο ακαουντ μου είχα βάλει κωδικό με sms αλλα έχω αλλάξει αριθμό απο τότε. Τωρα τι πρέπει να κανω; Να στείλω email?
k_skidrow Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γνωρίζει κανείς; Και να μπορουσες να μεταφερεις δεν θα αξιζε να μπεις καν στην διαδικασια. Τα αντικειμενα που θα ειχες μαζεψει θα ηταν κατευθειαν για salvage σε σχεση με αυτα που πρεπει να εχεις τωρα. Σε ευχαριστω πολυ. Άλλη μια ερώτηση , στο ακαουντ μου είχα βάλει κωδικό με sms αλλα έχω αλλάξει αριθμό απο τότε. Τωρα τι πρέπει να κανω; Να στείλω email? Στειλε ticket support στην blizzard θα σου στειλουνε καποιο λινκ να ενεργοποιησεις στο email σου και να αλλαξεις καποια παλια σου στοιχεια. Αν επιλεξεις live support απλα θα σε ρωτησει εκεινη την στιγμη καποια στοιχεια να του δωσεις.
greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 παιδια το gamecard το δινει 14,98 ! ΕΥΡΩ Παω και εγω να το αγορασω και οταν μπαινω μεσα το δειχνει 14,98 λιρες!!! Οποτε θα βγει πολλα! Γιατι αυτο? τι παει λαθος? Πως ειναι πρωτο στη λιστα αφου ουσιαστικα ειναι πολυ ακριβο? * Μιλαω για το reaper of souls
*nenya* Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ρε πρασινομάτη ακόμα να το πάρεις;;; Άντε, αρχίζει και η 3η season όπου νά'ναι, προλαβαίνεις.
StormGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 XD 10000 likes για το γελιο του Sheldon. Tι θα κανετε στη σεσον 3? Ειμαι μεταξυ Barbarian που επιστρεφει το αγαπημενο whirwind build και Demon Hunter που επισης επιστρεφει το αγαπημενο elemental arrow build....
paularas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 παιδια το gamecard το δινει 14,98 ! ΕΥΡΩ Παω και εγω να το αγορασω και οταν μπαινω μεσα το δειχνει 14,98 λιρες!!! Οποτε θα βγει πολλα! Γιατι αυτο? τι παει λαθος? Πως ειναι πρωτο στη λιστα αφου ουσιαστικα ειναι πολυ ακριβο? * Μιλαω για το reaper of souls πάρε από amazon uk το ros σε collectors στα 18e να λες ότι πήρες και τον κολλέκτορα
kalidor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αξιζει το Diablo III: Reaper of Souls.?? στα 35 ευρω...??? http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/diablo-iii:-reaper-of-souls-pc-game/prod5502251pp/
StormGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αξιζει το Diablo III: Reaper of Souls.?? στα 35 ευρω...??? http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/diablo-iii:-reaper-of-souls-pc-game/prod5502251pp/ E συγνωμη κιολας αλλα στα τελευταια ποστ λενε τα παιδια πως το βρισκουν 15 ευρω digital και 18 την colector και μας ρωτας αν αξιζει να δωσεις 35? Σκεψου ισα με 10 δευτερολεπτα και θα την βρεις την απαντηση.
*nenya* Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 10000 likes για το γελιο του Sheldon. Tι θα κανετε στη σεσον 3? Ειμαι μεταξυ Barbarian που επιστρεφει το αγαπημενο whirwind build και Demon Hunter που επισης επιστρεφει το αγαπημενο elemental arrow build.... Μάλλον θα ξαναδοκιμάσω Monk να δω τί αλλαγές παίζουν.
paularas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-Reaper-Collectors-Edition/dp/B00H4PW0K2 ανέβηκε λίγο
kalidor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 E συγνωμη κιολας αλλα στα τελευταια ποστ λενε τα παιδια πως το βρισκουν 15 ευρω digital και 18 την colector και μας ρωτας αν αξιζει να δωσεις 35? Σκεψου ισα με 10 δευτερολεπτα και θα την βρεις την απαντηση. χαχαχαχα..καλο...αλλα ρωταω ανα αξιζει σαν συνεχεια και οχι για την τιμη του..... Χωρια οτι ειμαι συλλεκτης οποτε ψωνιζω με case καθε game ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις