Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tnx για την γρήγορη απάντηση

αυτό που λες treasure goblin rift

πως  το ενεργοποιώ ή είναι random ?

έχω paragon 87 οπότε no t6

(το επίπεδο δυσκολίας υποθέτω)

ο καλύτερος char μου (wizard) έχει 900k dps

Δημοσ.

Είναι random στα bounties. Μην κοιτάς και πολύ το dps. Αν κάνεις το firebird θα βγάζεις t6 και μετά αρχίζει το game. Αλλά σε κάποιες μέρες βγαίνει το s3 εκεί ανεβάζουν αρκετά το dmg του wizard και έχει πολλές αλλαγές. Οπότε κράτα δυνάμεις....

Δημοσ.

tnx

χε χε η αλήθεια είναι ότι το έχω κάψει λίγο τελευταία

λόγω double xp ήταν ευκαιρία να 70ρισο κάποιους chars

Δημοσ.

Μετα απο ενα διαλειμα αποχης στο diablo, επαιξα εχθες λιγο και διαπιστωσα nerf στο γιατρο :/ γιατι ετσι ρε Blizz?

Είναι ακόμα playable με jade/quetz για solo απο όσο ξέρω αλλα ο βασικός και αναντικάστατος ρόλος του είναι tiki/stunbot σε party.

Δε θυμάμαι αν τον στρώσουν λίγο για s3 tbh.

Δημοσ.

Είναι ακόμα playable με jade/quetz για solo απο όσο ξέρω αλλα ο βασικός και αναντικάστατος ρόλος του είναι tiki/stunbot σε party.

Δε θυμάμαι αν τον στρώσουν λίγο για s3 tbh.

Με το nerf που θα πέσει σε spirit walk δύσκολα τα βλέπω για jade.

Δημοσ.

καλησπερα παιζω diablo3+ros εδω και  λιγο  καιρο....ακομα  δεν  εχω  καταλαβει  και  πολλα  σιγα  ...σιγα....ηθελα  να  ρωτησω  το  private  με  το  public εχει  διαφορα.......στο  ενα  παιζεις μονος  και  στο  αλλο  με  παρεα χαζο λιγο  ακουγεται....οταν  μαπινω  στο game  μου  μετρα  απο  το  1-30 kai μετα  μπαινω σε  αλλους δεν  το μετρα.....και  ακομα  δεν  μπορω  να  βρω  πως πουλας  και  αγοραζεις  και καπου  μπορεις  να  βαλεις και  skill  στον  followers που  εχεις, δεν  μου βγαζει κατι  για  να  μπω  σε αυτο το menu.βλεπω μονο options,το  αλλο  δεν  θυμαμαι,leave game,exit  diablo πουθενα  δεν  το  βρισκω

ελπιζω  να  μην  σας  ζαλισα δεν  παιζω  ακομα  σε group και  παω  στα  τυφλα ακομαααααααα  ουφφφφφφφφ :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  

Δημοσ.

καλησπερα παιζω diablo3+ros εδω και  λιγο  καιρο....ακομα  δεν  εχω  καταλαβει  και  πολλα  σιγα  ...σιγα....ηθελα  να  ρωτησω  το  private  με  το  public εχει  διαφορα.......στο  ενα  παιζεις μονος  και  στο  αλλο  με  παρεα χαζο λιγο  ακουγεται....οταν  μαπινω  στο game  μου  μετρα  απο  το  1-30 kai μετα  μπαινω σε  αλλους δεν  το μετρα.....και  ακομα  δεν  μπορω  να  βρω  πως πουλας  και  αγοραζεις  και καπου  μπορεις  να  βαλεις και  skill  στον  followers που  εχεις, δεν  μου βγαζει κατι  για  να  μπω  σε αυτο το menu.βλεπω μονο options,το  αλλο  δεν  θυμαμαι,leave game,exit  diablo πουθενα  δεν  το  βρισκω

ελπιζω  να  μην  σας  ζαλισα δεν  παιζω  ακομα  σε group και  παω  στα  τυφλα ακομαααααααα  ουφφφφφφφφ :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  

1.) παιζοντας με ομαδα παιρνεις bonus exp + bonus gold find-items αλλα μεγαλωνει η δυσκολια στα τερατα.

για lvl up και item find ειναι καλυτερο να παιζεις με ομαδα.

2.)πουλας και αγοραζεις απο τους merchant στην καθε μια απο τις πολεις.

αντικειμενα δεν θα αγορασεις ποτε απο και δεν θα πουλας οτι δεν χρειαζεσαι αλλα θα τα σπας στον blacksmith με salvage για να παιρνεις materials για αλλαγη στατιστικων σε διαφορα αντικειμενα που θελεις να κρατησεις.

3.)τον follower μπορεις να τον χρησιμοποιεις ΜΟΝΟ οταν παιζεις μονος σου.

υπαρχουν διαφορα αντικειμενα που τα droppαρεις φυσικα και δινουνε διαφορα bonuses στον follower σου οπως να μην δεχεται καθολου damage ή να χρησιμοποιει ολα του τα skills. τα σκιλλς αλλα και να παρεις στην κατοχη σου καθε ενα απο τους 3 followers απλα πας στην πολη τους βρισκεις πατας πανω σε οποιον θελεις και τον κανεις Hire.

4.)το να πατησεις Esc για να ανοιξεις το μενου των followers δεν εχει καμια απολυτως σχεση.

Δημοσ.

Η συμβουλή μου είναι να παίξεις μια φορά το campaign μόνος σου (αναγκαστικά στο ευκολότερο επίπεδο δυσκολίας), να το τελειώσεις ώστε να πάρεις μια ιδέα για το παιχνίδι (και να διαβάσεις και το σενάριο με την ησυχία σου) και στη συνέχεια να παίζεις μόνο σε mutliplayer.

Δημοσ.

αυτο  κανω  αρχισα  στο  normal και  καταφερα και  το πηγα  60 τα campain μονος τα  βγαζω  με  τη  βοηθεια  των  followers του game  ως  εδω  καλα  εναν  παιχτη  μονο ειχα  στα 34 lvl  και  πηγα  μαζι  του  μεχρι  τα  36 μετα μονος τωρα στο ros  με  την  επεκταση  παιζω hard δεν εχω  μεγαλο  προβλημα  απλα  τα αρχικα  σταδια  του  παιχνιδιου  ειναι  πιστευω  το παν.....αν  αρχιζεις να  παιζεις τον παιχτη  σου  σωστα  και  με  ποιο τροπο  απλα.

Απλα το  multiplayer δηλαδη......σαν ενα  απλο game  χωρις  αλλους για  αρχη γιατι σαν  επιλογη  δεν  το  εχω δει καπου ........δινεις  καποια εντολη  στα options η ειναι τροπος gaming χαζο εεεεεεεεεεε.!SORRY αν  παιζεις μονος  αυτο  εχει.......

στο  mutliplayer εχει  επιλογη  private και  public αρα.....κατι μαλον  δεν  καταλαβαινω καλα...!τωρα  παιζω  private,πρωτα public  ποια η  διαφορα...!δεν  ρωταω  αλλα  γιατι ειναι  χαος το  θεμα  ειναι  τοσα  πολλα  απλα  σαν αρχη  ασχετα  αν  εχω  φθασει στα  67 lvl σχετικα  ευκολα,και  λεω  τωρα  τη γινεται....αμα  δεν  ξερεις  και  πολλα  πραγματα....!ευαχαριστω για την ανταποκριση  στο  προηγουμενο  ερωτημα  μου   :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D 

Δημοσ.

Public αμα το ανοιξεις απο τα options ειναι το multiplayer

Αλλα, βρισκει απο το 1-2 lvl και μετα απο 60~70 lvl αλλα ατομα.

Στα ενδοιαμεσα lvl αμα κανεις αποστολες δεν μου εχει ερθει κανεις σχεδον ποτε σε party...

Δεν ξερω γιατι, παιζουν πολλα privates φιλοι μεταξυ τους;

Δημοσ.

Public αμα το ανοιξεις απο τα options ειναι το multiplayer

Αλλα, βρισκει απο το 1-2 lvl και μετα απο 60~70 lvl αλλα ατομα.

Στα ενδοιαμεσα lvl αμα κανεις αποστολες δεν μου εχει ερθει κανεις σχεδον ποτε σε party...

Δεν ξερω γιατι, παιζουν πολλα privates φιλοι μεταξυ τους;

ειναι απλο,κανεις δεν παιζει public ενδιαμεσα στην σεζον απο τα 1-69.

οσους δεις και παιζουνε public απο τα 1-69 θα ειναι στην αρχη της σεζον.

Δημοσ.

Καλημέρα πρίν 2-3 μέρες αγόρασα το  παιγνίδι με το expans μαζί έχω κάνει  ενα  crusader hardcore χαρακτήρα το οποίον  τον  έχω φτασει  για την ώρα 56 lvl μ'εχρι στιγμής  ενω  εχω την  επιλογή  για public game κανένα άτομο  δεν έχω  πετύχει να μπεί  για co-op κάνω  μήπως  κάτι  λάθος στις  ρυθμίσεις??? και  ένα τελευταίο  όταν  έκανα τον χαρακτήρα  δεν  έβαλα  και την επιλογή  για το season mode  υπάρχει  μήπως τρόπος να το επιλέξω τωρα? πρέπει να περιμένω  την νέα season?  ή πρέπει να φτίαξω απο την άρχη νέο χαρακτήρα?? Θα εκτιμούσα πολυ κάποιες συμβουλές απο κάποιους που ασχολούνται  καιρό.

Ευχαριστώ πολύ  σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις μου

Δημοσ.

Καλημέρα πρίν 2-3 μέρες αγόρασα το  παιγνίδι με το expans μαζί έχω κάνει  ενα  crusader hardcore χαρακτήρα το οποίον  τον  έχω φτασει  για την ώρα 56 lvl μ'εχρι στιγμής  ενω  εχω την  επιλογή  για public game κανένα άτομο  δεν έχω  πετύχει να μπεί  για co-op κάνω  μήπως  κάτι  λάθος στις  ρυθμίσεις??? και  ένα τελευταίο  όταν  έκανα τον χαρακτήρα  δεν  έβαλα  και την επιλογή  για το season mode  υπάρχει  μήπως τρόπος να το επιλέξω τωρα? πρέπει να περιμένω  την νέα season?  ή πρέπει να φτίαξω απο την άρχη νέο χαρακτήρα?? Θα εκτιμούσα πολυ κάποιες συμβουλές απο κάποιους που ασχολούνται  καιρό.

Ευχαριστώ πολύ  σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις μου

56lvl game hardcore mode δεν προκειται να βρεις ποτε.

οχι δεν μπορεις να αλλαξεις τωρα

και γενικα σαν νεος που εισαι στο παιχνιδι παιξε normal mode και ασε το hardcore.

μια φορα να πεσεις εχεις χασει το χαρακτηρα σου και δεν θα μπορεις να ξαναπαιξεις με αυτον + οτι αντικειμενα ειχες μαζεψει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...