Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω το παιχνίδι αλλά με ενδιαφέρει καθαρά το single player κομμάτι του για το campaign. Αξίζει;Ενα playthrough πόσες ώρες περίπου είναι;

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει να δωσεις 40ευρω για να παιξεις μονο το campaign.

Μεσα σε μια μερα,διαβαζοντας οτι υπαρχει απο lore κτλπ το εχεις τερματισει.

• Like 1
Δημοσ.

20 ευρώ το βρίσκω στο σκρουτζ και από ότι βλέπω στο ίντερνετ το campaign είναι κανα 20ωρο. Για αυτο ρωτησα και εδώ να σιγουρεψω ότι είναι γύρω στις 20 ώρες. Έχει παίξει κάνεις το campaign του να επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο;

Δημοσ.

40 ευρω αφου το expansion εχει και αυτο την συνεχεια στην ιστορια. Καπου στις 30-40 ωρες ειναι το συνολο, αφου παιξεις την ιστορια 4 φορες (normal,....)

Δημοσ.

20 ευρώ το βρίσκω στο σκρουτζ και από ότι βλέπω στο ίντερνετ το campaign είναι κανα 20ωρο. Για αυτο ρωτησα και εδώ να σιγουρεψω ότι είναι γύρω στις 20 ώρες. Έχει παίξει κάνεις το campaign του να επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο;

Αν θες απλά playthrough με το πάσο σου το expansion δεν είναι πάνω απο 5 ώρες  και το vanilla λίγο παραπάνω. Πές 10-15 σύνολο. Προσωπικά έχω γραμμένες πάνω απο 1000 ώρες played. Παρόλο που και γω θα ήθελα ένα πιο campaign centric παιχνίδι και έχω άπειρες ενστάσεις για τη ροή του παιχνιδιού, όλα τα λεφτά ξεκινάνε μετα το 70 και αφότου ξεκινήσεις να ασχολείσαι με rifts/gearing και πλέον leaderboards. Στις 10 απριλίου ξεκινάει η season 3 οπότε αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις τότε θα ήταν μια καλή περίοδος για να υπάρχει playerbase, hype και λόγος να παίξεις.

40 ευρώ μόνο για το campaign και αν δε τρελαίνεσαι και με το lore (αν τρελαινόσουν θα τα είχες παίξει ήδη) είναι λίγο μεχ.

Δημοσ.

Κοιτα, αυτή την στιγμή παίζω Titan quest και είμαι σχεδόν στα μισά (χωριά το exp) με πάνω από 18 ώρες παιχνιδιού. Έλεγα αφού το τερματίσω να ξεκινήσω το diablo. Αλλά από ότι βλέπω δεν είναι ο τύπος που ψάχνω για single player campaign.

Δημοσ.

Πολύ λίγο κράτησε η 2η σεζόν. Γιατί;;;

η εταιρεια θελει να σε κανει να παιζεις...και να παιζεις...και να γραφεις ωρες.

η 2η σεζον ηταν καθαρα για να σε κρατησει και να μην σταματησεις το παιχνιδι.

ελαχιστες αλλαγες σε 2-3 χαρακτηρες. Οι υπολοιποι ακριβως το ιδιο.

ειδικα wizard. πρεπει να ειδα σεζον 2 γυρω στους 10 wizard το πολυ.

και εχω φτασει μεχρι στιγμη κοντα τα 600 paragon.

η σεζον 3 θα εχει ψωμι και σιγουρα θα κρατησει σχεδον σαν την σεζον 1.

Δημοσ.

η εταιρεια θελει να σε κανει να παιζεις...και να παιζεις...και να γραφεις ωρες.

η 2η σεζον ηταν καθαρα για να σε κρατησει και να μην σταματησεις το παιχνιδι.

ελαχιστες αλλαγες σε 2-3 χαρακτηρες. Οι υπολοιποι ακριβως το ιδιο.

ειδικα wizard. πρεπει να ειδα σεζον 2 γυρω στους 10 wizard το πολυ.

και εχω φτασει μεχρι στιγμη κοντα τα 600 paragon.

η σεζον 3 θα εχει ψωμι και σιγουρα θα κρατησει σχεδον σαν την σεζον 1.

Μακάρι να κρατήσει όσο η 1, να είναι εξίσου απολαυστική. Η 2 με άγχωσε, νιώθω ότι δεν πρόλαβα να κάνω τπτ!

Δημοσ.

1. θα βάλουν κάνα καινούριο dungeon ?

αν όχι γιατί να παίζω το ίδιο και το ίδιο ?

2. Μετά από κάτι μήνες που έκανα ξανά login

βλέπω ότι έχω 26 million και θυμάμαι ότι

τα είχα πάρει σε ένα multi andenture μάλλον

που είχα μπει ξέρει κανείς τι παίχτηκε και

αν παίζει αυτό ακόμα ? 'η ήταν π@υστια

των άλλων παιχτών ?

3. όταν τελειώσει η δεύτερη seasson

ο χαρακτήρας χάνεται ?

Δημοσ.

1. Διάβασε τα notes του patch.

2. Αν μπεις σε treasure goblin rift t6 νομίζω παίρνεις πολλά περισσότερα.

3. Ο χαρακτήρας ενσωματώνεται στους non-seasons και το exp προστίθεται. Έτσι έγινε και στην 1. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει αυτό αλλά λογικά άμα το πάρεις....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...