Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μαζεύεις 500 shards πρώτα και θα τα ξοδεύεις όλα μαζί στην Kadala για armor. Δε γίνεται να μη σου πετάξει. Αν πηγαίνεις 100 100 , σώθηκες.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν είναι ότι έχει διαφορά, απλά φαίνεται καλύτερα στο μάτι :P

• Like 1
Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΗ! εχει ενας φιλος και το diablo 3 & reapers of souls δεν μπορει να κανει ανακτηση με την καμια απο την battlenet ενω εχει προτοτυπα τα games, me τα cd keys .. ενω ειχε δηλωσει το email του δεν υπαρχει στην battlenet. 

υπαρχει δυνατοτητα να δουμε που εχουν καταχωρηθει τα cd keys??? 

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΗ! εχει ενας φιλος και το diablo 3 & reapers of souls δεν μπορει να κανει ανακτηση με την καμια απο την battlenet ενω εχει προτοτυπα τα games, me τα cd keys .. ενω ειχε δηλωσει το email του δεν υπαρχει στην battlenet. 

υπαρχει δυνατοτητα να δουμε που εχουν καταχωρηθει τα cd keys??? 

Αν όταν έκανε το λογαριασμό είχε δώσει τα στοιχεία του ναι(πες mail μπορεί να είχε βάλει κάποιο κ να μην θυμάται πιο έβαλε-συχνό φαινόμενο αν εχεις 2-3 mail).Όπως και να έχει μπορεί να κάνει ticket ή να πατήσει για Live support μιας και έχει τα cdkeys.Απλά το δύσκολο θα είναι αν δεν έχει βάλει τα στοιχεία του να γίνει εξακρίβωση ότι αυτός π έχει τα cdkey και αυτός π είχε βάλει τα cdkey είναι ο ίδιος.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ticket με τετοιο θεμα να ανοιξω !! εφτιαξα αλλο account λεει οτι τα cd keys που εχουν οι συσκευασιες εχουν γινει αλλου claime??? τι κανουμε τωρα????

Δημοσ.

ναι το ειδα σε ευχαριστω τελικα θα αναγκαστω να παρω καινουργια στην τιμη 40 ευρω με το expansion... 

αξιζει τελικα το ros??? σαν προσθηκη??? 

ειχα τελειωσει το diablo 3 αλλα μετα δεν το επαιξα ξανα και  το ειχα δωρησει....τωρα , νομιζω  πρεπει να αγορασω και το diablo 3  για να δω το Reaper of souls??? η κανω λαθος?       

Δημοσ.

ναι το ειδα σε ευχαριστω τελικα θα αναγκαστω να παρω καινουργια στην τιμη 40 ευρω με το expansion... 

αξιζει τελικα το ros??? σαν προσθηκη??? 

ειχα τελειωσει το diablo 3 αλλα μετα δεν το επαιξα ξανα και  το ειχα δωρησει....τωρα , νομιζω  πρεπει να αγορασω και το diablo 3  για να δω το Reaper of souls??? η κανω λαθος?       

Πρέπει να αγοράσεις και τα 2 αν θες να παίξεις RoS (ουσιαστικά όλο το game εκεί είναι πλέον). Αξίζει, καμία σχέση με το D3 όταν είχε πρωτοβγεί. Από το loot (όχι τελείως random items και stats) έως και τον τρόπο που φαρμάρεις στο adventure mode (bounties, rifts) και το progress που μπορείς να κάνεις σε greater rifts και seasons. Απλά είναι όπως θα έπρεπε να είναι στην αρχή, παρόλα αυτά το συνεχές farmάρισμα κάποια στιγμή κουράζει οπότε κάποια στιγμή θα περιμένεις για νέο patch με content.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα

παιδια  παιζω 15μερες το  diablo3 kai  το παιχτη  τον εχω στα  60  τελος...!τωρα ανεβαζω  paragon lvl ακομα το ROS δεν  το εχω  παρει  no  money..... :fear:....να  συνεχισω  να ανεβαζω  paragon lvl στο  3 ειμαι........η να  παρω με  καποιο  τροπο  το  ros!!!!!!!!!!! 

Δημοσ.

καλησπερα

παιδια  παιζω 15μερες το  diablo3 kai  το παιχτη  τον εχω στα  60  τελος...!τωρα ανεβαζω  paragon lvl ακομα το ROS δεν  το εχω  παρει  no  money..... :fear:....να  συνεχισω  να ανεβαζω  paragon lvl στο  3 ειμαι........η να  παρω με  καποιο  τροπο  το  ros!!!!!!!!!!! 

Να παρεις το expansion, τωρα παιζεις αλλα ουσιαστικα δεν παιζεις, εχουν μπει παρα πολλα πραγματα με το RoS που τα χανεις

Δημοσ.

ψήνεται να με levelάρει κανεις στο new season? :D

ακομα δεν εχει ξεκινησει η νεα σεζον,και ψαχνετε ατομα να σας ανεβασουνε;

σιγα το πραγμα στην τελικη να πας απο το 1 στο 70.

συν οτι δεν θα εισαι μονος σου,γιατι με το ξεκινημα της νεας σεζον θα μπουνε ολοι στο adventure mode και θα παιζεις με party.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...