Dakonblackblade Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θα μαζεύεις 500 shards πρώτα και θα τα ξοδεύεις όλα μαζί στην Kadala για armor. Δε γίνεται να μη σου πετάξει. Αν πηγαίνεις 100 100 , σώθηκες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 καλά δεν είναι ότι έχει διαφορά, απλά φαίνεται καλύτερα στο μάτι 1
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ε με 400-500 πάω κάθε φορά :Ρ αλλά ναι, μάλλον τυχερά είναι αυτά.
linkoln Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΗ! εχει ενας φιλος και το diablo 3 & reapers of souls δεν μπορει να κανει ανακτηση με την καμια απο την battlenet ενω εχει προτοτυπα τα games, me τα cd keys .. ενω ειχε δηλωσει το email του δεν υπαρχει στην battlenet. υπαρχει δυνατοτητα να δουμε που εχουν καταχωρηθει τα cd keys???
savoukos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΗ! εχει ενας φιλος και το diablo 3 & reapers of souls δεν μπορει να κανει ανακτηση με την καμια απο την battlenet ενω εχει προτοτυπα τα games, me τα cd keys .. ενω ειχε δηλωσει το email του δεν υπαρχει στην battlenet. υπαρχει δυνατοτητα να δουμε που εχουν καταχωρηθει τα cd keys??? Αν όταν έκανε το λογαριασμό είχε δώσει τα στοιχεία του ναι(πες mail μπορεί να είχε βάλει κάποιο κ να μην θυμάται πιο έβαλε-συχνό φαινόμενο αν εχεις 2-3 mail).Όπως και να έχει μπορεί να κάνει ticket ή να πατήσει για Live support μιας και έχει τα cdkeys.Απλά το δύσκολο θα είναι αν δεν έχει βάλει τα στοιχεία του να γίνει εξακρίβωση ότι αυτός π έχει τα cdkey και αυτός π είχε βάλει τα cdkey είναι ο ίδιος.
linkoln Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ticket με τετοιο θεμα να ανοιξω !! εφτιαξα αλλο account λεει οτι τα cd keys που εχουν οι συσκευασιες εχουν γινει αλλου claime??? τι κανουμε τωρα????
sleepy_head Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Για δες εδώ: https://eu.battle.net/support/en/help/ battle.net account > can't login/recover email address > live chat? όταν πάω να ανοίξω ticket βλέπω ότι χρειάζεται το email οπότε δοκίμασε το live chat.
linkoln Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι το ειδα σε ευχαριστω τελικα θα αναγκαστω να παρω καινουργια στην τιμη 40 ευρω με το expansion... αξιζει τελικα το ros??? σαν προσθηκη??? ειχα τελειωσει το diablo 3 αλλα μετα δεν το επαιξα ξανα και το ειχα δωρησει....τωρα , νομιζω πρεπει να αγορασω και το diablo 3 για να δω το Reaper of souls??? η κανω λαθος?
Norone92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι το ειδα σε ευχαριστω τελικα θα αναγκαστω να παρω καινουργια στην τιμη 40 ευρω με το expansion... αξιζει τελικα το ros??? σαν προσθηκη??? ειχα τελειωσει το diablo 3 αλλα μετα δεν το επαιξα ξανα και το ειχα δωρησει....τωρα , νομιζω πρεπει να αγορασω και το diablo 3 για να δω το Reaper of souls??? η κανω λαθος? Πρέπει να αγοράσεις και τα 2 αν θες να παίξεις RoS (ουσιαστικά όλο το game εκεί είναι πλέον). Αξίζει, καμία σχέση με το D3 όταν είχε πρωτοβγεί. Από το loot (όχι τελείως random items και stats) έως και τον τρόπο που φαρμάρεις στο adventure mode (bounties, rifts) και το progress που μπορείς να κάνεις σε greater rifts και seasons. Απλά είναι όπως θα έπρεπε να είναι στην αρχή, παρόλα αυτά το συνεχές farmάρισμα κάποια στιγμή κουράζει οπότε κάποια στιγμή θα περιμένεις για νέο patch με content. 1
StormGr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Η Season 2 φαινεται οτι θα κρατησει λιγο. 5 Απριλιου σταματαει η Season και στις 8 θα εχουμε το patch. http://www.diablofans.com/news/48374-expected-date-for-patch-2-2-greater-rift-score
geovilmarbeb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια παιζω 15μερες το diablo3 kai το παιχτη τον εχω στα 60 τελος...!τωρα ανεβαζω paragon lvl ακομα το ROS δεν το εχω παρει no money..... ....να συνεχισω να ανεβαζω paragon lvl στο 3 ειμαι........η να παρω με καποιο τροπο το ros!!!!!!!!!!!
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ψήνεται να με levelάρει κανεις στο new season? 1
StormGr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια παιζω 15μερες το diablo3 kai το παιχτη τον εχω στα 60 τελος...!τωρα ανεβαζω paragon lvl ακομα το ROS δεν το εχω παρει no money..... ....να συνεχισω να ανεβαζω paragon lvl στο 3 ειμαι........η να παρω με καποιο τροπο το ros!!!!!!!!!!! Να παρεις το expansion, τωρα παιζεις αλλα ουσιαστικα δεν παιζεις, εχουν μπει παρα πολλα πραγματα με το RoS που τα χανεις
k_skidrow Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ψήνεται να με levelάρει κανεις στο new season? ακομα δεν εχει ξεκινησει η νεα σεζον,και ψαχνετε ατομα να σας ανεβασουνε; σιγα το πραγμα στην τελικη να πας απο το 1 στο 70. συν οτι δεν θα εισαι μονος σου,γιατι με το ξεκινημα της νεας σεζον θα μπουνε ολοι στο adventure mode και θα παιζεις με party.
Προτεινόμενες αναρτήσεις