k_skidrow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα,πριν 1-2 χρονια οταν αλλαξα κινητο και ειχα το authenticator στο παλιο ενεργοποιημενο που δεν μπορουσα να το ανοιξω καν. δεν χρειαστηκε να δωσω ταυτοτητα παρα μονο μια επιβεβαιωση μεσω του email μου.
geovilmarbeb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 καλημερα παιδια πριν λιγο καιρο αρχισα να παιζω το diablo3 το εχω στο normal,σημερα σκοτωσα το diablo και εβγαλε υποτιτλους ειμαι ακομα στα 34lvl τη συνεχεια δεν την εχω παρη το patch αλλα αν θελω να μηνω για λιγο εδω,με βγαζει στην αρχη αν αρχισω παλι και το παω στο hard λογικα θα εχω τις ιδιες πιστες παλι και τα ιδια quest.....με τη λογικη αν παρω και το αλλο παλι θα τελειωση γρηγορα....τη γνωμη εχετε να κανω ....!
nikosggg3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αν σου αρεσε το παιχνιδι παρε και το reaper of souls. Χανεις πολλά χωρίς το expansion. 1
geovilmarbeb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ναι εχεις δικιο τελικα θα το παρω λογικα δε κανεις κατι βαζεις το dvd και το περνα μονο του....βρηκα την λυση απο το game αλλαξα campain.......και παιζω hard ευχαριστω nikosgg
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Happy anniversary αύριο (σήμερα πλέον) με 100% boost σε XP και gold. Άντε μπας και καταφέρω επιτέλους εγώ ο αρχινουμπάς να φτάσω paragon 200 μια ώρα αρχύτερα. 1
*nenya* Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ααα ωραία νεα! Να προλάβω να παίξω αύριο. Μόνο μια μέρα όμως θα κρατήσει το boost;
gildo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ευτυχως μου εχει πεσει 2 φορες το boon of the hoarder και σταματησα να ανυσηχω για το gold.Το ειχα αφησει ποσο καιρο και εδω και 20 μερες εχω καει κανονικα.Παντως ανεβαινει σφαιρα το paragon και απο 60 εχω φτασει 175 αρκετα γρηγορα.Γιατι μας βαζει σε que σημερα?
Tmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 50% κάτω το Diablo 3 + Reaper of souls στο Battlenet.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Έχετε να κάνετε καμιά πρόταση για σετάκι που να ταιριάζει στην seasonal character μου; http://www.diabloprogress.com/hero/diablocat-2293/Magitsoula/54865290 Ή κανα wizardοitem γενικά που να boostάρει κάπως το damage της ή το intelligence. Μέχρι Torment III αντέχει η Μαγιτσούλα... :/ 1
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η στρατηγική είναι απλή. θα παίζεις Rifts και τα shards θα τα σπρώχνεις στην Kadala αλλά μόνο για κομμάτια πανοπλίας. Όχι όπλα rings και amulets. Πρώτα όμως θα πρέπει να μαζεύεις 500 shards και θα τα σπρώχνεις όλα μαζί. 2-3 green και legendary εγγυημένα σχεδόν. Έτσι θα ντυθείς. Το όπλο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ socket ΜΕ EMERALD Αρχικά , βασικοί κανόνες. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να έχουν socket. Ώμοι-ζώνη-παντελόνι-μπότες-στήθος=αμυντικά stats (inte+vit+all res/armor) και ότι άλλο βολέψει (elemental dmg+skill dmg+Life%) Κράνος- bracers- όπλο-δαχτυλίδια-amulet- γάντια -orb=επιθετικά stats (int+crit chance+ Crit Damage) και ότι άλλο βολέψει (vitality-attack speed-elemental dmg είναι πάντα καλοδεχούμενα crit chance =crit damage/10 , αυτή είναι η βασική ισορροπία. Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες για να ανεβάσεις τη μαγιτσούλα σου. Τα άλλα ποιο μετά. Ισχύουν και για τους άλλους ήρωες. 1
klainmaingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Έχετε να κάνετε καμιά πρόταση για σετάκι που να ταιριάζει στην seasonal character μου; http://www.diabloprogress.com/hero/diablocat-2293/Magitsoula/54865290 Ή κανα wizardοitem γενικά που να boostάρει κάπως το damage της ή το intelligence. Μέχρι Torment III αντέχει η Μαγιτσούλα... :/ Όπως είπε ο dakon θες rifts/rifts/rifts Μπαίνε και σε publics t6 για αρχή, ούτως η άλλως ένας να είναι ντυμένος οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν spectate. Θέλεις το firebird set, ένα καλό arlyse και απο κει και πέρα ανάλογα τι θα πέσει πράττεις. Ιδανικό θα ήταν ένα δυνατό wand of woh αλλα μπορείς να βάλεις και οποιοδήποτε maxarismένο ancient όπλο. Γενικά οι wizard είναι απο τα αδικημένα class αυτού του Patch αλλα αυτό πάει περισσότερο στα greaters. Μέχρι t6 με κάποια ανθρώπινα items θα πρέπει να το φαρμάρεις για πλάκα. Οπότε θέλεις gametime για να έχεις αν μη τι άλλο έστω mediocre full firebird set/ ανθρώπινο weapon κ τα άλλα θα έρθουν. Για αρχή έτσι όπως σε βλέπω απλά αρχίζεις να φοράς ότι πέφτει και σου δίνει stats και θα σε βγάλει ο δρόμος. 1
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θενκς ρε παιδιά! Για αρχή έβαλα emerald στο όπλο της και άρχισα να 'πειράζω' τις ιδιότητες άλλων αντικειμενων στην βυζαρομυστίκ. Το πράμα φτιάχνει και μπαίνει το νερό στ'αυλάκι. Αλλά με τα blood shards δεν έχω δει κάτι θετικό ως τώρα :/ τα κάνω trade και πέφτουν σκατά items, κυρίως rare. Συνεχίζω με τα rifts και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταια! Το κακό είναι ότι θέλω να λιωσω και δεν έχω αρκετό χρόνο γαμωτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις