Runner25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ρε παιδια πηρα την εκδοση με το expancion reaper of soul εβαλε το diablo αλλα οταν παω να βαλω στο σαιτ το κωδικο για το reaper of soul Μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχω παιχνιδι συμβατο εγκατεστημενο. ειναι γνωστο προβλημα........................καμια ιδεα?
sleepy_head Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κλείσε το battlenet και άλλαξε τον κωδικό του λογαριασμού σου. 1
kostzak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια εχω το diablo 3 collectors edition και οταν παω να τρεξω το diablo launcher μετα την εγκατασταση το παιχνιδι κολαει στο blizzard update agent.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.εχω windows 8 .πριν απο κανενα τριμηνο που το ειχα ξανακανει εγκατασταση λειτουργουσε
shooterg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Παιδιά το παιχνίδι το πείρα σήμερα μπορω να μοω σε κάποια κλαν που να έχει έλληνες για να μ μάθουν και καλυτερα το game ?
kostzak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια εχω το diablo 3 collectors edition και οταν παω να τρεξω το diablo launcher μετα την εγκατασταση το παιχνιδι κολαει στο blizzard update agent.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.εχω windows 8 .πριν απο κανενα τριμηνο που το ειχα ξανακανει εγκατασταση λειτουργουσε παιζει ρολο που δεν το εχω εγκαταστησει στο c : \programfiles αλλα σε αλλο δισκο και αλλο καταλογο
*nenya* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Παιδιά το παιχνίδι το πείρα σήμερα μπορω να μοω σε κάποια κλαν που να έχει έλληνες για να μ μάθουν και καλυτερα το game ? Καλώς ήρθες λοιπόν! Έχουμε insomnia clan, ζήτα εδώ να σε προσθέσει κάποιος. Και καλό σφάξιμο εύχομαι!
shooterg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο diablo λεγομαι TormentorGR μπορειτε να με προσθεσετε στην κλαν? Battletag: TormentorGR#2813 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από shooterg
Runner25 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ρε παιδια πηρα την εκδοση με το expancion reaper of soul εβαλε το diablo αλλα οταν παω να βαλω στο σαιτ το κωδικο για το reaper of soul Μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχω παιχνιδι συμβατο εγκατεστημενο. ειναι γνωστο προβλημα........................καμια ιδεα? εκανα αλλαγη κωδικου απο battlenet μεσω browser αλλα τιποτα καμια αλλη ιδεα? συνεχιζει να μου βγαζει για τον κωδικο που βαζω οτι δεν εχω συμβατο προιον
k_skidrow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εκανα αλλαγη κωδικου απο battlenet μεσω browser αλλα τιποτα καμια αλλη ιδεα? συνεχιζει να μου βγαζει για τον κωδικο που βαζω οτι δεν εχω συμβατο προιον support ticket στην blizzard και θα στο φτιαξουνε οι ιδιοι ειτε θα σου πουνε αναλυτικα τι θα κανεις. μπορεις να κανεις και live chat με καποιον απο τους admin για να ξεμπερδευεις γρηγορα. 1
k_skidrow Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οποιος μπορει απο την clan που εχετε εδω παιδες ας με κανει ενα add. NightCrawler#2870
overpower Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Συνοπτικα: εβγαλα το authenticator απο το κινητο μου, τωρα που το ξαναεβαλα πρεπει να το επιβεβαιωσω στο account μου, στο οποιο δεν μπορω να μπω επειδη εχω ενεργο το authenticator, αλλα και ουτε με sms μπορω να μπω (δεν ερχεται τιποτα). Τι μπορω να κανω?
4GGELOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Στείλε ticket στην blizzard. Θα σου κάνουν μερικές ερωτήσεις. Ίσως χρειαστεί να στείλεις και την ταυτότητα σου(ή κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα σου) σκαναρισμένη. Έτσι είχε γίνει στην περίπτωση μου όταν είχα πάθει το ίδιο με εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις