Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πηρα την εκδοση με το expancion reaper of soul εβαλε το diablo αλλα οταν παω να βαλω στο σαιτ το κωδικο για το reaper of soul Μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχω παιχνιδι συμβατο εγκατεστημενο.

ειναι γνωστο προβλημα........................καμια ιδεα?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω το diablo 3 collectors edition και οταν παω να τρεξω το diablo launcher μετα την εγκατασταση το παιχνιδι κολαει στο blizzard update agent.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.εχω windows 8 .πριν απο κανενα τριμηνο που το ειχα ξανακανει εγκατασταση λειτουργουσε

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι το πείρα σήμερα μπορω να μοω σε κάποια κλαν που να έχει έλληνες για να μ μάθουν και καλυτερα το game ? :P

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω το diablo 3 collectors edition και οταν παω να τρεξω το diablo launcher μετα την εγκατασταση το παιχνιδι κολαει στο blizzard update agent.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.εχω windows 8 .πριν απο κανενα τριμηνο που το ειχα ξανακανει εγκατασταση λειτουργουσε

παιζει ρολο που δεν το εχω εγκαταστησει στο c : \programfiles αλλα σε αλλο δισκο και αλλο καταλογο
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι το πείρα σήμερα μπορω να μοω σε κάποια κλαν που να έχει έλληνες για να μ μάθουν και καλυτερα το game ? :P

Καλώς ήρθες λοιπόν!

Έχουμε insomnia clan, ζήτα εδώ να σε προσθέσει κάποιος.

Και καλό σφάξιμο εύχομαι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο diablo λεγομαι TormentorGR  

μπορειτε να με προσθεσετε στην κλαν? :D

Battletag:

TormentorGR#2813

Επεξ/σία από shooterg
Δημοσ.

ρε παιδια πηρα την εκδοση με το expancion reaper of soul εβαλε το diablo αλλα οταν παω να βαλω στο σαιτ το κωδικο για το reaper of soul Μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχω παιχνιδι συμβατο εγκατεστημενο.

ειναι γνωστο προβλημα........................καμια ιδεα?

εκανα αλλαγη κωδικου απο battlenet μεσω browser αλλα τιποτα καμια αλλη ιδεα? συνεχιζει να μου βγαζει για τον κωδικο που βαζω οτι δεν εχω συμβατο προιον

Δημοσ.

εκανα αλλαγη κωδικου απο battlenet μεσω browser αλλα τιποτα καμια αλλη ιδεα? συνεχιζει να μου βγαζει για τον κωδικο που βαζω οτι δεν εχω συμβατο προιον

support ticket στην blizzard και θα στο φτιαξουνε οι ιδιοι ειτε θα σου πουνε αναλυτικα τι θα κανεις.

μπορεις να κανεις και live chat με καποιον απο τους admin για να ξεμπερδευεις γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Συνοπτικα: εβγαλα το authenticator απο το κινητο μου, τωρα που το ξαναεβαλα πρεπει να το επιβεβαιωσω στο account μου, στο οποιο δεν μπορω να μπω επειδη εχω ενεργο το authenticator, αλλα και ουτε με sms μπορω να μπω (δεν ερχεται τιποτα). Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Στείλε ticket στην blizzard. Θα σου κάνουν μερικές ερωτήσεις. Ίσως χρειαστεί να στείλεις και την ταυτότητα σου(ή κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα σου) σκαναρισμένη. Έτσι είχε γίνει στην περίπτωση μου όταν είχα πάθει το ίδιο με εσένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...