Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσθετικά πάει το xp που έχεις πάρει από τα paragons. όχι το lvl. όσο xp έχεις πάρει θα γίνει το ανάλογο paragon και θα προστεθεί σε αυτό που έχεις. δλδ εάν είσαι στο normal 100 και έχεις 1x 100 paragon seasonal characters όταν θα γίνουν normal θα πάει το normal paragon στο 140-150 περίπου

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξαναπιάσω το Diablo μετά απο χρόνια. Το είχα παίξει όταν βγήκε για κανα δίμηνο αλλά βαρέθηκα γρήγορα. Αξίζει να γυρίσω όπως είναι πλέον το παιχνίδι? Μια καλή τιμή για cd-key πόσο είναι περίπου? γιατί το βρίσκω κοντά 28 απο διάφορα site και είχα ακούσει οτι παλιότερα είχε παίξει και στα 16.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξαναπιάσω το Diablo μετά απο χρόνια. Το είχα παίξει όταν βγήκε για κανα δίμηνο αλλά βαρέθηκα γρήγορα. Αξίζει να γυρίσω όπως είναι πλέον το παιχνίδι? Μια καλή τιμή για cd-key πόσο είναι περίπου? γιατί το βρίσκω κοντά 28 απο διάφορα site και είχα ακούσει οτι παλιότερα είχε παίξει και στα 16.

Αν αναφέρεσαι στο expansion η τιμή του είναι περίπου 18-22 σε κλειδάδικα..Το κλασικό είναι παραπάνω.

Δημοσ.

Μερικές ενδεικτικές τιμές για το expansion Reaper of Souls εδώ: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-compare-prices/

Λίγο πάνω από 21 ευρώ. Δεν έχει πέσει ιδιαίτερα τους τελευταίους 6 μήνες, μάλλον γιατί το παιχνίδι τραβάει συνεχώς καινούριο κόσμο. 16 δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ, παρά μόνο ίσως σε καμια προσφορά περιορισμένου χρόνου. Εγώ το είχα πάρει 22,5 τον περασμένο Ιούλιο και ήταν μάλλον η χαμηλότερη τιμή τότε. Για να λες ότι το είχες παίξει όταν βγήκε, φαντάζομαι ότι έχεις το "κανονικό" D3 (το οποίο κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ).

Το αν θα σου αρέσει το RoS μάλλον σχετίζεται με το τι δεν σου άρεσε στο D3 και σε έκανε να το βαρεθείς σε 2 μήνες. Ήταν το Real Money Auction House; Το loot system; Διάφορα bugs του παιχνιδιού; Νομίζω [πως τα περισσότερα από τα αρχικά μειονεκτήματα έχουν πλέον βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, εδώ έκατσα να παίξω ακόμα κι εγώ που δεν είμαι του farming, ούτε είχα και σταθερή παρέα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έσκασε αυτό στον seasonal Wiz μου:

0bXgqR8.png

Τι έκανες reroll?γτ αν σ ειχε socket πάνω μπορούσες απλά να κρατήσεις το στατ το αρχικό,να έβγαζες το socket και να περίμενες ένα rama gift και θα ήσουν τέρμα κομπλέ(εκτός κ αν το έκανες)

Δημοσ.

Τι έκανες reroll?γτ αν σ ειχε socket πάνω μπορούσες απλά να κρατήσεις το στατ το αρχικό,να έβγαζες το socket και να περίμενες ένα rama gift και θα ήσουν τέρμα κομπλέ(εκτός κ αν το έκανες)

Αυτό ακριβώς έκανα. Είχε socket, το έκανα reroll σε +% damage και χρησιμοποίησα ένα gift που είχα.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα του φίλου, αλλά τις προάλλες, όταν έκανα πειράματα με έναν seasonal DH με μικρό level, κάποιος φίλος από το inso προσφέρθηκε να με μπουστάρει, χωρίς εγώ να έχω ζητήσει κάτι.

Ευχαριστώ και από εδώ και λυπάμαι που δεν συγκράτησα το όνομα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα ξαναγράψει μερικές σελίδες πριν και θα το ξαναγράψω: αν κάποιος φίλος θέλει βοήθεια, όποτε δει τον συνονόματο Tzelen μέσα, ας στείλει PM, I'll be more than happy :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...