klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μετά απο ελάχιστες ώρες παιχνιδιού είμαι ένα rucksack μακριά απο full build χωρίς να χρειάζομαι grandeur (mara6-dh) Το dmg είναι αστείο και το t6 πάει σα normal. Ώρα για grifts και min max! Μου αρέσει η ευκολία στο lvl up/gear και το fun που δίνει το παιχνίδι. Seasons are cool (y) 1
paularas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 θα το χρειαστείς το grandeur μιας και θέλει είτε cindercoat chest είτε το άλλο το head που έχει -resource cost όταν δεν τρως dmg (pride's fall) + είτε nat boots + weap για την 3άδα είτε leoric crown για head είτε magefist (χειρότερη επιλογή) ΑΛΛΑ σίγουρα φοράς το grandeur μιας και όλα τα slots: chest / head / gloves σου δίνουν + 30% σε flat fire dmg όπου είναι η βασική σου πηγή dmg και σίγουρα από το ring χάνεις λιγότερο από 30% meh, theorycrafting mode off...
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 θα το χρειαστείς το grandeur μιας και θέλει είτε cindercoat chest είτε το άλλο το head που έχει -resource cost όταν δεν τρως dmg (pride's fall) + είτε nat boots + weap για την 3άδα είτε leoric crown για head είτε magefist (χειρότερη επιλογή) ΑΛΛΑ σίγουρα φοράς το grandeur μιας και όλα τα slots: chest / head / gloves σου δίνουν + 30% σε flat fire dmg όπου είναι η βασική σου πηγή dmg και σίγουρα από το ring χάνεις λιγότερο από 30% meh, theorycrafting mode off... Καλά απο ότι βλέπω κάνουν ότι τους κάτσει απο elemental. Προς το παρόν απο resource δε τελειώνει με κανένα θεό με τα wraps οπότε μέχρι t6 πάει σα normal. Τώρα ότι γίνει για grifts. Χθές έκατσαν 2 grandeur οπότε δεν είναι θέμα. Ακόμα στις δοκιμές είμαι (ναι λιώσαμε)
Tmark Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Patch 2.2 incoming to PTR: Θα γίνει release λογικά Season 3. Site: Info inside Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2015 από Tmark 1
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 yay good news! Ωραία πραματάκια βλέπω στο patch. Αλλά....ακόμα να προσθέσουν auto pick-up ρε γαμώτο στα crafting materials. Θα ήταν χρήσιμο. Πιο χρήσιμο βασικά απ'το auto pick-up των health potions. 1
Tmark Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το πιο βασικό για μένα είναι αυτό (δείχνει ότι θέλουν να το αναπτύξουν περαιτέρω το παιχνίδι) New File System: CASC For many years, Blizzard games have used a file format called Mo'PaQ (MPQ for short) as a way to compress and store game files, but it has had a number of technical limitations. To address these, we're switching Diablo III over to our proprietary file format called CASC (Content Addressable Storage Container) in patch 2.2.0. This new file format has lots of improvements that directly benefit players, including a self-maintaining file structure (which helps prevent errors during installation), a faster and more reliable patching process, the ability to hotfix game client data, and a whole lot more! The first step in transitioning Diablo III players will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live, while using as much of the existing installed data as possible to reduce additional downloads. 1
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το πιο βασικό για μένα είναι αυτό (δείχνει ότι θέλουν να το αναπτύξουν περαιτέρω το παιχνίδι) ...The first step in transitioning Diablo III players will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live, while using as much of the existing installed data as possible to reduce additional downloads. Το conversion που λέει θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι εννοεί; :S γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του CASC.
Tmark Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το conversion που λέει θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι εννοεί; :S γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του CASC. Δεν εννοεί αυτό, δεν το διάβασες σωστά: διαβασέ το σε μια φράση αυτό The first step in transitioning Diablo III players, will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το conversion που λέει θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι εννοεί; :S γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του CASC. Nop για τα game files είναι και θα γίνει απο τον client.
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εννοεί αυτό, δεν το διάβασες σωστά: διαβασέ το σε μια φράση αυτό The first step in transitioning Diablo III players, will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live Εμ είδες; Χωρίς κόμμα επιδέχεται διαφορετική ερμηνεία η ίδια πρόταση τώρα που το πρόσθεσες μια χαρά. 1
StormGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο παντως το DIablo, ειχα να παιξω αρκετο καιρο και μου φαινεται ανανεωμενο και με πιο πολλα πραγματα να κανεις απο οτι παλια. Βεβαια η τυχη παιζει μεγαλο ρολο και για ακομη μια φορα η τυχη μου με εχει εγκαταλειψει, ισως για να μην αποκτησω το BiS gear συντομα και βαρεθω
tzelen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Με S1 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου, αλλά βουρ στον πατσά για S2. Είναι απείρως πιο εύκολο και γρήγορο να ανεβάσεις paragon από το 0, παρά αν είσαι 450+. Μέχρι να λήξει η S2, ακόμη και στο χαλαρό να έχεις μαζέψει 150-200 ποντάκια, να'σου που θα βρεθείς με 600+ στο σύνολο, συν τα οποιαδήποτε items που μπορεί να είναι beneficial για τους "normal" χαρακτήρες σου.
StormGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω να πανε προσθετικα τα paragon level, μαλλον θα προστεθει σαν experience και οσο φτασει...
tzelen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω να πανε προσθετικα τα paragon level, μαλλον θα προστεθει σαν experience και οσο φτασει... Well, shit, there goes my brilliant plan 1
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Well, shit, there goes my brilliant plan Μα καλά, για χθεσινούς τους έχεις εκεί στην blizzard?! τσ,τσ,τσ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις