GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Θα μπουκαρω αυριο να ασχοληθω ελπιζω να μην ξενερωσω....λιγα λογια για το season? Τι παιζει? Ποιος ο σκοπος?
tehAllantin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 να φαρμαρεις χωρις ελεος για αλλη μια φορα
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ναι οκ μετα οταν τελιωσει η σεζον τι γινεται?3
StormGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ναι οκ μετα οταν τελιωσει η σεζον τι γινεται?3 Ακριβως! μετα εχει 3,4 και παει λεγωντας. Γενικα ειναι μια καλη ευκαιρια για αυτους που εχουν παρατησει το παιχνιδι και εχουν μεινει πισω να ξαναρχισουνε απο την αρχη μιας και ολοι βρισκονται στο ιδιο επιπεδο. Επισης πολλοι το βλεπουν ανταγωνιστικα και πανε για πρωτιες στο σερβερ κλπ. Εγω ξαναμπηκα ετσι χαλαρα να παιξω λιγο σεσον, ειναι καλη φαση μετα απο τοσο καιρο και συνηθισμενος στα παλια δεδομενα, δεν εχω ουτε καν λεφτα για χωρο στο σεντουκι μου χαχα
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 O χαρακτηρας στο τελος της σεζον? Διαγραφετε? Παλι υπαρχουν ,paragon lvl ?
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεις να το ψαξεις στον γοογλη αφου εχεις τοσες ερωτησεις?
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οχι δεν μπορω...εσυ δεν μπορεις να μπεις στον κοπο να απαντξσεις αντι να μπεις στον κοπο να ειρωνευτεις? Τον ιδιο χρονο θα σου επερνε...οταν εχεις ελευθερη ωρα 1 την ημερα λογω οικογενειας και δουλειας να παιξεις στις 11 υο βραδυ το να ψαχνεις κατι που ταα παιδια εδω μεσα γουσταρουν να βοηθανε οπως εχω βοηθησει και εγω εδω και 11 χρονια ειναι πολυτελεια...
sleepy_head Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 O χαρακτηρας στο τελος της σεζον? Διαγραφετε? Παλι υπαρχουν ,paragon lvl ? Δεν έχω ιδέα για τον χαρακτήρα γιατί δεν έπαιξα στην πρώτη σεζόν. Μάλλον στον γυρίζει σε softcore/hardcore. Τα paragon levels δεν χάνονται, προσθέτονται στα ήδη υπάρχον (non-season).
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Και εσυ μεχρι να το γραψεις ολο αυτο θα μπορουσες να ειχες γραψεις στον γοογλη "diablo 3 seasons"
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μήτσε ότι κάνεις στο season κατεβαίνει στο normal και γίνονται ένα όλα. δλδ ότι paragon πάρεις σου το περνάει στο softcore κτλ κτλ κτλ
klainmaingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Και εσυ μεχρι να το γραψεις ολο αυτο θα μπορουσες να ειχες γραψεις στον γοογλη "diablo 3 seasons" Θα μπορούσαμε κάλλιστα να διαγράψουμε όλο το forum και απλά να googlάρουμε όλοι. Gz you win the internet. Όσοι σκέφτεστε α ξεκινήσετε season μη φοβάστε πάντως το lvl up. Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο πλέον που σε 1/2 μέρες πηγαίνεις 70 και ξεκινάς το παιχνίδι στην ίδια βάση με όσους υπο άλλες συνθήκες θα είχαν χιλιαρίσει τα paragon. 1
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Θα μπορούσαμε κάλλιστα να διαγράψουμε όλο το forum και απλά να googlάρουμε όλοι. Gz you win the internet. Και χωρις να παει στο google, μπορει καλλιστα να χρησιμοποιησει το search fuction του φορουμ αφου ειχαν ειπωθει τα ιδια στην αρχη της 1ης σεζον.
ADHD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ενταξει ειναι ενας τροπος να επικοινωνησουμε και λιγο οι γνωστοι εδω προφανως μπορεις να βρεις τα παντα στο google..
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σνεχιζεις να εκτιθεσαι....αν ολοι ψαχναμε το φορουμ σε οτι θελαμε να πουμε σε κατι κατηγοριες οπως windows - apple - wow θα ειχαμε 10 σελιδες τοπικ
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εκτιθεμαι καθολου. Βρηκες την απαντηση σου μετα απο τοσες ωρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις