Bermudakias33 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Συγγνώμη κιόλας αλλά για να αγοράσω το dablo3 από Ελλάδα μετά από περίπου 3 χρόνια μαζί με το expansion θέλω 65 - 70 ευρώ… Αίσχος… Επίσης γατί δεν βγαίνει μια νέα έκδοση πακέτο μαζί με το expansion για το pc; Μόνο στις κονσόλες δηλαδή;
Tmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 40€ και τα 2 μαζί: https://www.g2a.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-pc-mac-global.html
HarryGrey Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Ξεκίνησα την Ultimate Evil edit με Barbarian. Έκανα βλακεία οσον αφορά την διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι; Ρωτάω γιατί δεν έχω χρόνο για να κάνω και δεύτερο playthrough με διαφορετικό Class. Αν είναι επειδή μετράω μόνο 6 ώρες gameplay μέχρι στιγμής να ξεκινήσω new game από τώρα.
k_skidrow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 http://www.diablofans.com/news/48316-end-of-season-preview-no-planned-pvp-improvements End of Season!
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εγώ ξανά άρχισα να παίζω, Demon Hunter T5, με το τελευταίο patch την Ultimate Evil στο Ps4 (βάλανε greater rift/seasonal/ancient legendaries κτλ) Είχε ένα event με grouped golbins και αυτό ήταν το αποτέλεσμα Σκεφτόμουν να το αγοράσω και στο PC αλλα μου τρώει αρκετό χρόνο το άτιμο. Πάντως σίγουρα αξίζει στην τωρινή του μορφή.
aris1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια τι εγινε; Εχω το RoS το λεει στο site της blizzard αλλα στο client λεει upgrade παλι... Ανοιξα το game πηγα να παρω τον crusader και μου λεει να αγορασω το παιχνιδι. Το πηρα απο g2a το κλειδι στα μεσα δεκεμβριου... Τι παιχτηκε...... Eκανα αυτο και πετυχε: DzikiGniew, could you change your battle.net password whilst the game and bnet desktop app are completely closed, then log back in (using the new password obviously:P) and try again, it should refresh your account. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11180918208
aliakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 είχα και γω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και κάποιος φίλος από το forum μου είπε να κάνω αλλαγή password στο battlenet και ως δια μαγείας μετά τα πάντα λειτούργησαν
aris1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Σπαστικο ομως που με αναγκασε ετσι buggoβλαμενα να αλλαξω τον κωδικό μου.... Εκατσα και τον εγραψα σε χαρτακι λες και ειμαι γερος...
ozi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Bγήκε το patch με τα ancient items?Να το δοκιμάσω? Ποιος char έχει hype τώρα?
k_skidrow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Bγήκε το patch με τα ancient items?Να το δοκιμάσω? Ποιος char έχει hype τώρα? Ναι εχει βγει το patch εδω και λιγο καιρο. Κανανε αλλαγες σε ολους,και καινουργια αντικειμενα θα προστεθουν και στην season 2.
itsgosu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εσεις season παιζετε; τι προσφέρει γενικώς; θα γινουν restart οι season ηρωες;
k_skidrow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εσεις season παιζετε; τι προσφέρει γενικώς; θα γινουν restart οι season ηρωες; για τα καινουργια αντικειμενα παιζεις που βαζουνε καθε νεα σεζον. τους χαρακτηρες σου εννοειται δεν τους χανεις. τα exp που πηρες στην season προσθετονται στα exp της non-season.
Προτεινόμενες αναρτήσεις