Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ακόμα καλά gears για solo T6, μήπως υπάρχει κάποιος να πηγαίνουμε duo T6 στο campaign ( επειδή έχω το diablo 3 ακόμα) για farm ; Αν θέλει ( και μπορεί φυσικά ) κάποιος ας μου στείλει κανα μηνυματάκι  :-)

Είμαι wizard paragon 75.

Επίσης, το set firebird's finery είναι καλό για wizard ;

Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο set.

Δημοσ.

Χτες αγόρασα το RoS το Diablo το έχω ακριβώς ένα χρόνο και να έχω παίξει συνολικά 1 μήνα gametime, το είχα παρατηρήσει. Τεσπα καλώς σας βρήκα και μια ερώτηση, γιατί όταν κάνω open game to public Δεν μπαίνει κάνεις; Είμαι act5 torment 1 κι ένας δεν έχει μπει. Όλοι παίζουν από t4 και πάνω;

Δημοσ.

Χτες αγόρασα το RoS το Diablo το έχω ακριβώς ένα χρόνο και να έχω παίξει συνολικά 1 μήνα gametime, το είχα παρατηρήσει. Τεσπα καλώς σας βρήκα και μια ερώτηση, γιατί όταν κάνω open game to public Δεν μπαίνει κάνεις; Είμαι act5 torment 1 κι ένας δεν έχει μπει. Όλοι παίζουν από t4 και πάνω;

Κατά βάση πλέον, ναι

Δημοσ.

Όποιος θέλει παρέα για κάτι λιγότερο από Τ6, ας μου πει όταν θα είμαι Online :-D  tzelen είναι το όνομα και στο D3,

Δημοσ.

ειχα πει για 15, οτι λεω δεν ξελεω... απλα να περιμενω να παει 15 η να το παρω στα 16?! :-)

Παιζω και farcry4 τωρα (δωρο χριστουγεννων του θειου) και δε βιαζομαι!!!

Δημοσ.

Πρασινοματη μπαίνει το '15 κ ακόμα σε περιμένουμε. Πάρτο επιτελους!!

Καλό gaming σε όλους ;) ιδανικές μέρες.

Δημοσ.

Για όποιον δεν το ξέρει, παίζει +100% bonus xp αυτές τις ημέρες.

Σε Τ6, ριφτάρεις και ανεβάζεις paragon για πλάκα :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...