nevermore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κι εκεί που μπαίνεις χαρούμενος να παίξεις μιας που αύριο δεν έχει πρωινό ξύπνημα τσουυυυπ να ένα ωραίο message της Blizzard: έχουν θεματάκια με τους authentication servers οπότε Diablo γιοκ απόψε! !@@#$%!#$%@#$! Και έφαγα τσάμπα και 20 mins αναμονή. Yeap είχε από πριν θέμα με τους servers... εδιτ : το πρόβλημα συνεχίζει και δεν βλέπω φως για σήμερα τουλάχιστον Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από nevermore
*nenya* Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Έλα ρε γαμωτο :/ Θα δοκιμάσω πιο μετά πάλι. Και ελπίζω να ειναι όλα καλα. Μα τωρα βρήκαν;;!! Sent from a galaxy far faaar away.
nevermore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το buff με το magic find και experience τι δεν το αφήνουν μόνιμο... Ίσα ίσα μία ώρα πρόλαβα έπαιξα γιατί δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες και το ευχαριστήθηκα (βροχή από πρασινοκαφετιά items).
fixxxer29 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το buff με το magic find και experience τι δεν το αφήνουν μόνιμο... Ίσα ίσα μία ώρα πρόλαβα έπαιξα γιατί δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες και το ευχαριστήθηκα (βροχή από πρασινοκαφετιά items). Gold find Και experience ήταν το buff...
nevermore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Gold find Και experience ήταν το buff... ότι και να ήταν καλό ήταν, πάντως είδα διαφορά (μάλλον τυχαία τότε) και στα drops (λες να ευνόησε μόνο εμένα η μαμά blizzard ) Πάντως το gold find απορώ γιατί το μπαφάρανε αφού έχουμε γεμίσει gold πλέον....
overpower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα laptop, και τα χριστουγεννα θα εχω παλι το pc της υπογραφης. Απλα αναρωτιεμαι αν το σηκωνει το diablo 3. Το laptop ειναι το lenovo g700
Mamatereza Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα laptop, και τα χριστουγεννα θα εχω παλι το pc της υπογραφης. Απλα αναρωτιεμαι αν το σηκωνει το diablo 3. Το laptop ειναι το lenovo g700 Καμια πληροφορια παραπανω για το laptop?
tzelen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εγώ και η νουμποσύνη μου θέλουμε να σας ρωτήσουμε κάτι Με την βαρβάρα κατάφερα μετά από πολύ ξύλο, αίμα, μπινελίκια να φτάσω να rift-άρω σε Τ6, όχι με άνεση, αλλά και χωρίς να με πετσοκόβουν κάθε 3 δεύτερα. Grift όμως δεν μπορώ να τελειώσω πάνω από 26. Μια φορά έφτασα σε 27, αλλά με καθάριζαν σαν πατάτα κάθε elite pack και όχι μόνο Ο βάρβαρος λέγεται Tzelenius (είναι φυσικά στο group του Inso), δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω link τώρα. Έχετε κανένα tip για την ασχετοσύνη μου; Αν θυμάμαι καλά, είμαι στα 630Κ ζωή, 12 mil toughness και σχεδόν 1.3 mil damage unbuffed. Ευχαριστώ!
Mamatereza Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Για οποιον ενδιαφερεται για το παιχνιδι, απο σημερα υπαρχει σε προσφορα απ το επισημο site της Blizzard με 19,90. https://eu.battle.net/shop/en/product/game/diablo
Federacion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 το απλό έτσι; τέτοια τιμή είχε και μέχρι πρότινως σε διάφορα κλειδάδικα. απίστευτο που δεν έσπασε (στο PC) ή δεν έπεσε η τιμή μέχρι σήμερα...........
overpower Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καμια πληροφορια παραπανω για το laptop?Δεν παίζει σε αυτό το laptop. Καμια πληροφορια παραπανω για το laptop?Δεν παίζει σε αυτό το laptop.
ellinas12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ και η νουμποσύνη μου θέλουμε να σας ρωτήσουμε κάτι Με την βαρβάρα κατάφερα μετά από πολύ ξύλο, αίμα, μπινελίκια να φτάσω να rift-άρω σε Τ6, όχι με άνεση, αλλά και χωρίς να με πετσοκόβουν κάθε 3 δεύτερα. Grift όμως δεν μπορώ να τελειώσω πάνω από 26. Μια φορά έφτασα σε 27, αλλά με καθάριζαν σαν πατάτα κάθε elite pack και όχι μόνο Ο βάρβαρος λέγεται Tzelenius (είναι φυσικά στο group του Inso), δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω link τώρα. Έχετε κανένα tip για την ασχετοσύνη μου; Αν θυμάμαι καλά, είμαι στα 630Κ ζωή, 12 mil toughness και σχεδόν 1.3 mil damage unbuffed. Ευχαριστώ! hardcore η normal είσαι φιλε?
tzelen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Normal φυσικά, το hardcore θα με οδηγούσε σε αγορά νέου υπολογιστή, ή τουλάχιστον πληκτρολογίου, καθώς θα το έσπαγα σε χρόνο dt 1
ChumpsChoice Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή δεν έχω ακόμα καλά gears για solo T6, μήπως υπάρχει κάποιος να πηγαίνουμε duo T6 στο campaign ( επειδή έχω το diablo 3 ακόμα) για farm ; Αν θέλει ( και μπορεί φυσικά ) κάποιος ας μου στείλει κανα μηνυματάκι Είμαι wizard paragon 75. Επίσης, το set firebird's finery είναι καλό για wizard ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις