Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχάς μην μπερδεύουμε τα dungeon crawl με τα mmo/mmorpg κλπ. Ταπεινή μου γνώμη ο φίλος Panagiotis32 δεν θέλει να τρολάρει απλά έχει έντονο ύφος, κυρίως ενάντια στην μπλε κυρία.

Όπως και με την  άλλη μπλε κυρία (ελα ξέρετε) θα έρθει και για αυτήν η ώρα της αποκαθήλωσης, δεν έχει έρθει ακόμα όμως. Για το θέμα του οnline single play την κράξαμε όλοι, απόφαση ήταν και τελικά δεν απέτυχε. Το έχω ξαναπεί οτι το παιχνίδι είναι fun για κουρασμένους εγκεφάλους που θέλουν απροβληματιστα run το βράδυ, δεν χρειάζεται καθόλου skill και σε ανταμοίβει συνεχώς μεχρι να τουμπανιάσεις. Από εκεί και πέρα προφανώς δυσκολεύουν τα πράγματα για βελτίωση gear. Αλλάζεις χαρακτήρα η σταματάς να παίζεις : τα λεφτά σου  μια φορά σε σχέση με τις ώρες που εχεις παιξει τα έχεις πάρει πίσω.

• Like 5
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι fun για κουρασμένους εγκεφάλους που θέλουν απροβληματιστα run το βράδυ, δεν χρειάζεται καθόλου skill και σε ανταμοίβει συνεχώς μεχρι να τουμπανιάσεις. 

My 2 cents.

Δημοσ.
Εξαιρετικο το Torchlight 2,μου αρεσε παρα πολυ οπως φυσικα και το 1.Αλλα δυστηχως δεν εχει το βαθος να σε κρατησει για πολλη ωρα σε σχεση με D3 και PoE. Ευτυχως που το βαζει το Steam σε Sales συχνα και εχει λιγο κοσμο Online.

το torch 2 μια χαρα βαθος εχει και έχει κατι που το d3 δεν εχει (BUILDS). στο d3 απο την αλλη επιτιδες εβγαλαν το AH. για να σε κραταει να ριξεις τα legendary που θες. καλα το τελευταιο που ειπες παιζει σε αλλη κατηγορια. αστο :)

Δημοσ.

Περιμένουμε τον άλλον να αγοράσει το ros να πέσει λίγο ζωντάνια στο θρεντ αλλά που.....

καλώς μας βρήκες!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αντε ρε παιδια, λιγη ζωντανια και αρκετη βοηθεια    :-D

Τι στο καλο, ολοι με ενα kukri, calamity, flying dragon, furnace κλπ εισαστε..

Καλα, ποσο πισω εχω μεινει... :huh:

Δημοσ.

Για να μας πουν οι demon hunters κανένα καλό build και ποια items να κυνηγήσουμε (να κάνω καμιά αλλαγή από τον δόκτωρα γιατί βαρέθηκα :D )

Δημοσ.

Για να μας πουν οι demon hunters κανένα καλό build και ποια items να κυνηγήσουμε (να κάνω καμιά αλλαγή από τον δόκτωρα γιατί βαρέθηκα :D )

Marauder 6 build. Ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή με διάφορες παραλλαγές, αναλόγως τι ΜΗ / ΟΗ κουβαλάς.

Εγώ άφησα τη μάγισσα για DH γιατί εκνευρίστηκα που δεν έχει άλλο viable build χωρίς furnace (που δε μου πέφτει) ενώ μου έχει πέσει σχετικά καλό και υπερσπάνιο Wand of Woh και δεν μπορώ ουσιαστικά να το χωρέσω σε ένα καλό melee build που να αντέχει όσο το το άλλο. Συνεπώς, αν είναι να παίζω tower defense με τη μάγισσα με hydra / apocalypse blizzard etc (πράγμα που δεν το θέλω) καλύτερα να παίξω με την original tower defense, DH- Marauder 6 set build.

Όταν καταλάβουν ότι δε γίνεται να υπάρχει μόνο ένα best build, τότε τα ξαναλέμε με τη μαγισσα, εκτός και αν πέσει furnace :P

• Like 1
Δημοσ.

Marauder 6 build. Ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή με διάφορες παραλλαγές, αναλόγως τι ΜΗ / ΟΗ κουβαλάς.

Εγώ άφησα τη μάγισσα για DH γιατί εκνευρίστηκα που δεν έχει άλλο viable build χωρίς furnace (που δε μου πέφτει) ενώ μου έχει πέσει σχετικά καλό και υπερσπάνιο Wand of Woh και δεν μπορώ ουσιαστικά να το χωρέσω σε ένα καλό melee build που να αντέχει όσο το το άλλο. Συνεπώς, αν είναι να παίζω tower defense με τη μάγισσα με hydra / apocalypse blizzard etc (πράγμα που δεν το θέλω) καλύτερα να παίξω με την original tower defense, DH- Marauder 6 set build.

Όταν καταλάβουν ότι δε γίνεται να υπάρχει μόνο ένα best build, τότε τα ξαναλέμε με τη μαγισσα, εκτός και αν πέσει furnace :P

Βασικά ψήθηκα για DH γιατί έριξα 2 κομμάτια marauder με τον δόκτωρα οπότε είπα να τον δοκιμάσω (τον είχα αφήσει 60 lvl)

Για να δούμε :P

Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί οτι το παιχνίδι είναι fun για κουρασμένους εγκεφάλους που θέλουν απροβληματιστα run το βράδυ, δεν χρειάζεται καθόλου skill και σε ανταμοίβει συνεχώς μεχρι να τουμπανιάσεις. Από εκεί και πέρα προφανώς δυσκολεύουν τα πράγματα για βελτίωση gear. Αλλάζεις χαρακτήρα η σταματάς να παίζεις

ναι μεχρι το GRift 30-32 ειναι καπως ετσι. μετά δεν υπαρχουν αυτα, θελει και skill και λεπτομερεστατο σχεδιασμο του build και υπομονη και φυσικα οπως καθε τι στο D3 τυχη (να κατσει καλο GRift).

• Like 1
Δημοσ.

Κι εκεί που μπαίνεις χαρούμενος να παίξεις μιας που αύριο δεν έχει πρωινό ξύπνημα τσουυυυπ να ένα ωραίο message της Blizzard: έχουν θεματάκια με τους authentication servers οπότε Diablo γιοκ απόψε! !@@#$%!#$%@#$!
Και έφαγα τσάμπα και 20 mins αναμονή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...