Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α καλά! Αν είναι να έχουμε και lag καλά κρασιά! Θα γίνω σαν τον πρασινομάτη που λέτε και γω! Οταν πέσει στα 15Ε για να μην πω 9.90Ε τότε το αγοράζω.

Κάνανε που κάνανε ενα παιχνίδι single player να το παίζεις αναγκαστικά online για να μην μπορείς να το παίξεις πειρατικά, έχουν και τρύπιους server απο πάνω?

χμμμ lets think about.... Blizzard πόσα σου έχω μαζεμένα?

1. WoW Εχει κλείσει τα 10 χρόνια και εξακολουθεί να είναι με συνδρομή, τη στιγμή που τα περισσότερα mmo εχουν γίνει free to play.

2. Diablo 3  Απαράδεκτο να μην μπορείς να παίξεις offline. Και τώρα βλέπω οτι παίζει αρκετά lag λόγω των server τους και λένε κιολλας οτι είναι under investigation αντι να το φτιάξουν την επόμενη μέρα.

3. Starcraft 2 το απόλυτα bugαρισμένο game που δεν μπορείς ξεκινήσεις παιχνίδι. aka dead game κανένα ενδιαφέρων απο τους δημιουργούς-προγραμματιστές.

Οπως φαίνεται η Blizzard πάει για το χρήμα μόνο και έχει καβαλήσει το καλάμι! bb απο μένα...

• Like 1
Δημοσ.

ε δεν έχουν και τόσο συχνά πρόβλημα οι servers ρε, μια χαρά είναι το uptime. νομίζω έχει λυθεί κιόλας. αλλά, αν τους τα έχεις μαζεμένα, ρίξε άκυρο.

Δημοσ.

1) με τοσα εκκατομυρια ενεργους συνδρομητες γιατι να το κανει free ; ετΑιρεια με σκοπο το κερδος ειναι.ζοχι φιλανθρωπικο ιδρυμα

2) το d3 με 2 1/2 χρονια online ειχε 10 φορες προβλημαε lag .το ψαχνουν τι να κανουν.....εσενα το αυτοκινητο σου οταν δεν περνει μπρος το πας στο συνεργειο και του λες τοσα λεφτα πληρωνω το θελω ετοιμο σε 37 λεπτα ;

3) το sc ειναι παγκοσμιο φαινομενο με το esport χαρακτηρα του για πιο dead game ακριβως μιλας ;

Μπορεις να παιξεις ανετα candy crash saga που ειναι δωρεαν αφου σε χαλαει το οτι το αγοραζεις γνησιο!!!!!!!!!!! Καλα κανει και εχει always online...για καποιους που ΑΠΑΙΤΟΥΝ αλλα τους χαλαει να το πληρωσουν

• Like 4
Δημοσ.

1) με τοσα εκκατομυρια ενεργους συνδρομητες γιατι να το κανει free ; ετΑιρεια με σκοπο το κερδος ειναι.ζοχι φιλανθρωπικο ιδρυμα

2) το d3 με 2 1/2 χρονια online ειχε 10 φορες προβλημαε lag .το ψαχνουν τι να κανουν.....εσενα το αυτοκινητο σου οταν δεν περνει μπρος το πας στο συνεργειο και του λες τοσα λεφτα πληρωνω το θελω ετοιμο σε 37 λεπτα ;

3) το sc ειναι παγκοσμιο φαινομενο με το esport χαρακτηρα του για πιο dead game ακριβως μιλας ;

Μπορεις να παιξεις ανετα candy crash saga που ειναι δωρεαν αφου σε χαλαει το οτι το αγοραζεις γνησιο!!!!!!!!!!! Καλα κανει και εχει always online...για καποιους που ΑΠΑΙΤΟΥΝ αλλα τους χαλαει να το πληρωσουν

y sure! Θίξαμε ένα funboy :)

1. Εταιρίες με σκοπό το κέρδος είναι και άλλα mmorpg αρκετά γνωστά και πετυχημένα και όλα σχεδόν το έχουν γυρίσει σε F2P. Aion, Tera, Lineage2, LOTR Online είναι κάποια απο αυτά. Ας μην είχε το WoW τους καμένους και εξαρτημένους συνδρομητές να γεμίζουν τις τσέπες της Blzz κάθε μήνα για να παίζουν ενα game 10ετίας και οι ενεργοί συνδρομητές τους θα ήταν πιο λίγοι και απο αυτούς που έχει το FFXIV.

2. Ασε το Diablo3 είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία. Να σου θυμίσω όλα τα χρόνια αναμονής για ένα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτηρίστηκε απο αρκετούς φαν της σειράς ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΟ! Για πάνε ρώτα όλους εκείνους που το γύρισαν σε torchlight 2, ενα indi game που για πολλούς είναι το "diablo3" που ήθελαν!

Ολες οι εταιρίες παιχνιδιών θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, αλλά δεν έχω δει καμία να παίρνει τέτοια θρασύ μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πειρατεία. Ολοι οι υπόλοιποι βλέπουν την πειρατεία ως ενα αναγκαίο κακό που δεν μπορούν να το εξαλείψουν αλλά προσπαθούν να το περιορίσουν ρίχνοντας τις τιμές και κάνοντας προσφορές ώστε να φιλοτιμίσουν τους φαν να αγοράσουν το προϊόν τους! Ετσι κάνουν οι σωστές οι εταιρίες! Η Blizz απ'την άλλη όπως είπα έχει καβαλήσει το καλάμι και το τράβηξε πολύ το σκοινί.

κορεάτικο φαινόμενο. Τώρα είναι fixed.

Οσο για το bug που λέω ψάξε στο google "sc2 game is ready but it won't start" και δες εδώ και πόσο καιρό και πόσο πολύς κόσμος έχει αυτό το πρόβλημα, και δεν υπάρχει καμία υπεύθυνη απάντηση που να λύνει το πρόβλημα εκτός του στυλ "το γνωρίζουμε και το ερευνάμε" (όπως ακριβώς και με τα lag στο d3).

Δημοσ.

Οκ whatever.....εσυ στηριζεις τις εταιρειες που βγαζουν παιχνιδια χωρις always online ψαχνοντας την πειρατικη τους εκδοση ομως.....bug εχουν ολα τα παιχνιδια ..... μεγαλωσα με το d1 & 2 και το 3 με χαλασε αλλα οχι για το always online.....γνωστα και πετυχημενα ολα τα mmo που ξεκινησαν σαν wow killer και τωρα χαροπαλευουν δεν υπαρχουν....

• Like 4
Δημοσ.

Οκ whatever.....εσυ στηριζεις τις εταιρειες που βγαζουν παιχνιδια χωρις always online ψαχνοντας την πειρατικη τους εκδοση ομως.....bug εχουν ολα τα παιχνιδια ..... μεγαλωσα με το d1 & 2 και το 3 με χαλασε αλλα οχι για το always online.....γνωστα και πετυχημενα ολα τα mmo που ξεκινησαν σαν wow killer και τωρα χαροπαλευουν δεν υπαρχουν....

Λόγια του αέρα? Που το στηρίζεις αυτό που λες οτι δεν υπάρχουν?

Ξέρεις πόσος κόσμος παίζει τα παραπάνω mmo που ανέφερα? Με εξαίρεση το Lineage2 που όντως είναι νεκρό, τα υπόλοιπα είναι ΟΛΟΖ¨ΩΝΤΑΝΑ (συν αρκετά άλλα όπως dungeons and dragons online, gw2 (μονο να αγοράσεις το game θέλει. οχι συνδρομή) kai wildstar.

Οπότε άσε τα περι wow clone. Αυτά τα λέγαμε πριν μια 4-5ετία. Τώρα πια θεωρείσαι γραφικός αν λες οτι το WoW είναι το no1 mmo. Κάποτε ήταν, τώρα πια πέρασε η δόξα του και απλά έχει μείνει υπερτιμημένο χωρίς κανένα λόγο!

Δημοσ.

α καλά! Αν είναι να έχουμε και lag καλά κρασιά! Θα γίνω σαν τον πρασινομάτη που λέτε και γω! Οταν πέσει στα 15Ε για να μην πω 9.90Ε τότε το αγοράζω.

Κάνανε που κάνανε ενα παιχνίδι single player να το παίζεις αναγκαστικά online για να μην μπορείς να το παίξεις πειρατικά, έχουν και τρύπιους server απο πάνω?

1. WoW Εχει κλείσει τα 10 χρόνια και εξακολουθεί να είναι με συνδρομή, τη στιγμή που τα περισσότερα mmo εχουν γίνει free to play.

2. Diablo 3  Απαράδεκτο να μην μπορείς να παίξεις offline. Και τώρα βλέπω οτι παίζει αρκετά lag λόγω των server τους και λένε κιολλας οτι είναι under investigation αντι να το φτιάξουν την επόμενη μέρα.

3. Starcraft 2 το απόλυτα bugαρισμένο game που δεν μπορείς ξεκινήσεις παιχνίδι. aka dead game κανένα ενδιαφέρων απο τους δημιουργούς-προγραμματιστές.

Οπως φαίνεται η Blizzard πάει για το χρήμα μόνο και έχει καβαλήσει το καλάμι! bb απο μένα...

1) Είναι λειτουργικό το οικονομικό μοντέλο που εφαρμόζει και άρα δεν την ενδιαφέρει να το αλλάξει.

2) σε πειράζει το οτι είναι συνέχεια online το οποίο παρακάτω αποκαλείς θρασύ μετρό κατά της πειρατείας και άρα δεν μπορείς να το παίξεις πειρατικά ή γιατί θες να παίξεις το αυθεντικό offline και δεν μπορείς ?

3) Δεν μπορώ να διαφωνήσω οτι μπορεί να βγαίνει σε κάποιους το bug που λες, σίγουρα δεν βγαίνει σε όλους και δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι το ποιο πετυχημένο (απ τα τωρινά) online rts.

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε τόσο, μπαίνει ένας μέσα, καλή ώρα ο Panagiotis32, και ποστάρει στα όρια του trolling. Δεν είναι το πρόβλημα η κριτική αλλά το απόλυτο ύφος και ο τρόπος.

Πραγματικά έχω κουραστεί να απαντάω σεντόνια τα ίδια και τα ίδια, ειδικά σε τέτοιου ύφους ποστ. Παίξε μπάλα με επιχειρήματα σοβαρά, νούμερα, στοιχεία, χάλαρωσε το απόλυτο ύφος σου και μετά μπορούμε, αν θέλεις, να κάνουμε σωστή κριτική στην εταιρεία, η οποία όμως δεν έχει κανένα νόημα, ειδικά σε thread που αφορούν παιχνίδια της εταιρείας.

Αν θέλεις κάνε κριτική στο παιχνίδι αυτό ή άνοιξε άλλο thread να κράξεις την εταιρεία, για να μη χαλάμε το thread.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω το diablo3 σε λίγο καιρό, αλλά θέλω να το αρχίσω κανονικά από τώρα, οπότε μήπως υπάρχει κανένα τορρεντ που να έχει ολόκληρο το παιχνίδι; Όχι το try όμως... ευχαριστώ

Δημοσ.

2. Ασε το Diablo3 είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία. Να σου θυμίσω όλα τα χρόνια αναμονής για ένα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτηρίστηκε απο αρκετούς φαν της σειράς ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΟ! Για πάνε ρώτα όλους εκείνους που το γύρισαν σε torchlight 2, ενα indi game που για πολλούς είναι το "diablo3" που ήθελαν!

LOL.. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέρεις πόσος κόσμος παίζει τα παραπάνω mmo που ανέφερα?

πόσος δλδ? φτάνουν όλα μαζεμένα τους μισούς παίχτες του WoW?

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω το diablo3 σε λίγο καιρό, αλλά θέλω να το αρχίσω κανονικά από τώρα, οπότε μήπως υπάρχει κανένα τορρεντ που να έχει ολόκληρο το παιχνίδι; Όχι το try όμως... ευχαριστώ

Χα χα χα από τα ωραιότερα καμουφλαρισματα ζήτησης πειρατικού.

Όχι δεν υπάρχει πειρατικό.

Δημοσ.

Κάθε τόσο, μπαίνει ένας μέσα, καλή ώρα ο Panagiotis32, και ποστάρει στα όρια του trolling. Δεν είναι το πρόβλημα η κριτική αλλά το απόλυτο ύφος και ο τρόπος.

Πραγματικά έχω κουραστεί να απαντάω σεντόνια τα ίδια και τα ίδια, ειδικά σε τέτοιου ύφους ποστ. Παίξε μπάλα με επιχειρήματα σοβαρά, νούμερα, στοιχεία, χάλαρωσε το απόλυτο ύφος σου και μετά μπορούμε, αν θέλεις, να κάνουμε σωστή κριτική στην εταιρεία, η οποία όμως δεν έχει κανένα νόημα, ειδικά σε thread που αφορούν παιχνίδια της εταιρείας.

Αν θέλεις κάνε κριτική στο παιχνίδι αυτό ή άνοιξε άλλο thread να κράξεις την εταιρεία, για να μη χαλάμε το thread.

και μένα με έχει κουράσει η καραμέλα με το trolling αλλά τι να κάνουμε...

Δημοσ.

και μένα με έχει κουράσει η καραμέλα με το trolling αλλά τι να κάνουμε...

Φαντάσου πόσοι σου λένε ότι τρολάρεις για να σε έχει "κουράσει" κιόλας η καραμέλα του trolling...

Θέλει η ....... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει :D

Τέλοσπάντων, δε βλέπω να έχεις διάθεση για οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα οπότε, συμφορουμίτη, καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Επειδη ειμαστε στην ενοτητα του Diablo θα βαλω για τα αλλα παιχνιδια της εταιριας σε Spoilers για να ειμαι σωστος :D

1. Εχει κλεισει 10χρονια και εξακολουθει να ειναι το N1 mmo στην αγορα. Αλλωστε δεν σε υποχρεωνει κανεις να βαζεις συνεχεια συνδρομη. Μακραν οτι πιο πληρες υπαρχει αυτη την στιγμη απο πλευρας Mmo,χωρις ωστοσο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλα πολυ καλα οπως Wildstar,Rift,Tera,Lotr κλπ 

2.Σιγουρα η αρχη για το D3 στο pc δεν ηταν και η καλυτερη,αλλα με τον καιρο βελτιωθηκε αρκετα. Οσο για το Offline πλεον,αν θες να παιξεις Offline με παρεα υπαρχουν οι εκδοσεις για κονσολα(αν και πολυ αμφιβαλλω αν θα βγαλει καποιον Offline τις ωρες που θα βγαλει σε Online). 

3. Αν και το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν το εχω παιξει,οσοι ασχοληθηκαν μαζι του μου εχουν πει αρκετα καλα λογια(ή να το πω αλλιως δεν εχω ακουσει καποιον να λεει κακα λογια για αυτο)

y sure! Θίξαμε ένα funboy :)

1. Εταιρίες με σκοπό το κέρδος είναι και άλλα mmorpg αρκετά γνωστά και πετυχημένα και όλα σχεδόν το έχουν γυρίσει σε F2P. Aion, Tera, Lineage2, LOTR Online είναι κάποια απο αυτά. Ας μην είχε το WoW τους καμένους και εξαρτημένους συνδρομητές να γεμίζουν τις τσέπες της Blzz κάθε μήνα για να παίζουν ενα game 10ετίας και οι ενεργοί συνδρομητές τους θα ήταν πιο λίγοι και απο αυτούς που έχει το FFXIV.

Ολες οι εταιρίες παιχνιδιών θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, αλλά δεν έχω δει καμία να παίρνει τέτοια θρασύ μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πειρατεία. Ολοι οι υπόλοιποι βλέπουν την πειρατεία ως ενα αναγκαίο κακό που δεν μπορούν να το εξαλείψουν αλλά προσπαθούν να το περιορίσουν ρίχνοντας τις τιμές και κάνοντας προσφορές ώστε να φιλοτιμίσουν τους φαν να αγοράσουν το προϊόν τους! Ετσι κάνουν οι σωστές οι εταιρίες! Η Blizz απ'την άλλη όπως είπα έχει καβαλήσει το καλάμι και το τράβηξε πολύ το σκοινί.

κορεάτικο φαινόμενο. Τώρα είναι fixed.

Οσο για το bug που λέω ψάξε στο google "sc2 game is ready but it won't start" και δες εδώ και πόσο καιρό και πόσο πολύς κόσμος έχει αυτό το πρόβλημα, και δεν υπάρχει καμία υπεύθυνη απάντηση που να λύνει το πρόβλημα εκτός του στυλ "το γνωρίζουμε και το ερευνάμε" (όπως ακριβώς και με τα lag στο d3).

1. Αν ηταν τοσο πετυχημενα τα παραπανω παιχνιδια οσο λες,δεν θα γινοταν F2p,δεν εχει λογικη αυτο που γραφεις :P Και επισης μου βγαζεις απεξω το ενδεχομενο αυτοι που παιζουν Wow να παιζουν γιατι τους αρεσει το παιχνιδι.Εισαι απο οτι φενεται της κακης λογικης/νοοτροπιας δεν μου αρεσει ενα παιχνιδι,αρα οποιος το παιζει αυτο ειναι χαμενος/εχει κακο γουστο κλπ

2.

Εξαιρετικο το Torchlight 2,μου αρεσε παρα πολυ οπως φυσικα και το 1.Αλλα δυστηχως δεν εχει το βαθος να σε κρατησει για πολλη ωρα σε σχεση με D3 και PoE. Ευτυχως που το βαζει το Steam σε Sales συχνα και εχει λιγο κοσμο Online.

Που εχεις δει να ριχνουν τις τιμες οι εταιριες και για τι προσφορες μιλας???  Εδω ακομα  και οι δημιουργοι του Dark Souls ειπαν οτι δεν θα βγαλουν Dlc και εβγαλαν 3 στην τιμη οσο κανει σημερα το παιχνιδι. Για να μην αναφερω το MGS5 Ground Zeros,παιχνιδι που καποιοι το βγαλανε σε λιγοτερο απο 1 ωρα και η τιμη του ηταν στα 30 και 40ευρω.Μαλλον σε αλλο κοσμο εσυ ζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...