greeneye Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ναι αμε... 70-75 ευρω εβγαλα νομιζω, δεν ειναι θεμα τα λεφτα... μου τι βιδωσε απλα με το expansion και την τιμη του. και το ΑΗ που εφυγε. Θα αγορασω στην τιμη απλα που θελω εγω. Ειναι θεμα αρχης οχι χρηματων, αυτο ειναι ολο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 δώσε πόνο! πάντως οπως σου είπε και φίλος πιο πριν, είναι η best value φάση του τώρα, και νομίζω θα είναι τόσο μέχρι Δευτέρα; οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα.
Retromaniac Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 19,99 θα το επαιρνα μονο με AH 15 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ θα το αγορασω. Οτι ειπα το εκανα... περιμενω απλα. Οι απιστοι θωμαδες διαψευστηκαν ετσι?! Νομιζω οτι απο εδω και περα θα πεσει αποτομα η τιμη και θα παει γρηγορα εκει που θελω. Ποιο AH; Τo παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από τι με το AH. Αλλά εσύ έπαιζες diablo μόνο για το χρηματιστήριο Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από Retromaniac 1
Panagiotis32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μια απορία μιας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το diablo 3. Εχω ακόυσει-διαβάσει οτι παρόλο που είναι single player (pve), παίζεται online. Η απορία είναι η εξής: Αν το κατεβάσω απο torrent (βρήκα αυτό) θα παίζει κανονικά? Θα έχω τυχών περιορισμούς ή είναι όλο το game 100%?
Panagiotis32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 γνωρίζεις μήπως τι τρόπους πληρωμής έχει? Δεν έχω battle net acc για να προχωρήσω στην αγορά. Paysafe δέχεται?
nicoc89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 19,99 θα το επαιρνα μονο με AH 15 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ θα το αγορασω. Οτι ειπα το εκανα... περιμενω απλα. Οι απιστοι θωμαδες διαψευστηκαν ετσι?! Νομιζω οτι απο εδω και περα θα πεσει αποτομα η τιμη και θα παει γρηγορα εκει που θελω. δηλαδή περιμένεις μισό χρόνο για 5 euro ? 20 το ειχα πάρει το exp τις πρώτες μέρες
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 co-op να μπορείς να παίξεις μαζί φίλους έχει? και αν ναι μέχρι πόσα άτομα?
nevermore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 co-op να μπορείς να παίξεις μαζί φίλους έχει? και αν ναι μέχρι πόσα άτομα? έτοιμη τροφή θέλετε μερικοί..... Site: εδώ πάρε και διάβασε
mitsos326 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 co-op να μπορείς να παίξεις μαζί φίλους έχει? και αν ναι μέχρι πόσα άτομα? ναι μπορεις,μεχρι 4 ατομα 1
Retromaniac Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 δηλαδή περιμένεις μισό χρόνο για 5 euro ? 20 το ειχα πάρει το exp τις πρώτες μέρες Φίλε δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα... Υπάρχει μία διαμάχη μεταξύ blizzard και πρασινομάτη... Η blizzard έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τα λεφτά του πρασινομάτη. Το AH έγινε ειδικά για αυτόν. Αλλά ο πρασινομάτης δεν είναι αυγουλομάτης. Της τα πήρε όλα της blizzard... 75 ευρώ έβγαλε από το AH.... Η blizzard είδε ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, έκοψε το AH και έβγαλε expansion να του τα πάρει από εκεί. Ο πρασινομάτης που κατάλαβε την κίνηση της blizzard, αρνείται να πέσει στην παγίδα της... Για αυτό και περιμένει να πέσει στα 15.... Αυτά τα τελευταία 5 ευρώ που θα σώσει, θα είναι η ταφόπλακα της blizzard... Κατάλαβες τώρα; 2
kanesaxo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Mια ερώτηση παίδες... Για ποιό λόγο έχω τόσο τρελό λαγκ; φταίει η σύνδεση; φταίνε οι σερβερς του; φταίει η φόρθνετ; Πως εντοπίζω το πρόβλημα; Είναι τοσο σπασιτκό που δε παίζεται... Τονιζω πως εχω φορθνετ, 24ρα, που συγχρονίζει στα 1020/16500
mitsos326 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ειναι με τις μέρες του,εδω τα αμερικανακια παραπονιουνται...αλλα και παλι ευχαριστω να λέτε,χιλιες φορες καλυτερα να παιζεις με λιγο lag παρα χωρις lag και ολοι να ειναι ετσι :
nevermore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Mια ερώτηση παίδες... Για ποιό λόγο έχω τόσο τρελό λαγκ; φταίει η σύνδεση; φταίνε οι σερβερς του; φταίει η φόρθνετ; Πως εντοπίζω το πρόβλημα; Είναι τοσο σπασιτκό που δε παίζεται... Τονιζω πως εχω φορθνετ, 24ρα, που συγχρονίζει στα 1020/16500 Τις 2 τελευταίες μέρες παίζει πολύ Lag και σε μένα.... Με τα ίδια με σένα (φορθενετ 24αρα)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ειναι απο μερια της blizz το ειπανε και blue posts ειναι under investigation
Προτεινόμενες αναρτήσεις