Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τι εναι το  season ? απο τι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι καπως διαφορετικο απο το απλο αλλα δεν εχω ιδεα δηλαδη αν εχω ενα χαρακτηρα εκει περα μετα τι γινεται ?

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τι εναι το  season ? απο τι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι καπως διαφορετικο απο το απλο αλλα δεν εχω ιδεα δηλαδη αν εχω ενα χαρακτηρα εκει περα μετα τι γινεται ?

θα στο πω οσο πιο απλα γινεται!

Είναι μια χαζομαρα της blizzard που σε αναγκαζει να ξεκινισεις απο την αρχη με μονο σκοπο μερικα legendaries που αργοτερα θα ειναι διαθεσιμα στο non-season game. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

και απανταω σε μερικους που ισως διαφωνισουν.

builds δεν υπαρχουν λεγονται skill setup και οχι δεν ειναι competitive :)

• Like 1
Δημοσ.

19,99 θα το επαιρνα μονο με AH :devil:

15 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ θα το αγορασω. Οτι ειπα το εκανα... περιμενω απλα. Οι απιστοι θωμαδες διαψευστηκαν ετσι?!

Νομιζω οτι απο εδω και περα θα πεσει αποτομα η τιμη και θα παει γρηγορα εκει που θελω.

Δημοσ.

πρασινοματη η τιμη δεν ειναι για παντα..ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα

παρε καταναλωτικο δανειο 4,99 ευρω με κυμαινομενο επιτοκιο και βαλε και 15ευρω απο την τσεπη σου και τσιμπα το τωρα που γυριζει !!

• Like 3
Δημοσ.

19,99 θα το επαιρνα μονο με AH :devil:

15 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ θα το αγορασω. Οτι ειπα το εκανα... περιμενω απλα. Οι απιστοι θωμαδες διαψευστηκαν ετσι?!

Νομιζω οτι απο εδω και περα θα πεσει αποτομα η τιμη και θα παει γρηγορα εκει που θελω.

2 τυρόπιτες και 1 μίλκο είναι η διαφορά απο την target τιμή σου. δεν έχεις κρατήσει απο το ah κανα χαρτζιλίκι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...