ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα και οσους ξερω στο season στον ιδιο χρονο τα βρηκαν(και χωρις speed farm T6) 1-2 μερες παραπανω αν εισαι ατυχος οκ, παντως στη χειροτερη περιπτωση πανω στη βδομαδα το εχεις αν ασχοληθεις λιγο σοβαρα.
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το λίγο σοβαρα που λες είναι να παίζεις ΚΑΘΕ μέρα π.χ. ένα 3ωρο; Ε γι'αυτό θα κάνω κάτι αιώνες να φτάσω το επιθυμητό επίπεδο σε όλους τους χαρακτήρες μου
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ενταξει δεν υπαρχει κατι στανταρ, μπορει να λιωσεις το ΣΚ πχ, ειναι και πως τον αξιοποιεις το χρονο, αν δεν εχεις group για loot share η δεν κανεις speed farm T6 θα παρει πολυ πολυ παραπανω.. Αλλα για εναν που το παιζει σχετικα σοβαρα το game το gearing ειναι πανευκολο για αυτο και ερχεται η βαρεμαρα μετα απο λιγο..
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 @ADHD εσυ ισως βαριεσαι γιατι παιζεις μονος σου, οσο για το gearing ειναι πανευκολο αναλογα με το ποσο συμβιβάζεται ο καθενας με τα rolls του καθε αντικειμένου
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 αν και απο βαρβαρους δεν εχω ιδεα....φαινεται τουμπανος ασχετο-σχετικο: εγω κανω μια μικρη π0υστια που με εχει βοηθησει απιστευτα!!!! μαζευω καμια 400 bloodshards κανω quit και ξαναμπαινω για να σωσει αυτο το σημειο.. πάω και αγοραζω απο την Κανταλα,αν τυχον δεν μου βγαλει legendary κάνω force quit μην προλαβαινωντας να κανει autosave(το παιζω σε ps3) το ξαναρχιζω και ξαναφορτωνει το σημειο που ειχα τους 400 κρυσταλους να ξερετε καθε φορα που αγοραζετε απο την Kανταλα εχετε 1,5% για legendary,το ιδιο πιανει και στην mystic αλλα και στα hoaradric caches,μπορειτε να κάνετε force quit στο pc; Το ξερω οτι μερικοι μπορει να κραξετε αλλα εχω φτασει πλέον σε σημειο να ειμαι μαγος paragon 80 και να μπορω να παιξω σε Τ3 LOL απλα να μου λες εσύ για το roll του κάθε αντικειμένου.. 1
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα ομως εγω δεν ειπα οτι βαρεθηκα το παιχνιδι ή οτι δεν εχει μεινει τιποτα άλλο να κάνω ενω εξοπλισμος μου εχει χάλια rolls
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα οτι πεις, περνα απο δω μια βολτα πρωτα: http://www.insomnia.gr/forum/42-console-games/ 1
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 οχι εδω μου αρεσει να κάνω παρεα με εσας τους pcακιδες
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Και εμας μας αρεσει εχεις πλακα, αλλα πηγαινε και απο εκει ειμαι σιγουρος οτι θα τους ανοιξεις τα ματια με τα exploitz σου και τις γνωσεις σου πανω στο game..
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 κι ομως φιλε παρολο αυτο που κανω σε πληροφορω ακομη δεν εχω πετυχει τα στατς που θέλω,εξηγησε μου σοβαρα ειναι τοσο μεγαλη κλεψια;
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξερω ακριβως τι γινεται στο ps3 το μονο που ξερω ειναι οτι παιζουν τιγκα χακεριες και τουμπανιασμενοι χαρακτηρες, οποτε δεν μπορεις να το συγκρινεις με την εκδοση για pc για κανενα λογο. Και μονο αυτο που λες φτανει για να κανεις minmax χαρακτηρα πολυ γρηγορα. Νομιζω και τα drop rates ειναι διαφορετικα(τουλαχιστον ηταν στο D3 στο RoS idk για σιγουρα)
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Η εκδοση των κονσολων δεν συγκρινεται με του pc,ενα πραγμα θα σου πω περαν του dogde....με μια nephalem globe οι κονσόλες έχουν double dmg ενω εσεις ακομα και 3 να πάρετε νομιζω δεν ξεπερνάει το +30%dmg.Η εκδοση του pc θεωρω ειναι για πιο σκληροπυρηνικους,γιαυτο ρε φιλε σας γουσταρω και γραφω εδω και δεν θελω να εχω καμια σχεση με τους κονσολάκιδες Στις κονσολες αρκετοι ειναι ευκαιριακοι gamers,οποτε αν το εκαναν οπως στο pc θα πάτωνε.Το θεμα ειναι ρε γμτ πως εγω θελω την άπλα μου στον καναπε,δεν γουσταρω πλεον να καθομαι και να καιγομαι στην καρεκλα του γραφειου οπως εκανα παλια(μην νομιζεις οτι ειμαι κανα τσουτσεκακι την blizz την ξέρω απο το The lost vikings) εννοειται για να μην παρεξηγιομαστε πλάκα σου εκανα για τον χαρακτηρα σου και μακαρι να μπορουσαμε να παιξουμε και μαζι Προσωπικα δεν θεωρω κλεψια οτι και αν κάνεις σε PvM αρκει βεβαια να το παραδεχεσαι και να μην χαλάς το παιχνιδι 1
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 no worries ουτε εγω παρεξηγούμαι με τετοια θέματα. Η γνωση μου πανω στην εκδοση για κονσολες ειναι ελαχιστη αλλα θα το επαιζα σε κονσολα ανετα ετσι για την διαφορετική εμπειρία με pad αλλα δεν νομιζω να χαλαγα πολλες ωρες tbh.
zeke Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Η εκδοση του pc θεωρω ειναι για πιο σκληροπυρηνικους,γιαυτο ρε φιλε σας γουσταρω και γραφω εδω και δεν θελω να εχω καμια σχεση με τους κονσολάκιδες Στις κονσολες αρκετοι ειναι ευκαιριακοι gamers,οποτε αν το εκαναν οπως στο pc θα πάτωνε. R O F L ! παρτο αυγο και κουρευτο που λενε
Retromaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω ιδεά πως να φτιάξω το skill tree με αυτά που έχω http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dimitris-2694/hero/698949 Για δώστε καμιά βοήθεια ΥΓ. Μάλλον από κάποιο bug, το image του chest είναι χαλασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις