kebinB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 i still don't understand why the f..ck didgn't get a beta invite.. είχα κάνει sign up Πόσο καιρό πριν .. λολ το έχουμε ξαναναλύσει το θέμα. δεν πα να κανες και 10 χρόνια sign up πριν δεν θα πάρεις. έχει μια σειρά που η Blizzard ¨ανταμοίβει" τους ανθρωπους τους. Οι περισσότεροι το θέλουν προφανώς να παίξουν για να βγάλουν τη κάβλα τους και όχι προς διορθωση τον bugs κλπ κλπ. Όσοι είχαν τέτοιο ιστορίκο και πραγματικά θελαν και βοηθησαν σε παλιότερα παιχνίδια πήρανε. Οι επόμενοι στο mass wave γιαυτο φρόντισε να καταγράφεις bugs και τέτοια ώστε να είσαι ενα κλικ πιο πάνω για το επόμενο beta παιχνίδι.
doutsos13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 αν μου δώσει την ευκαιρία θα βοηθήσω αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.. αυτό το mass wave ? έχει πραγματοποιηθεί νομίζω αν δεν κάνω λάθος..
Maxus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Eκανα προ-παραγγελία πριν μερικες μέρες την απλή εκδοση στα 38ευρώ(απο αγγλικο σαιτ) αλλα μάλλον θα χρειαστω και αναβάθμιση στο pc λολ! Diablo III System Requirements MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS PC OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) with DirectX® 9.0c Processor: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 4400+ Video: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better Mac OS: Mac® OS X 10.6.8 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo Video: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better All Platforms HD Space: 12 GB available HD space | Memory: 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/ Windows® 7 users, 2 GB for Mac® users) | Drive: DVD-ROM drive | Internet: Broadband Internet connection | Display: 1024x768 minimum display resolution (Note: Be advised that some wireless connections do not meet the minimums required to be a true Broadband Internet connection. Wireless results may vary.) RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS PC OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) | Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Memory: 2 GB RAM | Video: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better Mac OS: Mac® OS X 10.7 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo | Memory: 2 GB RAM Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better
xlomo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα κάπου πως το Diablo 3 θα έχει auto level up system, παρόμοιο με το wow χωρίς να αφήνει τους παίχτες να κάνουν επιλογές όταν φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους, ξέρει κανείς αν αυτό αληθεύει ?
Maxus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα κάπου πως το Diablo 3 θα έχει auto level up system, παρόμοιο με το wow χωρίς να αφήνει τους παίχτες να κάνουν επιλογές όταν φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους, ξέρει κανείς αν αυτό αληθεύει ? Aποτι διαβασα ναι τα stats θα μπαινουν ετσι.Μόνο τα skills και τα runestones(νεο feature) θα επιλέγεις.
Anastazio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα κάπου πως το Diablo 3 θα έχει auto level up system, παρόμοιο με το wow χωρίς να αφήνει τους παίχτες να κάνουν επιλογές όταν φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους, ξέρει κανείς αν αυτό αληθεύει ? Τεζα φειλ αν ισχυει...
fixxxer29 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει παιδιά , είναι γνωστό εδώ και καιρό αυτό.
EyeofOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα κάπου πως το Diablo 3 θα έχει auto level up system, παρόμοιο με το wow χωρίς να αφήνει τους παίχτες να κάνουν επιλογές όταν φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους, ξέρει κανείς αν αυτό αληθεύει ? Ετσι ακριβώς είναι. Σιγά το πρόβλημα. Εξάλλου σύμφωνα με τα classes που είναι αυστηρά ώς προς τον λόγο ύπαρξης τους το class cutomization σύμφωνα με stat points δεν έχει νοημα. (Αν θέλετε barbarian με αυξημένο intelligence να πάτε σε κανονικό rpg...) One major change announced early in Diablo III's development was the elimination of player-assigned stat points. In Diablo III, each class gains various attribute points in attack, precision, vitality, defense, and willpower when they level up, and these are automatically assigned. The Diablo III developers felt the stat allocation in Diablo II was a poor way to provide character customization since players almost always followed an established build, which was always the best choice for a character. This removed any variety or individuality. Stats can be modified in Diablo III in various ways: by traits, via charms in the talisman, and with equipment bonuses, including socketing gems. Όλα αυτά απο εδω.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σίγα το πρόβλημα. Αφού τα attributes με στάνταρ τρόπο έμπαιναν και στο Diablo 2. Str και Dex όσο χρειάζεται για να φοράς πανοπλίες και να χρησιμοποιείς τα όπλα, και όλα τα υπόλοιπα points στο Vit. Απλά πλέον θα γίνεται αυτοματοποιημένα.
xlomo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μήπως να κάνει και click μόνο του ? και switch weapon ? Και ας μας βγάλει και από την κούραση να επιλέξουμε χαρακτήρα με κάποιο auto character script.... Αυτή ήταν η ομορφιά του Diablo, τέλος πάντων δεν θα ρίξω χολή μέχρι να δω πως υλοποιείται αλλά είμαι κάργα απογοητευμένος.
Anastazio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σίγα το πρόβλημα. Αφού τα attributes με στάνταρ τρόπο έμπαιναν και στο Diablo 2. Str και Dex όσο χρειάζεται για να φοράς πανοπλίες και να χρησιμοποιείς τα όπλα, και όλα τα υπόλοιπα points στο Vit. Απλά πλέον θα γίνεται αυτοματοποιημένα. Καμια σχεση μαν...θες tanky built παιζεις πχ vitality>str θες dps παιζεις str>vit η dex αναλογα το class σου,πχ εγω μπορει να γουσταρω να κυκλοφορω με μια σταλια hp αλλα να βαραω σαν μπετονιερα...τεσπα...μαλλον πρεπει να αλλαξω χομπυ,γαμιεται το συμπαν τελευταια στο βωμο της απλοποιησης...
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καμια σχεση μαν...θες tanky built παιζεις πχ vitality>str θες dps παιζεις str>vit η dex αναλογα το class σου,πχ εγω μπορει να γουσταρω να κυκλοφορω με μια σταλια hp αλλα να βαραω σαν μπετονιερα...τεσπα...μαλλον πρεπει να αλλαξω χομπυ,γαμιεται το συμπαν τελευταια στο βωμο της απλοποιησης... Σε κανενα μα ΚΑΝΕΝΑ build του Diablo 2 δεν χρειαζοταν να βαλεις strength. Ω Θεε μου τι αλλο θα διαβασω για τα στατς. Και βεβαια εχει δικιο η blizzard οταν λεει οτι ριχνεις ολα τα points στο vitality αντε και στο dexterity καποιες φορες Τωρα αν θες ελευθερια να βαζεις τα στατς λαθος παω πασο.(Γενικα το λεω) Επισης η μαγεια του diablo ηταν η τεραστια ποικιλια με τα items του και οχι το πως βαζεις τα stats, τα οποια παντα μα παντα πηγαιναν κατα κυριο λογο σε vitality και μετα σε dexterity και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.Αρα γιατι να μην γινεται autostat?
xlomo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σε κανενα μα ΚΑΝΕΝΑ build του Diablo 2 δεν χρειαζοταν να βαλεις strength. Ω Θεε μου τι αλλο θα διαβασω για τα στατς. Και βεβαια εχει δικιο η blizzard οταν λεει οτι ριχνεις ολα τα points στο vitality αντε και στο dexterity καποιες φορες Τωρα αν θες ελευθερια να βαζεις τα στατς λαθος παω πασο. 1ον: Τι λες ? και 2ον: από που και ως που υπάρχει λάθος τρόπος να παίξεις ένα παιχνίδι ?
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ε υπαρχει ας μην το πω λαθος θα το πω λιγοτερο παραγωγικο Κοροϊδευομαστε τωρα? Πανε βρες μου build εσυ που να βαζεις ποντους στο Str Οτι points θα μπουν θα μπουν απο item bonus Αλλα νταξ τι να λεω εγω βαλε εκει καμια 500 Str να βαρας με 150 damage παραπανω
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 1ον: Τι λες ? και 2ον: από που και ως που υπάρχει λάθος τρόπος να παίξεις ένα παιχνίδι ? Βρες μου build για οποιαδήποτε class που να ανεβάζεις str πέρα από αυτό που χρειάζεται για να φορέσεις πανοπλίες, σε προκαλώ. Και, όχι, δεν υπάρχει λάθος τρόπος να παίξεις ένα παιχνίδι, αλλά υπάρχει έξυπνος ή ηλίθιος τρόπος. Δεν είναι και πολύ αρμόζον ας πούμε να χώσεις 200 points στο magic ενός barbarian, δε βρίσκεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις