Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) To unity ειναι 50% dmg reduction με undead follower, το παιζω επειδη σολάρω για αυτο.

2) Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι rifts και μετα kadala 1 item τη φορα μεχρι να το παρεις, κατα προτιμηση δεν θελεις gloves οποτε αγοραζε ολα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Προτιμω τα κανονικα για shards/loot εγω προσωπικα, νομιζω ειναι καλυτερα. Οτι σε βολευει βασικα και οπως σου αρεσει, το set θα πεσει αν παιζεις αρκετα και χαλας τα shards για αυτο το σκοπο.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, για αυτό μερικά antivirus, άμα τα αγοράσεις, σου δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε πάνω από 1 υπολογιστές. . . Που να ήξερα αν γίνεται και στο diablo το ίδιο... ; Οπότε μην μου λες για απλή λογική -_-

Αλλο εγκατασταση, αλλο ενεργοποιηση

Δημοσ.

Μετά κι απ'αυτό το patch νιώθω την ανυπομονησία να θέλω να γυρίσω σπίτι για να παίξω *_*

Do you feel the same?

Καιρό είχα να το νιώσω αυτό για το Diablo.

Τρελή βελτίωση απ'την πρώτη στιγμή που βγήκε το παιχνίδι μέχρι τώρα (ευτυχώς).

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν κρατάει πολύ λόγο πανευκολου gearing, βρίσκεις όλο το class set σε 1-2 μέρες ας πούμε. Νομίζω έτσι θα παει το παιχνιδι, "patch-επιστροφή για λίγο-βαρεμάρα" και παει λέγοντας.

Δημοσ.

1-2 μερες ειπα οχι ωρες ειπαμε :P Εκανα Τ6 rifs πολυ γρηγορα με τον main μου και τα ξοδευα σε shards για crusader, βρηκα 6/6 akkhan και 2-3 διπλα καθως και 5/6 απο το καινουργιο roland πανευκολα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...