Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε το RoS για να καταλάβεις.

το ροταω για να ξερω αν ειναι κατι ενδιαφερον και με πεισει να το παρω εστω και με παραπανω λεφτα απο τα 15 που εβαλα οριο.

Αν θελει καποιος ας γραψει σε 1-2 γραμμες, αλλωστε για αυτο ειναι το φορουμ, για να ξερουμε για κατι ΠΡΙΝ το παρουμε!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ροταω για να ξερω αν ειναι κατι ενδιαφερον και με πεισει να το παρω εστω και με παραπανω λεφτα απο τα 15 που εβαλα οριο.

Αν θελει καποιος ας γραψει σε 1-2 γραμμες, αλλωστε για αυτο ειναι το φορουμ, για να ξερουμε για κατι ΠΡΙΝ το παρουμε!

Αν δεν ξέρεις Αγγλικά πες μου να στο μεταφράσω..

http://us.battle.net/d3/en/blog/15198713/patch-210-preview-seasons-8-15-2014

Δημοσ.

Το έπιασα και εγώ το καινούριο patch λίγο.Καλό μου φαίνεται.

2-3 ερωτήσεις.

Συμφέρει να παίζουμε seasons?Τα seasonal items που είδα δεν με εντυπωσίασαν και δν πιστεύω να παίρνουν την θέση των bis που υπάρχουν στο κανονικό

Ξέρουμε αν θα προσθέσουν και άλλα seasonal items μέχρι το τέλος του ή μόνο αυτά τα 10-15 υπάρχουν?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ρε wintaxt, επειδή με κάτι τρίχρονα που γράφουν ό,τι νανε ποτέ δεν θα βγάλεις άκρη.  B)  B)  B)

Απλη λογικη ειναι φιλε μου... αμα ηταν ετσι ενας θα αγοραζε και 5 θα το ειχαμε original!!!

Δημοσ.

Οκ, για αυτό μερικά antivirus, άμα τα αγοράσεις, σου δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε πάνω από 1 υπολογιστές. . . Που να ήξερα αν γίνεται και στο diablo το ίδιο... ; Οπότε μην μου λες για απλή λογική -_-

Δημοσ.

και τα windows κυκλοφορουν με κυβερνητικες και εκπαιδευτικες αδειες/σειριακους που ενεργοποιουν ολα τα πισι του κτιριου....τι κοινη λογικη μου λες ρε greeneye!!

Δημοσ.

και τα windows κυκλοφορουν με κυβερνητικες και εκπαιδευτικες αδειες/σειριακους που ενεργοποιουν ολα τα πισι του κτιριου....τι κοινη λογικη μου λες ρε greeneye!!

ειναι συγκρίσιμη η εκπαιδευτική/κυβερνητική άδεια με  την εμπορική άδεια προς τον μέσω αγοραστή και μάλιστα για παιχνίδι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...