saflom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ από που να αγοράσω το expansion ? το shop της Blizz το έχει 40 ευρώ και μου φαίνεται ληστεία εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει που είναι το auction house μου έχουν πέσει κάτι legentary και θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου Ενα απο τα καλα που κανε η blizzard.το κατηργησε. Υπαρχουν πολλα μερη να το βρεις γυρω στα 23 ευρω 1
aliakas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 wtf ? έπρεπε να καταργήσει μόνο το AH με πραγματικά λεφτά το AH με ingame χρήμα γιατί το πήρε η μπάλα οεο ? και τώρα τα χρήματα στο game που χρησιμεύουν ?
saflom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 wtf ? έπρεπε να καταργήσει μόνο το AH με πραγματικά λεφτά το AH με ingame χρήμα γιατί το πήρε η μπάλα οεο ? και τώρα τα χρήματα στο game που χρησιμεύουν ? Καλά έκανε και το κατήργησε. Είχε παραγίνει το κακό. Το game είναι βασισμένο πολύ στο loot και στο να ντυθεί ας πούμε κάποιος. Με το AH το είχε καταστρέψει. Reroll,gems και blacksmith γίνεται κατανάλωση χρημάτων καθώς και στα repair.
zeke Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά έκανε και το κατήργησε. Είχε παραγίνει το κακό. Το game είναι βασισμένο πολύ στο loot και στο να ντυθεί ας πούμε κάποιος. Με το AH το είχε καταστρέψει. Reroll,gems και blacksmith γίνεται κατανάλωση χρημάτων καθώς και στα repair. καλα...arpg χωρις trading δεν υφισταται. ladders χωρις trading δεν υφισταται. α ναι ξεχασα αυτο δεν ειναι rpg και τα ladders που εχει ειναι ανουσια. οποτε δικιο εχεις. gg
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δεν βαριέσαι, παίξε τ'αλλο μωρε. γιαυτό είναι μπόλικα.
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 καλα...arpg χωρις trading δεν υφισταται. ladders χωρις trading δεν υφισταται. α ναι ξεχασα αυτο δεν ειναι rpg και τα ladders που εχει ειναι ανουσια. οποτε δικιο εχεις. gg Και εμενα μου χτυπησε ασχημα το no trading αλλα συνηθισα σιγα σιγα, ετσι και αλλιως ειναι τοσο ευκολο το gear up που δεν εχει νοημα καν το trading στο d3 πλεον.. Αυτη τη στιγμη το d3 ειναι οσο καλυτερο γινεται, ενα fun arcade game με εθιστικο gameplay και αρκετα πραγματα να κανεις, το απολαμβανεις για αυτο που ειναι αλλιως πας στο αλλο "hardcore" arpg. 3
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα τα drop rates εχουν βελτιωθει. Σε 2 rifts μαζεψα 15 legs, απο τα οποια κρατησα για εμενα 2. Προ ros ουτε για δειγμα δεν εβρισκα. Οσο για το gold, ηδη μου εχουν φυγει πανω απο 50 mil σε encha και gems.
Metaksas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Βελτιωθηκαν;;; που σε 6 rift t4 ζητημα να επεσαν 2....
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Variance απλα, ίδια είναι τα drops, πρέπει να έχω κάνει 100+ Τ6 rifts στο 2.1.
panoskir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πλεον το παιχνιδι εχει γινει fun to play.
aliakas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αγόρασα το expansion αλλά όταν μπαίνω στο game έχω το απλό diablo 3 v2.1.0 στο battlenet έβαλα κανονικά το κλειδι που αγόρασα και μου λέει ότι έχω το reaper of souls αλλά μέσα στο game δεν το έχω !! δεν μπορώ να φτιάξω crusader μου λέει να κάνω upgrade τι φταίει ?
saflom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αγόρασα το expansion αλλά όταν μπαίνω στο game έχω το απλό diablo 3 v2.1.0 στο battlenet έβαλα κανονικά το κλειδι που αγόρασα και μου λέει ότι έχω το reaper of souls αλλά μέσα στο game δεν το έχω !! δεν μπορώ να φτιάξω crusader μου λέει να κάνω upgrade τι φταίει ? 1,Κλείσε client και game. 2.άλλαξε pass στο battlenet 3.ξανά login στον client Αν δεν δουλέψει σβήσε τον client απο τον φάκελο του και ξανά install απο το site (Προσοχή όταν λέω client δεν εννοώ το game) Ξανάλλαξε κωδικό και μπές καλημέρα
aliakas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση δηλ ταλαιπωρία επειδή έκανα το λάθος και αγόρασα το game τους ? edit η αλλαγή pass έκανε την δουλειά tnx again
saflom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βελτιωθηκαν;;; που σε 6 rift t4 ζητημα να επεσαν 2.... Σε ενα rift 6 leg τα 3 set. Με τις ωρες του ειναι
overpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να πω, απο τοτε που ξεκινησα το ros (2 weeks) βροχη τα legs και παιζω αρκετες ωρες την ημερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις