Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanks, την Harring την έχω για τα normal rifts στα greater swapparw. Ρε συ δεν ήξερα οτι τα sentries είναι pets, μάλιστα ρώτησα σε κάτι random μια φορά και με αδειάσανε. οπότε φεύγω απο fire dmg και πάω cold? η κρατάω + fire για cluster και έχω μόνο το frost gia πριμαρι;

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

cold με maelstorm φαινεται να ειναι καλυτερο προς το παρον απο fire+cluster, κανει και synergy με το cull the weak και το bane of the trapped gem οταν εχεις και frost arrow.

Δες και το οπλο μετα γιατι το calamity δεν κανει για sentries build, εγω παιζω με kridershot για να σπαμάρω και εγω frost και μεχρι 30-31 grift ειναι καλο απο εκει και περα δεν εχει νοημα γιατι απλα κανεις vault και αφηνεις sentries οποτε θες ενα max dps weapon για να βαρανε πιο δυνατα τα sentries.

Δημοσ.

Έγινε, ευχαριστώ για το insight. θα τα δω το βράδυ.

Δημοσ.

Μαλλον το παιχνιδι εχει καποιο bugg δεν εξηγηται αλλιως γιατι εκει που μου βγαζει να καταστρεψω 3 demonic ballistae εγω η θα βρω 1 η 2 και το παιχνιδι δεν προχοραει μετα αν δεν σπασω και τα αλλα μπορει να μου πει κανεις τη να κανω..??

Δημοσ.

Είμαστε κοινωνική κλαν ακόμα; μπήκα μετά απο μήνες και δεν άνοιξε  κουβέντα στο τσατ. ήμαρτον μάγκες !!

ειδικά τώρα με την 100αρα έχω μόνο 100-120μς με Ευρώπη. 

Δημοσ.

Είμαστε κοινωνική κλαν ακόμα; μπήκα μετά απο μήνες και δεν άνοιξε  κουβέντα στο τσατ. ήμαρτον μάγκες !!

ειδικά τώρα με την 100αρα έχω μόνο 100-120μς με Ευρώπη. 

Δεν ήμουν εγώ μέσα, γι αυτό...

Δημοσ.

Θα συνδέθηκες σε άλλον server μάλλον Americas. Για δες ξανά.

οκ εκανε update εκεινη τη στιγμη που λογγαρα και εφαγε ένα 5λεπτο κολημμα...

Δημοσ.

Μια ερώτηση..έπαιξα το starter edition και μου φάνηκε πολύ ωραίο και θέλω να το αγοράσω. Να αγοράσω το expansion μονο ή και τα 2?

Δημοσ.

Μια ερώτηση..έπαιξα το starter edition και μου φάνηκε πολύ ωραίο και θέλω να το αγοράσω. Να αγοράσω το expansion μονο ή και τα 2?

Δεν μπορείς να αγοράσεις και να παίξεις μόνο με την προέκταση-expansion- Reaper Of Souls χωρίς το base game (Diablo3).

Χρειάζεσαι και τα δύο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να αγοράσεις και να παίξεις μόνο με την προέκταση-expansion- Reaper Of Souls χωρίς το base game (Diablo3).

Χρειάζεσαι και τα δύο

Α οκ κατάλαβα,τοτε πιστεύεις πως αξίζει να πάρω και το expansion?
Δημοσ.

Α οκ κατάλαβα,τοτε πιστεύεις πως αξίζει να πάρω και το expansion?

Χωρίς expansion το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί πλέον.... χάνεις τελειώς το end game. όλα μαζί πακέτο. Κάπου τα πήρε το μάτι στα 40-45 € και τα δυο

• Like 1
Δημοσ.

εγώ από που να αγοράσω το expansion ?

το shop της Blizz το έχει 40 ευρώ και μου φαίνεται ληστεία 

εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει που είναι το auction house 

μου έχουν πέσει κάτι legentary και θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...